Novoferm Danmark

Novoferm Danmark

Novoferm Danmark - 85% forøgelse i organisk trafik

Novoferm er en af de førende leverandører – og producenter – af døre, porte og logistiksystemer på det Europæiske marked. Udover at være en stor spiller på det danske private marked, har de også leveret løsninger til projekter såsom Axel Tower (København), Plaza (Aalborg), Rockwool (Hobro), Carlsberg (København), Skejby Sygehus (Skejby), Aalborg Universitet (Aalborg) og mange andre.

I Danmark sælger Novoferm både via et bredt forhandlernetværk, byggemarkeder og lokale tømrermestre, samt direkte fra hjemmesiden. Formålet med samarbejdet har været, at forøge kendskabet til Novoferms produkter, samt optimere hjemmesiden, for at sikre så mange kundehenvendelser som muligt.

Udtalelse fra kunden

Novoferm Danmark ApS ledte efter en samarbejdspartner til at styrke vores synlighed på nettet og til fortsat videreudvikling af vore hjemmesider.

Det fandt vi hos LAZZAWEB, som har hjulpet os med at udarbejde og eksekvere en effektiv strategi til vores digitale markedsføring, indebærende nyt design af vores 2 hjemmesider, søgemaskine-
og konverteringsoptimering samt betalt annoncering med Adwords.

Samarbejdet har fokuseret på, at sprede kendskab til vore produkter til både privat og industrielt brug såsom garageporte, garagedøre, industrielle porte, mm. Med samarbejdet har vi set en betydelig forøgelse af både den organiske trafik og mængde af konverteringer, og som resultat modtager vi hver uge 10-20 relevante kontaktformular henvendelser.

Vi har været i dialog med Daniel, som altid er klar til at besvare spørgsmål, og som har ydet kompetent rådgivning i hele processens løbetid. Vores erfaring har udelukkende været positiv, og hvis andre firmaer også er interesseret i, at skabe mere salg igennem deres digitale kanaler, kan vi kun anbefale et samarbejde med LAZZAWEB.
Anders Majland
Direktør, Novoferm Danmark ApS
5 stjerner på Trustpilot
  • Omtalt i

  • Danmarks Radio (DR)
  • EY
  • Ivækst
  • Børsen
  • Nordjyske