← Tilbage til cases

PL & Partners har fået en mere effektiv webløsning

Se case video

Introduktion

PL & Partners er et Facebook- og Instagram-bureau i København.

Virksomheden ønskede en samarbejdspartner, som kunne levere en pixel-perfekt hjemmeside. Deres nye website henvender sig til større virksomheder, der ønsker at udnytte deres fulde potentiale af Facebook.

Mobilen i fokus

Op til 70 % af al trafik til hjemmesider kommer fra mobile enheder.

https://www.pl-partners.dk/
Resultater

Ny identitet og effektivisering af arbejdsprocesser

PL & Partners har fået en ny identitet i et website, der samtidig forbedrer brugervenlighed og konverteringsrate.

+40%

hurtigere pagespeed (GTmetrix data)

+20%

hurtigere at foretage ændringer på websitet

LAZZAWEB har vist sig at være en rigtig god udviklingspartner, som har udviklet vores design. Websitet følger både Googles retningslinjer og konverterer bedre. Hele projektledelsen af udviklingen har fungeret rigtig godt, og jeg har følt mig rigtig tryg igennem hele processen. Jeg kan klart anbefale LAZZAWEB til WordPress.

Kristian Larsen, CMO & Partner - PL & Partners

Oplev forskellen

Før
Efter

Oplev forskellen

Før
Efter

Uddybelse

Under processen har vi haft stort fokus på at effektivisere virksomhedens arbejdsprocesser, og har optimeret effektiviteten i at drifte og foretage ændringer på websitet. Det er blandt andet løst ved hjælp af unikke custom fields, hvor PL & Partners selv lynhurtigt kan opdatere materiale på hjemmesiden. Kristian Larsen, CMO & Partner fra PL & Partners har oplevet, at nye ændringer er langt nemmere end tidligere, og at det skaber mindst 20% besparelse af deres tid.

Forbedret konverteringsrate
PL & Partners har oplevet en forbedring i deres websites konverteringsrate, som sker grundet mange forskellige parametre. Ét af dem er en forbedring af brugeroplevelsen og en teknisk forbedring af loadhastighed. Deres nye website loader +40% hurtigere end deres forrige.

Efter lanceringen af deres hjemmeside fortsætter vi samarbejdet med PL & Partners og drifter i dag deres website på vores serviceaftale.

+40%

hurtigere pagespeed (GTmetrix data)

+20%

hurtigere at foretage ændringer på websitet

Vil du høre, hvad vi
kan gøre for jer?