Få dominans på Google

Track dine brugere nemmere med UTM Tagging

Afspil video

Indholdsfortegnelse

Det er ingen hemmelighed, at tracking spiller en vigtig rolle, når du skal optimere din online marketing og her er UTM Tagging en kæmpe fordel.

Hvad er UTM Tagging?

UTM Tagging er brugergenererede links, der hjælper dit website med at afkode, hvor trafikken kommer fra. Det kan også beskrives som en sti, du kosmetisk kan indsætte i din URL. Det bliver således muligt at tracke bl.a. brugernes adfærd og hændelser i sporingsværktøjer såsom Google Analytics.

Download LAZZAWEBs UTM Generator

Hvorfor er UTM Tagging vigtigt?

Det kan være super effektivt, hvis du eksempelvis kører flere kampagner på samme tid. Det kan fx være et gæsteblogindlæg, der linker til dit website eller annoncer på de sociale medier. På den måde fortæller URL’en dig, hvordan brugerne er havnet på dit website.
Trafikken kan du så aflæse i Google Analytics helt ned til den konkrete handling, brugeren har udført. Du kan således nemt og overskueligt følge med i de opslag, hvor du har lagt et UTM-tag ind og aflæse en specifik performance på en kampagne. Det er en fordel for dig, da du sikrer, at dine marketingaktiviteter bliver prioriteret efter, hvad der generer den største vækst.

Det giver dig eksempelvis en idé om:

  • Hvad linket har genereret af antal brugere
  • Hvor lang tid brugeren har brugt på din side
  • Hvilke handlinger de har foretaget på websitet.

Download vores skabelon og få styr på din struktur

For at gøre det endnu nemmere for dig har vi udviklet en skabelon, der kan generere dine unikke UTM-tags. Udover at generere dine links hjælper skabelonen dig med at holde styr på strukturen på dine UTM-tags bl.a. ved at se alle dine tidligere kampagnenavne.
I skabelonen udfylder du blot, hvilken platform eller kampagne din trafik kommer fra. Skabelonen er super enkel at benytte, så du med få klik har genereret et link specifikt til dine enkelte aktiviteter.

3 gode grunde til, at du skal downloade vores skabelon

  1. Alle UTM tags er samlet ét sted
  2. Du får styr på strukturen
  3. Du sparer tid

Nu er du klar til at prøve det selv.

I videoen oven for guides du til, hvordan du anvender skabelonen og dermed optimerer dine muligheder for at analysere på din performance.
Skabelonen kan kvit og frit downloades herunder. God fornøjelse.

Download LAZZAWEBs UTM Generator

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

200 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
80 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 300 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO. Når du booker et møde med os, vil du opleve forskellen.