Vores specialer. Jeres succes.

Bliv vist frem på Google med AdWords annoncer

Du har sikkert set dem – annoncer på Google. Derfor ved du sikkert også, hvor målrettede de er til lige præcis dig, og det du søger. Med vores hjælp er du sikret, at nå ud til din præcise målgruppe, så dine produkter, ydelser og brand udelukkende bliver vist frem til potentielle kunder. På den måde undgår du at bruge tid og penge på at blive vist frem på irrelevante søgninger, der i sidste ende ikke gavner din bundlinje. Vores arbejde tager udgangspunkt i konkrete og gennemarbejdede målgruppe- og søgeordsanalyser, og du er derfor sikret datadrevet resultater, som vi hele tiden kan optimere.

Kort Sjælland - København

Få annoncer på Google i hele Danmark eller lokalt omkring København

Vi har flere års erfaring med digital markedsføring, og derfor ved vi lige præcis, hvad der skal til for at øge din synlighed på Google. Ved at øge din synlighed på Google, har du lettere ved at nå ud til dine potentielle kunder, og dermed øge trafikken og i sidste ende omsætning på din hjemmeside eller webshop. Google AdWords er en stor del af dette, og som specialister står vi klar til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Vækst din virksomhed med AdWords

Patrik Lazzarotto - CEO & Founder

Vi har gjort startups til markedsledende og vækstet B2B virksomheder og e-commerces. Med en datadreven tilgang formår vi at skabe relevant trafik til dit website der kan øge din nuværende omsætning.

Det kan være nemt at oprette en konto på Google AdWords, men det er svært at dygtiggøre sig for at opnå de bedste resultater. Det kan hurtigt blive en dyr sag uden den rette erfaring, derfor har vi fuld fokus på målbarhed, der sikrer at vi ikke spilder budgetter på annoncer, der ikke virker.

Hos os har du hele tiden adgang og indsigt i din AdWords konto, og vi rapportere månedligt om dine resultater på Google, så du kan få et overblik uden selv at skal undersøge processen. Du har hele tiden overblik over dine omkostninger og resultater. Vi er ærlige og seriøse omkring vores arbejde. For din succes – er vores succes!

Det siger vores kunder

SNT case - Christian Aachmann

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Skallerup Seaside Resort logo

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

DIGURA case LAZZAWEB - Mike Vestergaard

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Andreas Lindholm

Hvis du gerne vil have succes, så skal du vælge LAZZAWEB. Jeg har samarbejdet med LAZZAWEB igennem flere år nu og jeg kunne ikke være mere tilfreds med deres arbejde. Udover deres meget høje kompetanceniveau, så forstår de sig virkelig på kundeservice. Kan klart anbefales!

Andreas Lindholm

Tidl. Salgschef

Fleasing

Reservedele - Thomas

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

LAZZAWEB er omtalt i
Mathias Teis og Frederik Stenbjerg

Vil du høre, hvad vi
kan gøre for jer?