God jul og godt nytår 2018

Året der gik: 2018

Julen står for døren og 2019 nærmer sig. Jeg vil ønske alle en glædelig jul og et godt nytår. Men inden vi når så langt, vil jeg gerne give jer et tilbageblik på “året der gik” hos LAZZAWEB. (10 minutters læsning)

2018 har været endnu et succesfuldt år.

Højdepunkter 2018 – de 10 hurtige:

 • Fordobling af antal ansatte
 • Tredobling af omsætningen
 • Fordobling af bundlinjen
 • Etablering af nyt hovedkontor i Aalborg
 • Etablering af nyt kontor i København
 • Opkøb af Lionfire Media
 • Lancering af www.lazzaweb.no
 • Bedst bedømte i branchen på Trustpilot
 • Positiv omtale og succeshistorie i DR Nyheder
 • Været med i Cycling4Cancer der samlede mere end 1 mio. kr. ind til Knæk Cancer

 

Etablering af Danmarks bedste SEO afdeling

2018 blev året hvor jeg foretog et strategisk opkøb for at etablere Danmarks bedste SEO afdeling. Dette under ledelse af Daniel Hedegaard vores Head of SEO.

Det har været en stor nyhed og fornøjelse at byde Daniel velkommen ombord, som en vigtig del af holdet.

Daniel er foran med de nyeste trends fra USA, og udover de tekniske færdigheder besidder Daniel en stor forretningsforståelse. Daniels kompetencer inden for SEO er på et højt niveau, og strækker sig langt udover normal on-page SEO og linkbuilding. B.la. bruger Daniel meget tid på konverteringsoptimering, hastighedsoptimering og arbejder på at optimere hele brugeroplevelsen på et website, som forbedrer bounce rate og andre KPI’er, der løfter vores kunders rangeringer i Google.

Derudover er Daniels tilgang til SEO med fokus på omsætning. Det lyder simpelt, men rigtig mange SEO eksperter formår ikke at tænkte ROI ind i en SEO indsats, fremfor placeringer isoleret.

Med denne store beslutning var det vigtigt for mig, at det var en person, som besad de samme evner og forståelse for forretning som os, samtidigt med at værdierne om grundighed og ærlighed var i højsædet. På kort tid har Daniel vist resultater, og jeg glæder mig derfor til det fremadrettede samarbejde. Vores kunder har det absolut bedste SEO produkt i Danmark, det kan jeg sige med stolthed offentligt.

 

Pause på kundetilvæksten med Succes Pause

Trods en meget stor kundetilgang besluttede jeg lidt utraditionelt som direktør i LAZZAWEB, at vi resten af 2018 pausede ned for nye kunder.

Dette betød at nye samarbejder på SEO & ADS tidligst kunne igangsættes januar 2019.

Det gjorde jeg for at give mit team tid til at kigge indad. Vores høje kvalitetskrav og nuværende kunder er det vigtigste. En pause for nye kunder gav os mulighed for at optimere processer og implementere interne systemer, der nu gør, at vi i 2019 fortsat kan være på samme niveau, som vi er kendt for.

Beslutningen om vores “succes pause” var for at sikre at den høje kvalitet kan fortsætte med at være i fokus, præcis som den altid har været.

Det harmonerer med vores vision:
“Vi vil ikke være de største, vi vil være de bedste.”

Det gør, at vi nu er stærkere og dygtigere end nogensinde før, og er mere end klar til igen at tage nye kunder ind i 2019, hvis der er et match.

LAZZAWEB er blevet en familie

2018 var også året, hvor jeg skulle have større fokus på ledelse. Jeg er, som person, resultatorienteret, og samtidig er jeg meget menneskeorienteret. Derfor faldt rollen som leder mig naturligt. 2018 gav mig indsigt i, at jeg ikke kun skaber høje resultater for vores kunder, men også skaber rammerne og sætter mulighederne for at mennesker omkring mig kan opnå høje mål.

Det, som har motiveret mig mest i 2018, har været at se mine medarbejdere vækste og lykkedes. Jeg vil have, at LAZZAWEB giver muligheden for at alle medarbejdere personligt og karrieremæssigt kan opnå høje mål, og at LAZZAWEB skal være stedet, hvor det kan opnås, hvis man vil det og arbejder hårdt for det.

Jeg er selv hårdtarbejdende, og er nok mest kendt for at arbejde de fleste timer af døgnet med stor passion og lyst. Denne kultur smitter positivt af i vores vækstvirksomhed til gavn og glæde for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Her i firmaet er mine fantastiske medarbejdere det vigtigste.

Det gav også anledning til, at jeg i 2018 skrev dette LinkedIn post, der lynhurtigt fik stor opmærksomhed med over 100 likes og 10.000 views:

10 grunde til hvorfor vi er en vinder-virksomhed:

 • Vi er et ungt og “sulten” team
 • Vi er en virksomhed med fart på
 • Man får stort ansvar fra dag 1
 • Man har fantastiske kollegaer, der alle elsker det, de laver
 • Man har Aalborgs sejeste kontorplads
 • Man har lækker frokostordning med fjordudsigt
 • Man har betalte pauser hver dag
 • Vi motiverer og hjælper hinanden
 • Vi laver sjove ting sammen ved siden af arbejde
 • Man får store udviklingsmuligheder

LAZZAWEB er en performance drevet kultur, hvor vi arbejder hårdt. Jeg har fokus på at opretholde den gode kultur, og arrangerer derfor hyppigt sociale arrangementer for hele teamet.

Hør medarbejdere fortælle hvordan det er hos LAZZAWEB:

Aalborgs bedste kontor

2018 var året, hvor vi flyttede i nye lokaler. Drømmelokationen, som LAZZAWEB skal være etableret de næste mange år frem, er sat. Da jeg valgte lokation, var det vigtigt for mig, at lokalerne var fremtidssikre. Lokalerne har for os en stor markedsføringsmæssig værdi, samtidig med at omgivelserne gør det attraktivt for os at rekruttere, da jeg vidste, at min største udfordring i fremtiden bliver at rekruttere og sammensætte det stærkeste team af specialister til vores kunder.

Video fra vores reception 2018:

Derudover har vi åbnet kontor i København, så lokationerne nu hedder:
Jylland: Vestre Havnepromenade 1B, 3., Aalborg
Sjælland: Gammel Kongevej 11-14, 4., København


EY Entrepreneur Of The Year

Igen i år var jeg repræsenteret til EY Entrepreneur Of The Year – denne gang som gæst. Det gav mulighed for at tænke tilbage på sidste år og huske sig selv på, hvor meget vi har opnået. Dette i fantastiske omgivelser i Forum København med formål om at hylde vækstskabere i Danmark.

Omtale i TV: DR Nyheder

Én af firmaets helt store succeshistorier er vores medarbejder Mathias Schjøtt med autisme. For få år siden tvivlede Mathias Schjøtt på, at han nogensinde ville få et almindeligt job. Det gjorde han. I dag er han ansvarlig for WEB-afdelingens drift og kvalitet, og han gør det fantastisk godt.

“Han har både udviklet sig fagligt og i særdeleshed også personligt. Han indgår på lige fod med alle andre i virksomheden, fortæller Patrik Lazzarotto, der som direktør for Lazzaweb og som har ansat Mathias.”

Hele historien om Mathias kan ses på video her. 

Vi er de bedst bedømte i branchen

År 2018 er også året, hvor vi runder af med titlen som værende de bedst bedømte i branchen på Trustpilot.

Med over 100 glade kundeanmeldelser lægger vi helt i top inden for kategorierne i vores branche.

 

Den årlige udlandstur

Den flotte udvikling og indfrielse af vores mål om at være de bedst bedømte i branchen blev fejret i LAZZAWEB med en udlandstur.

Traditionen tro er der i LAZZAWEB hvert år en udlandstur.

Denne gang gik turen til Budapest, hvor vi lagde strategi for 2019 og fejrede julefrokost.

 

1 mio kr. til Knæk Cancer

Hos LAZZAWEB har vi fokus på social ansvarlighed, og derfor har vi også en firmapolitik, der siger, at vi 1 gang om året tager et velgørenhedsprojekt ind og støtter.

Det gør vi ikke ved økonomisk støtte. Vi skaber værdi og støtter med vores kompetencer og ressourcer i huset, og gør det til et fælles projekt for virksomheden. Vi kan give langt større værdi med vores færdigheder.

År 2018 støttede vi cycling4cancer.dk med nyt moderne website. Det resulterede i, at de på få måneder fik alle pladser udsolgt. Til Cycling4Cancer blev der samlet over 1 million kroner ind til fordel for Knæk Cancer.

Black friday med rekordomsætninger

Black friday var en fantastisk dag for vores kunder med rekordomsætninger.

Hos LAZZAWEB sad vi efter midnat torsdag og fredag nat. Igen i år endte det med at blive årets største shoppingdag med store omsætningsrekorder.

På samtlige kunder oplevede vi en eksplosiv stigning på alle KPI’er. Vi har haft mange omsætningsrekorder og succeser at fejre. Flere kunder har på dagen solgt for over 1 mio.

Til det har jeg har skrevet et datafyldt, hektisk og yderst spændende blogindlæg om, hvilke tendenser vi spottede, og hvad vi lærte fra Black Friday 2018. Det kan du læse her: Black friday 2018

Større mål for 2019

Næste år sætter jeg endnu større mål.

2019 bliver året, hvor vi skaber Danmarks og ikke mindst Nordjyllands mest innovative og mest attraktive arbejdsplads, med fortsættelse af vores måde at drive forretning på og medarbejderpleje (Performancekultur, udenlandsturer og forkælelse efter fortjeneste).

Vi vil være top 3 inden for vores vertikaler i Danmark målt på faglighed og serviceniveau.

Næste år omsætter LAZZAWEB for 10 millioner.

Afrunding og hyldest til TEAMET

De flotte resultater er ikke skabt alene, de er skabt med et fantastisk team. Et hold af super kompetente og hårdtarbejdende medarbejdere der hver dag gør en kæmpe forskel for vores kunder. Jeg vil derfor give en stor offentlig hyldest til alle mine medarbejdere. TUSIND TAK for jeres flotte arbejdsindsats.

Mathias Teis
Tak for din store arbejdsindsats.
Lasse
Tak for din store arbejdsindsats.
Kristine
Tak for din store arbejdsindsats.
Mathias
Tak for din store arbejdsindsats.
Severina
Tak for din store arbejdsindsats.
Daniel
Tak for din store arbejdsindsats.
Kathrine
Tak for din store arbejdsindsats.
Claus
Tak for din store arbejdsindsats.
Angelito
Tak for din store arbejdsindsats.

Jeg vil se frem til det nye år, og det vil jeg gøre med afslutningen af vores præsentationsvideo af LAZZAWEB.

Jeg glæder mig på vegne af hele virksomheden til at fortsætte væksten sammen med vores kunder.

Glædelig jul og godt nytår!

Vores specialer. Din succes.

Patrik Lazzarotto

Patrik Lazzarotto

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

5 stjerner på Trustpilot
 • Omtalt i

 • Danmarks Radio (DR)
 • EY
 • Ivækst
 • Børsen
 • Nordjyske