Noella Fashion

Noella Fashion

160% organisk omsætningsstigning på 3 måneder

Noella Fashion er en webshop, der forhandler modetøj til kvinder. De fører alt fra kjoler, til sko, til deres populære crossover tasker mm.

Noella kom til LAZZAWEB med et ønske om at forbedre webshoppens præstation på Google. Noella havde tidligere (i en længerevarende periode) forsøgt sig med SEO hos andre leverandører, hvilket desværre ikke havde båret frugt – og årsagen til dette blev fundet i vores indledende, tekniske analyse af webshoppen; en fejl i det anvendte CMS – Magento – havde lavet en 100% identisk kopi af webshoppen, hvilket resulterede i flere hundrede sider af duplikeret indhold.

Efter at havde udbedret fejlen, begyndte vi vores arbejde på de “lavt hængende frugter”. Med hjælp fra Google Search Console fandt vi de søgeord, som var tættest på at blive profitable, og dedikerede vores strategi til dem. Resultaterne efter samarbejdets første 3 måneder taler for sig selv:

Organisk Trafik: 55% forøgelse

Organisk Omsætning: 160% forøgelse

Noellafashion.dk

Udtalelse fra kunden

Jeg har tidligere brugt andre samarbejdspartnere til søgemaskineoptimeringen af min webshop Noellafashion.dk men uden de store resultater. Det viser sig, at de tidligere bureauer havde overset et par ret alvorlige tekniske SEO fejl på min webshop, som holdt den tilbage i Google. Efter LAZZAWEB's optimeringer af webshoppen er den mange gange fordoblet i både organisk trafik og omsætning.

Jeg har været i dialog med Daniel, som har fungeret som en god sparringspartner og altid har stået klar med rådgivning. LAZZAWEB arbejder proaktivt og har ikke kun holdt sig til søgemaskineoptimering men de er også kommet med feedback på hvor vores webshop ellers kunne optimeres.
Lau Kjaer
Founder, Noella
5 stjerner på Trustpilot
  • Omtalt i

  • Danmarks Radio (DR)
  • EY
  • Ivækst
  • Børsen
  • Nordjyske