OS Frisørartikler

OS Frisørartikler

ROAS investeringsafkast øget med 174,35%

Vi igangsætter arbejdet på kontoen, der hvor vores logo er anmærket på grafen.

De første 2mdr: ROAS (Return On Ad Spend) øges med 174,35%

OS Frisørartikler ønskede at øge deres indtjening i forhold til deres Google Ads-annoncering. De har tidligere haft et samarbejde med et andet bureau, inden vi igangsætter vores samarbejde. Vi øger omsætningen samtidig med, at vi mere end fordobler indtjeningen annonceringsmæssigt.

Da vi startede samarbejdet, handlede det for os i høj grad om at lære at forstå deres forretning samt at få en fornemmelse for deres primære målgruppe. Det blev hurtigt tydeligt, at deres kunder vidste nøjagtig, hvad de ville have. Det tidligere bureau koncentrerede annonceringen meget omkring generiske søgeord. Vi valgte i stedet at fange forbrugerne længere henne i købsprocessen, ved at kombinere brand/mærke-søgeord med generiske søgeord og produktnavne. Dette ud fra vores viden om deres kunders høje grad af bevidsthed og målrettethed.

Er din virksomhed allerede i gang med Google-markedsføring – muligvis i form at et eksisterende samarbejde med et bureau – men vil I gerne skalere og vækste jeres indsatser til næste niveau? I så fald er vi (med al sandsynlighed) det helt perfekte match. Det viser vi også i samarbejdet med OS Frisørartikler.

Vil du også forbedre Jeres indtjening og ROAS med +170%?
– Få vores vurdering, om vi kan løfte jeres Ads resultater yderligere.

Hjemmeside
E-mail
Telefon

5 stjerner på Trustpilot
  • Omtalt i

  • Danmarks Radio (DR)
  • EY
  • Ivækst
  • Børsen
  • Nordjyske