DiamantXperten

DiamantXperten

40% forøget Organisk Trafik - Lokale søgninger og unikt indhold var vejen frem for DiamantXperten

DiamantXperten har mere end 10 års erfaring inden for diamantboring og -skæring i Københavnsområdet og Sjælland. Ønsket fra deres side var at hente mere relevant organisk trafik ind på siden, som også kunne føre til flere henvendelser.

SEO Samarbejdet bygger på et eksisterende Google Ads samarbejde, hvilket gav os værdifuld data omkring de søgeord, der konverterer bedst.

Mange af søgeordene inden for diamantboring – og skærings branchen har ikke en høj volume, men de repræsenterer ordrer af stor værdi. Dette tog vi højde for i vores søgeordsstrategi, ved at inkludere de helt små søgeord (målt på søgevolume).
Ligeledes kunne vi med hjælp fra Google Ads prioritere søgeordenes værdi ift. konverteringsrate.

Den store Synder – Duplikeret Indhold

Der var flere udfordringer, der tidligere havde holdt DiamantXperten tilbage i Googles søgeresultater. En af de største var duplikeret indhold. Stort set alle sider indeholdt duplikeret indhold både internt og eksternt.

Derfor krævede det, at alt indhold skulle omskrives – og samtidig optimeres efter udvalgte søgeordsgrupper. Google slår hårdt ned på duplikeret indhold, da man fra deres side kun ønsker at vise brugerne unikt og relevant indhold.

Da denne fejl og andre On-Page faktorer blev rettet, kunne vi begynde at køre en dedikeret linkbuilding-strategi, som blandt andet også inkluderede lokale søgeord, udelukkende i Københavns- og Sjællandsområdet.

Resultaterne

Oftest bliver SEO forklaret som en langtidssigtet strategi, der kræver en længere periode, før man begynder at se resultater. Det mest af tiden er dette også sandt, da der både ligger et stort arbejde bag, men også at det kan tage flere uger, før man ser effekten af de ændringer, man har foretaget.

Til tider ser vi dog undtagelser & betydelig resultater på få måneder (og nogle gange uger). Oftest er dette et resultat af, at én eller flere seriøst fejl har holdt hjemmesiden tilbage – hvilket også var tilfældet i lige netop denne case.

Diamantxperten.dk havde nogle udfordringer, men da først disse blev rettet, var der gode resultater at hente:

Overordnet set er den organiske trafik steget med 40%.

Lokale søgeord har været en vital del af vores arbejde, og har blandt andet resulteret i en 1. plads på “diamantboring Sjælland” i Google Maps.

Derudover har vi opnået en top 2 på fem af de vigtigste hovedsøgeord i lokale søgeresultater. Dette er fra at have ligget på side 3 i mange søgninger.

Kigger vi på den gennemsnitlige placering for alle søgeord, Diamantxperten.dk rangerer for, er den forbedret med 7 placeringer siden samarbejdets start. Den gennemsnitlige placering ligger derfor på en 12,6. plads for alle søgeord.

Organisk trafik: 40% forøgelse
Gennemsnitlige placering: forbedret med 7 placeringer
Top 2: på 5 vigtigste søgeord

Organisk vækst i perioden august 2018 – januar 2019

 

Vil du også forbedre Jeres organiske trafik med flere kundehenvendelser?
– Få vores vurdering, om vi kan løfte jeres SEO resultater yderligere.

Hjemmeside
E-mail
Telefon

Udtalelse fra kunden

Super seriøst firma, som er der for deres kunder 24-7. Samarbejdet med LAZZAWEB fungerer super godt og upåklageligt. Vi får klare og tydelige tilbagemeldinger på de ændringer og arbejde der foretages, og hvilken effekt ændringerne har/har haft. Altid søde og imødekommende service

En skam man kun kan give 5 stjerner. Kan kun anbefales herfra.
Michael Jakobsen
Direktør, DiamantXperten
5 stjerner på Trustpilot
  • Omtalt i

  • Danmarks Radio (DR)
  • EY
  • Ivækst
  • Børsen
  • Nordjyske