Få dominans på Google
← Tilbage til nyheder

Kristoffer Kjær forfremmes til Senior Paid Search Specialist

8 jan. 2021

 

Kristoffer har været en del af LAZZAWEB siden april 2019 og har opnået en bemærkelsesværdigt høj faglighed og performance på vores kunders Google Ads-setups.

Forfremmelsen resulterer i, at Kristoffer får større ansvar. Blandt andet for at håndtere bureauets større kunder, hvorfor han også vil have ansvar for nogle af de største annonceringsbudgetter i afdelingen.

 

Kristoffer Kjær udtaler:

“Jeg er utroligt ydmyg og stolt over denne forfremmelse. Jeg glæder mig derfor meget til at løfte det ekstra ansvar, som titlen bringer. Der skal i den forbindelse lyde en stor tak til mine kunder og hele mit team for den tillid, I har givet mig.”

 

Om forfremmelsen fortæller, Lasse Knudsen: “Kristoffer har lige fra den første dag hos LAZZAWEB vist sig at have en indre gnist, der har haft en bemærkelsesværdig indflydelse på hele hans tilgang til at arbejde med Google-relateret markedsføring. Hans kombination af evner inden for webudvikling, UI og interesse for data giver ham en unik tilgang til arbejdet som Google Ads Specialist, hvilket er til stor gavn for Kristoffers kunder og teamet i LAZZAWEB.

 

Det er super fortjent, at Kristoffer nu kan kalde sig Senior Paid Search Specialist hos LAZZAWEB, og jeg ser frem til fortsat at se ham skabe fantastiske resultater i stillingen.”

Om Kristoffer Kjær

Kristoffer har en bachelorgrad i webudvikling og har derfor en teknisk og videnstung tilgang til sit arbejde. Han har arbejdet med webløsninger og online marketing de seneste 6 år og har de seneste 2 år specialiseret sig i netop Google Ads.

 

Skrevet af 
Patrik Lazzarotto
CEO & Founder
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 300 kunder siden 2015
Mathias Teis - CSO og Partner LAZZAWEB

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. For vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO, som mange overser.