LOOP Fitness

LOOP Fitness

Landsdækkende fitnesskæde fik mere relevant trafik til 1/3 af prisen

Vi har håndteret LOOP Fitness A/S Google Ads, og har under deres fødselsdags- og januar kampagne hævet resultater på alle KPI’er sammenlignet med det tidligere år.

LOOP Fitness har oplevet større mængde relevant trafik under kampagnerne til en 1/3 af prisen sammenlignet med håndteringen fra deres tidligere bureau.

Lotte Kappel, Marketing Manager:
“LOOP Fitness har med LAZZAWEB’s hjælp oplevet, at særligt vores display kampagner performede bedre, end de tidligere har gjort.”

 

Er din virksomhed allerede i gang med Google-markedsføring – muligvis i form at et eksisterende samarbejde med et bureau – men vil I gerne skalere og vækste jeres indsatser til næste niveau? I så fald er vi (med al sandsynlighed) det helt perfekte match. Det demonstrerer vi også i samarbejdet med LOOP Fitness.

Få vores vurdering, om vi kan løfte jeres Ads resultater yderligere herunder.

Hjemmeside
E-mail
Telefon

Udtalelse fra kunden

LOOP Fitness har med LAZZAWEB's hjælp oplevet, at særligt vores display kampagner performede bedre, end de tidligere har gjort.

Samarbejdet har fungeret meget tilfredsstillende, og vi har altid oplevet LAZZAWEB som engagerede, ærlige og oprigtigt interesserede i at hjælpe os med at få mest muligt ud af vores budgetter. Vi kan bestemt anbefale LAZZAWEB
Lotte Kappel
Marketing Manager, LOOP Fitness
5 stjerner på Trustpilot
  • Omtalt i

  • Danmarks Radio (DR)
  • EY
  • Ivækst
  • Børsen
  • Nordjyske