← Tilbage til cases

Fleasings nye website øger deres brandværdi

Introduktion

Fleasing er et selvfinansierende og velrenommeret billeasing firma. Deres nye website henvender sig til både private og erhverv.

Fleasing ønskede en samarbejdspartner, som kunne sætte sig ind i deres univers og sammensætte den perfekte hjemmeside til diverse bil-entusiaster. Og samtidig søgte de en samarbejdspartner, som kunne skabe en hjemmeside, der konverterer godt – og fungerer godt på Google. Dette blev skabt, og der blev sidenhen udvidet med et samarbejde på Google Ads.

Mobilen i fokus

Op til 70% af al trafik til hjemmesider kommer fra mobile enheder.

https://fleasing.dk/
Resultater

Kvaliteteten afspejles i webdesignet

Fleasings nye website afspejler i dag deres høje kvalitet.

I processen har der været stort fokus på valg af farver, for at skabe den helt rette identitet, der værner omkring høj kvalitet.

Efter lanceringen af deres hjemmeside fortsætter vi samarbejdet med Fleasing, og drifter i dag deres website på vores serviceaftale.

+100%

forøgelse af effektivitet grundet automatisering

2,5 min.

gns. tid på side

Hvis du gerne vil have succes, så skal du vælge LAZZAWEB. Jeg har samarbejdet med LAZZAWEB igennem flere år nu og jeg kunne ikke være mere tilfreds med deres arbejde. Udover deres meget høje kompetanceniveau, så forstår de sig virkelig på kundeservice. Kan klart anbefales!

Andreas Lindholm - Fleasing

Oplev forskellen

Før
Efter

Oplev forskellen

Før
Efter

Indtast din nummerplade og få svar

Vi har gjort det nemt for nye kunder at få et tilbud fra Fleasing. Med en unik “nummerplade funktion”, har vi gjort det muligt at indtaste bilens nummerplade direkte i websitet.

Optimering af arbejdsprocesser

Fleasing har halveret deres tidsspild, da de tidligere har været vant til manuelt at skulle oprette biler på websitet. I dag er alt automatiseret.

Unik søgefunktion med Bilinfo

Vi har effektiviseret Fleasings arbejdsprocesser ved at arbejde op i mod Bilinfo’s API. Det har tilladt os at lave en integration, der gør at websitet automatisk syncer alle biler fra Bilinfo ind på websitet. Tidligere har Fleasing manuelt måtte oprette biler på hjemmesiden, hvilket oftest resulterede i fejl og et sortiment som ikke var opdateret. Fleasing behøver i dag ikke at bekymre sig om at oprette dobbelt, og kan være sikker på at hjemmesidens sortiment altid er up to date med de biler, som de har på markedet igennem Bilinfo.

+100%

forøgelse af effektivitet grundet automatisering

2,5 min.

gns. tid på side

Vil du høre, hvad vi
kan gøre for jer?