← Tilbage til cases

Vuffeli har fået en SEO-strategi, der giver pote

Introduktion

Vuffeli giver dig en skræddersyet foderplan til din hund. Bag Vuffeli er dyrlæger og ernæringseksperter, så din hund får den helt rigtige kost.

Vuffeli søgte en samarbejdspartner, der er lige så ambitiøse som dem selv, og en partner som tror på, at vi sammen kan skabe et nyt stort brand inden for hundefoder.

Et ønske om markant vækst, synlighed og store ambitioner. Et tæt samarbejde og hudløs ærlighed kommunikation.

Resultater

De tre hurtige:

  • Over 10.000 daglige eksponeringer opnået
  • 237 Featured Snippets opnået
  • Over 150 relevante søgeord er rykket frem i top 3

+10000

daglige eksponeringer i Google

+200

Featured Snippets

6 mdr.

Tid til positiv retur på investeringen

Top-3

Over 150 relevante søgeord er rykket frem i top 3

Før samarbejdet havde vi vitterligt 0 søgeord på side 1 øverst i toppen. Her et halvt år senere har vi allerede over 150 relevante søgeord i top 3-placeringer. Vi er gået fra ganske få eksponeringer i Google til i dag at have over 10.000 eksponeringer om dagen. Ydermere dominerer vi i dag med over 200 keywords allerøverst i Google med Featured Snippets. Vi er meget glade for vores resultater, og for den proaktive rådgivning, vi løbende har oplevet. Tak for et samarbejde, der giver “pote”. Vi fortsætter mod endnu større mål sammen med LAZZAWEB.

Mads Smith - Co-founder, Vuffeli

Dedikeret content-strategi skabte resultater

Strategien var klar fra start: En gennemgående content-strategi. Med udgangspunkt i dybdegående søgeordsanalyser valgte vi i samarbejde med Vuffeli hvilke søgninger, der skulle være fokus på. Med deres unikke viden om forretningen og vores indsamlede data, var vi sikre på vores strategi.

Vuffeli har i samarbejde med LAZZAWEB opbygget et stort og fantastisk indholdsunivers, der har dannet fundamentet for den store forøgelse af trafik fra Google.


(Figur 1)

Her ses udviklingen for den organiske trafik samt oversigten over udvikling i keywords med placering 1-10 i Googles søgeresultater i 2020. (Fra 0 til ~150 top 3-placeringer.)

 


(Figur 2)

Her ses udviklingen for antal klik og daglige eksponeringer på Googles SERP fra 1. januar 2020 til medio juli. (Fra ganske få til ~10.000 eksponeringer om dagen.)

Featured Snippets

Herunder har vi lavet et udtræk af top 1000 non-brand keywords fra Google Search Console sorteret ud fra keywords, der skaber flest klik.

Vi har efterfølgende undersøgt, om der på disse keywords findes en Featured Snippet. 

Det gjorde der på 574 af dem.(Figur 3)

Ud af disse 574 keywords, som har en Featured Snippet, ejer Vuffeli 237 af dem.


(Figur 4)

+10000

daglige eksponeringer i Google

+200

Featured Snippets

6 mdr.

Tid til positiv retur på investeringen

Top-3

Over 150 relevante søgeord er rykket frem i top 3

Vil du høre, hvad vi
kan gøre for jer?