Kundeudtalelser

Lyt ikke på os. Lyt på vores kunder.

Istedet for at fortælle dig hvorfor du skal blive kunde hos os, så vil vi hellere have, at du ser hvad vores kunder har fået ud af at samarbejde med os.

"Det jeg kan se efter vi kom i gang, er at der pludselig kom forespørgsler igennem formularer og telefonen ringer på alle tider af døgnet."

“Jeg ved ikke ret meget om markedsføring på Google. Men det jeg kan se efter vi kom i gang, er at der pludselig kom forespørgsler igennem formularer og telefonen ringer på alle tider af døgnet. Patrik har været god til at inddrage os i alt, og vi har aftalt at vi får en rapport for hver måned, sådan vi kan se præcis hvad der sker, og hvad vi betaler for. Jeg spørger altid mine nye kunder hvordan de har fundet frem til mig, og nu svarer mange at de bare har søgt på Google. Stor ros også til vores flotte hjemmeside, da vi nu igen har fået at vide af en kunde, at de valgte os kun fordi vores hjemmeside var bedre.”

Adele
Indehaver
Addi’s Service Rengøring

"Vi har været mere end tilfredse med det samarbejde vi har haft, og kan kun fortælle at det har været alle pengene værd."

“Vi søgte efter en samarbejdspartner vi kunne forstå, og som kunne fortælle os tingene i øjenhøjde. Det kunne Patrik fra Lazzaweb. Vi har været mere end tilfredse med det samarbejde vi har haft, og kan kun fortælle at det har været alle pengene værd. Det har givet resultater! Jeg giver Lazzaweb min bedste anbefaling når det drejer sig om AdWords – og vi anbefaler altid Patrik når vi er ude, hvis folk spørger efter en AdWords mand. Man får virkeligt noget for pengene – og ingen tom snak.

I er velkommen til at kontakte undertegnet for at få verificeret ovenstående.”

Lasse Jakobsen
Direktør
Laser-Town.dk

"Forrygende god, kreativ, hurtig, fleksibel, professionel, og særdeles fornuftige priser – simpelthen bare top anbefalelsesværdigt."

“Forrygende god, kreativ, hurtig, fleksibel, professionel, og særdeles fornuftige priser – simpelthen bare top anbefalelsesværdigt.”

Henrik Møller
Direktør
Osteriet & ko

"Lazzaweb overholdte de aftalte tidsfrister og ydede 110% for at opfylde vores ønsker. Kun positive ord og anbefalinger herfra."

“Lazzaweb udarbejdede en fantastisk hjemmeside for Tømrerfirmaet Søren Bernhard ApS, hvor Vi som kunde er meget tilfredse. Lazzaweb overholdte de aftalte tidsfrister og ydede 110% for at opfylde Vores ønsker. Kun positive ord og anbefalinger herfra.”

Pelle Hougaard
Regnskabansvarlig
Tømrerfirmaet Søren Bernhard

"Vi har længe ledt efter et webbureau, som kunne opfylde kravende til vores nye hjemmeside og det må vi sige at Lazzaweb gjorde fuldt ud!"

“Vores samarbejde med Lazzaweb har været intet mindre end fantastisk! Prisen har vi ikke kunne finde bedre og kvaliteten var helt i top af det færdige resultat. Vi har længe ledt efter et webbureau, som kunne opfylde kravende til vores nye hjemmeside og det må vi sige at Lazzaweb gjorde fuldt ud!”

Jonas Glinvad

 

"Ikke en virksomhed hvor man bliver smidt rundt imellem 25 forskellige ansatte… kan varmt anbefales."

“Alt har kørt som det skulle fra starten. Hjemmesiden blev som jeg forventede, og der er altid hjælp og hente hvis man skal have noget ændret. Ikke en virksomhed hvor man bliver smidt rundt imellem 25 forskellige ansatte… kan varmt anbefales.”

Brian Nielsen
Direktør
Hjørring VVS

"Kan klart anbefale dem som en seriøs samarbejdspartner. Og ved næste projekt vil jeg ikke tvivle på brugen af Lazzaweb igen."

“Kan klart anbefale dem som en seriøs samarbejdspartner. Og ved næste projekt vil jeg ikke tvivle på brugen af Lazzaweb igen.”

Kim Bøgebjerg
Indehaver
Odsherred Folie

"Der var en rigtig kort ventetid på svar. Utroligt flot design, hurtig til at svare, fantastisk service og gode priser. Kvaliteten var helt i top."

“Vi fik et letforståeligt og overskueligt tilbud, til en rigtig fordelagtig pris. I processen med oprettelsen af hjemmesiden, var vi i tæt dialog med Lazzaweb. Der var en rigtig kort ventetid på svar. Utroligt flot design, hurtig til at svare, fantastisk service og gode priser. Kvaliteten var helt i top.”

Nichlas Rugholm
Partner
YoungLegends

"Hamrende god service og knald dygtig."

“Hamrende god service og knald dygtig.”

Jannich
Indehaver
Phoner2Support

"Lazzaweb er effektiv og professionel, jeg er rigtig glad for hans produkt. Meget mere end jeg havde turde håbe på."

“Lazzaweb er effektiv og professionel, jeg er rigtig glad for hans produkt. Meget mere end jeg havde turde håbe på.”

Uffe Als
Medejer
Møbelsnedkeriet Als & Grønning

"Jeg har før anvendt et andet firma til online annoncering hvor jeg ikke synes jeg fik så meget service som hos Lazzaweb. Her er engagement og jeg synes virkelig jeg får noget for pengene. "

“Jeg har før anvendt et andet firma til online annoncering hvor jeg ikke synes jeg fik så meget service som hos Lazzaweb. Her er engagement og jeg synes virkelig jeg får noget for pengene. Den personlige kontakt og respons er i topklasse og jeg fik hurtigt en opfattelse af stor kompetance på området. Hvis jeg virkelig skal sige en lille, bitte ting med plads til forbedring var det eneste at der manglede en kopi af kontrakten da jeg ikke har pc og printer i min butik, så min karakter er 4,75. Det er dog noget der langt opvejes af den omhyggelighed der er med hele opsætningen af kampagnen og opfølgende imødekommenhed samt interesse overfor kundens behov.”

Ingrid Søndergaard Olsen
Indehaver
Byens Massør

"Lazzaweb var meget hurtig til at opfange præsis mine ønsker til min hjemmeside. Er super glad for det færdige produkt!"

“Tusind tak til Lazzaweb, for fantastisk service, meget professionelt arbejde! Lazzaweb var meget hurtig til at opfange præsis mine ønsker til min hjemmeside. Er super glad for det færdige produkt! De bedste anbefalinger fra mig!! ;-)”

Helle Madsen
Indehaver
Klinik for Fodterapi

"Han har gjort et fantastisk stykke arbejde for os og fået os til at vækste enormt meget."

“Kan klart anbefale Lazzaweb og Patrik. Han har gjort et fantastisk stykke arbejde for os og fået os til at vækste enormt meget.”

Andreas Lindholm
Direktør
Digital Shop Company

Skal vi samarbejde?

Skriv til os på kontakt@lazzaweb.dk eller ring på tlf. 71 99 71 40