Få dominans på Google
← Tilbage til nyheder

Frederik Stenbjerg forfremmes til Senior Client Manager

20 aug. 2021

I april 2019 mødte Frederik ind til sin første arbejdsdag hos LAZZAWEB, og siden da har han formået at løfte en stor del af vores salgsteam, og bevist at han er en sand mester, når det kommer til at skabe gode kunderelationer.

Forfremmelsen betyder, at Frederik får en fremtrædende rolle i vores salgsafdeling med et stort ansvar for at opnå salgsbudgettet og de vækstmål, vi sætter os i LAZZAWEB.

Frederik udtaler:  

At være en del af LAZZAWEBs vækstrejse har altid været en stor fornøjelse. At samarbejde med så dedikerede konsulenter og kollegaer skaber et motiverende arbejdsmiljø, som oser af viljen til at skabe succes. Jeg glæder mig meget til at kunne bidrage endnu mere til at stedfæste LAZZAWEB som Danmarks førende Google-bureau”.

Om forfremmelsen fortæller Mathias Teis:

Frederik indtræder fortjent i LAZZAWEBs senior-kreds efter gentagende, meget overbevisende og imponerende bemærkelser. Frederik er en kompetent herre med et ekstravagant drive og en unik evne til at danne relationer — internt som eksternt.

Frederik er blevet yderst vellidt i organisationen og hans resultater taler for sig selv. Det er mig en ære at have set og fuldt Frederiks rejse, og en ære at lade ham træde ind i senior-kredsen i firmaet. Jeg har altid haft store forventninger til Frederik, og han har aldrig skuffet mig. Nu er vi klar til næste fase, og jeg glæder mig til at se ham udfolde sine vinger til sit maksimale potentiale”. 

Om Frederik

Frederik er lige nu i gang med at dygtiggøre sig yderligere med en HD, som han læser ved siden af sit arbejde her. I forvejen er han uddannet indenfor ledelse og organisation på Akademiuddannelsen i Ledelse og med sin flere års erfaring med rådgivning af erhvervskunder inden for online marketing, har han en teknisk og videnstung tilgang til sin daglige snak med kunder.

Skrevet af 
Patrik Lazzarotto
CEO & Founder

Vil du høre, hvad vi kan gøre for jer?

Tal med en specialist