Noella Fashion

Noella Fashion

160% organisk omsætningsstigning på kun 3 måneder

Noella Fashion er en webshop, der forhandler modetøj til kvinder. De fører alt fra kjoler og sko til deres populære crossover-tasker og meget mere.

Noella kontaktede LAZZAWEB med et ønske om at forbedre webshoppens præstation på Google. Noella havde tidligere (i en længerevarende periode) forsøgt sig med SEO-rådgivning hos andre leverandører, hvilket desværre ikke bar frugt. Årsagen hertil blev identificeret igennem vores indledende tekniske analyse af webshoppen; en fejl i det anvendte CMS (Magento), som havde genereret en 100% identisk kopi af webshoppen, hvilket resulterede i flere hundrede sider med duplikeret indhold.

Efter at havde udbedret fejlen påbegyndte vi vores arbejde med de “lavthængende frugter”. Ved hjælp af Google Search Console fandt vi de søgeord, som var tættest på at blive profitable og dedikerede følgelig vores strategi til dem. Resultaterne efter samarbejdets første tre måneder taler for sig selv:

Organisk Trafik: 55% forøgelse
Organisk Omsætning: 160% forøgelse

Udtalelse fra kunden

Jeg har tidligere brugt andre samarbejdspartnere til søgemaskineoptimeringen af min webshop Noellafashion.dk men uden de store resultater. Det viser sig, at de tidligere bureauer havde overset et par ret alvorlige tekniske SEO fejl på min webshop, som holdt den tilbage i Google. Efter LAZZAWEB's optimeringer af webshoppen er den mange gange fordoblet i både organisk trafik og omsætning.

LAZZAWEB arbejder proaktivt og har ikke kun holdt sig til søgemaskineoptimering men de er også kommet med feedback på hvor vores webshop ellers kunne optimeres.
Lau Kjaer
Founder, Noella
5 stjerner på Trustpilot
  • Omtalt i

  • Danmarks Radio (DR)
  • EY
  • Ivækst
  • Børsen
  • Nordjyske