DiamantXperten

DiamantXperten

40% øget organisk trafik. Lokale søgninger og unikt indhold var vejen frem for DiamantXperten

DiamantXperten har mere end 10 års erfaring inden for diamantboring og -skæring i Københavnsområdet og Sjælland. Ønsket fra deres side var at tiltrække mere relevant organisk trafik til hjemmesiden, som også kunne føre til flere henvendelser.

SEO-samarbejdet bygger på et eksisterende Google Ads-samarbejde, hvilket gav os værdifulde data i forhold til de søgeord, der konverterede bedst.

Mange af søgeordene inden for diamantborings- og diamantskærings-branchen har ikke en høj volumen, men de repræsenterer alligevel ordrer af stor værdi. Dette tog vi højde for i vores søgeordsstrategi ved at inkludere de helt små søgeord (målt på søgevolumen).

Ligeledes kunne vi ved hjælp af Google Ads prioritere søgeordenes værdi i forhold til konverteringsraten.

Den store Synder – Duplikeret Indhold

Der var flere udfordringer, som tidligere havde resulteret i dårlige rakings på Google for DiamantXperten.dk. En af de største syndere var duplikeret indhold. Stort set alle sider indeholdt duplikeret indhold – både internt og eksternt.

For at udbedre problemet, var det nødvendigt at omskrive alt indholdet, der samtidig blev optimeret ud fra udvalgte og relevante søgeordsgrupper. Google slår hårdt ned på duplikeret indhold, da man fra deres side kun ønsker at vise brugerne unikt og relevant indhold.

Da denne fejl og andre on-page-faktorer blev rettet, kunne vi begynde at køre en dedikeret linkbuilding-strategi, som blandt andet inkluderede lokale søgeord specifikt for Københavns- og Sjællandsområdet.

Resultaterne

Oftest bliver SEO forklaret som en langtidssigtet strategi, der kræver en længere periode, før man begynder at kunne se resultater. Dette har for det meste også sin berettigelse, da der både ligger et stort arbejde forud for de synlige resultater, og da det kan tage op til flere uger, før man ser effekten af de ændringer, man har foretaget.

Til tider ser vi dog undtagelser, hvor SEO-indsatserne afføder øjensynlige resultater på kun få måneder (og nogle gange endda få uger). Oftest er dette et resultat af, at én eller flere seriøse fejl har holdt hjemmesiden tilbage i Googles indeksering, hvilket netop var tilfældet i denne case.

Diamantxperten.dk havde nogle udfordringer, men da først disse blev rettet op på, var der gode resultater at se:

Overordnet set er den organiske trafik steget med 40%.

Lokale søgeord har været en vital del af vores arbejde og har blandt andet resulteret i en førsteplads på søgeforespørgslen “diamantboring Sjælland” i Google Maps.

Derudover har vi opnået en top 2-placering på fem af de vigtigste primærsøgeord i lokale søgeresultater, hvor DiamantExperten tidligere lå på side tre i mange søgninger.

Kigger vi på den gennemsnitlige placering for alle søgeord, som Diamantxperten.dk rangerer på, er den forbedret med syv placeringer siden samarbejdets start. Den gennemsnitlige placering ligger derfor på plads 12,6 ud af samtlige søgeord.

Organisk trafik: 40% forøgelse
Gennemsnitlige placering: forbedret med 7 placeringer
Top 2: på 5 vigtigste søgeord

Organisk vækst i perioden august 2018 – januar 2019

 

Vil du også forbedre Jeres organiske trafik med flere kundehenvendelser?
– Få vores vurdering, om vi kan løfte jeres SEO resultater yderligere.

Hjemmeside
E-mail
Telefon

Udtalelse fra kunden

Super seriøst firma, som er der for deres kunder 24-7. Samarbejdet med LAZZAWEB fungerer super godt og upåklageligt. Vi får klare og tydelige tilbagemeldinger på de ændringer og arbejde der foretages, og hvilken effekt ændringerne har/har haft. Altid søde og imødekommende service

En skam man kun kan give 5 stjerner. Kan kun anbefales herfra.
Michael Jakobsen
Direktør, DiamantXperten
5 stjerner på Trustpilot
  • Omtalt i

  • Danmarks Radio (DR)
  • EY
  • Ivækst
  • Børsen
  • Nordjyske