EXAKT

EXAKT

B2B virksomhed tæt på fordobler organisk omsætning med en dedikeret content strategi

Exakt er en landsdækkende webshop, som tilbyder skræddersyede totalløsninger inden for lærings- og arbejdsmiljøet, og henvender sig derfor primært til erhverv. Om det sig være whiteboardtavler, akustikløsninger eller skilte til virksomheder eller institutioner. 

SEO-samarbejdet tog sin start i juni 2019, men Exakt var allerede kunde hos LAZZAWEBs Google Ads team. Derfor startede vi ud med værdifuld viden om virksomheden og havde allerede kunnet indsamle værdifuld data.

Dedikeret content-strategi skabte resultater

Strategien var klar fra start: En gennemgående content-strategi. Med udgangspunkt i dybdegående søgeordsanalyser valgte vi i samarbejde med Exakt, hvilke produktgrupper fokus skulle være på. Med deres unikke viden om forretningen og vores indsamlede data, som vi blandt andet også havde fra igangværende Google Ads kampagner, var vi sikre på vores strategi.

Strategien har blandt andet betydet optimeringer af content på over 30 sider. Vi udarbejdede en content plan, som tog udgangspunkt i flere langhalede søgeord, der gjorde det muligt at hente super relevant trafik ind på siden. 

Resultaterne

Som resultat af den gennemgående content strategi kombineret med en dedikeret ekstern strategi, så vi en stigning i organisk trafik på 48%. Hertil steg den organiske omsætning med 82%

Herudover er 29 relevante søgeord, som f.eks. “pylonskilte”, “undervisningstavle” og “whiteboard tilbehør”, rykket frem på Googles side 1, og bliver dermed eksponeret for langt større trafik end tidligere på side 3 eller helt uden for Googles top 100. 

Organisk trafik i perioden maj – december 2019. Stigningen i trafik og omsætning tager udgangspunkt i et sammenligningsgrundlag, der hedder 3 måneder før samarbejdets start (marts, april og maj 2019) og tre nylige måneder mens samarbejdet har været igangværende (oktober, november og december 2019).

 

Organisk omsætning i perioden maj – december 2019

 

Skal vi også øge jeres kundetilvækst med SEO?

Få en LAZZAWEB Analyse og få vores vurdering af jeres nuværende SEO med en indsigt i jeres fulde potentiale.

Udfyld kontaktformularen, og vi kontakter dig.

Hjemmeside
E-mail
Telefon

Udtalelse fra kunden

Mangler...
Navn
Titel, Firma
5 stjerner på Trustpilot
  • Omtalt i

  • Danmarks Radio (DR)
  • EY
  • Ivækst
  • Børsen
  • Nordjyske