Webshops

Få succes online med en unik webshop

Lever op til Google’s retningslinjer.
Vi sørger for din hjemmeside er sat korrekt op, og at fundamentet følger Googles retningslinjer. Det er ikke nok med en flot hjemmeside – den skal også være synlig. Derfor sikrer vi dig det bedst mulige fundament for din hjemmeside eller webshop så du er mere synlig på Google og ranker bedre end andre websites, som ikke er teknisk korrekt sat op.

Webhosting, drift og kundesupport.
Gider du ikke teknisk krævende IT – så lad os hjælpe dig. Få en serviceaftale så du aldrig står med det på egen hånd. Du kan i stedet bruge tiden på din virksomhed. Vi overvåger din hjemmesides sikkerhed og tager løbende backup.

Webshop i systemet WooCommerce

Kundesupport

Få en serviceaftale i et samarbejde, så du aldrig står på egen hånd.

Fuld kontrol

Du kan selv nemt håndtere alle ordrer, oprette produkter og redigere i indhold.

Søgemaskinevenlig

Vi følger Google’s retningslinjer.

Høj brugervenlighed

Vi har fokus på at skabe en høj konverteringsrate, så dine besøgende kan blive til kunder.

Webshop der sælger!

Vi har flere års erfaring med både udvikling og drift af webshops, og vi ved derfor, hvad der fungerer.

Unikt design

Vi udvikler et unikt design til din webshop.

Sådan virker processen

Opstart
Vi tager en snak om dit projekt. Møde eller telefonsamtale.
Opstartsspørgsmål
Du får vores opstartsspørgsmål. Vi sætter os ind i din virksomheds mål, branche og målgrupper. Vi får indhold, disponeringer m.m.
Design og koncept
Vi begynder designprocessen, og skræddersyer et design der virker til din målgruppe og sætter dig på niveau over konkurrenter.
Design godkendelse
Vi præsenterer design for dig. Når design er 100% som det skal være, så vil vi opsætte design til et funktionelt website.
Frontend udvikling
Vi laver magien online, der gør at du får en pixelperfekt hjemmeside.

Sådan
virker
processen

Udvalgt case

Fra små 5 besøgende om dagen til næsten 500 på 14 dage

Efter at have hjulpet med at designe en ny hjemmeside der kunne omsætte de besøgende til kundehenvendelser, så startede vi op med online annoncering på Google. Over halvdelen af de besøgende kommer i dag igennem Google, og Hjørring VVS har oplevet stigende henvendelser fra købeklare kunder.

Se alle cases

Lyt ikke på os.
Lyt til vores kunder.

"En skræddersyet hjemmeside der vil noget.

Lazzaweb lytter og opfylder kundens ønsker så vidt det er muligt. Utrolig hjælpsomme og dygtige til deres arbejde. Når man skal lave en skræddersyet hjemmeside til en kunde, er det vigtigt at kunne samarbejde og det må man sige, at Lazzaweb kan. De kan varmt anbefales, hvis man har særlige samt specifikke ønsker til sin hjemmeside."

Trine Mosskov
Ejer
Mosskov Projects

"Jeg er imponeret over resultatet og den dedikation Patrik ligger i sit arbejde og den dialog som vi har haft gennem hele forløbet.
Jeg er ikke i tvivl om at jeg fremover vil gøre brug af Patrik og Lazzaweb, også når jeg skal til at se på Google adwords og udvidelse på hjemmesiden. Fair pris, høj kvalitet og service."

Søren
Latterinstruktør
Søren Dinitzen

"Lazzaweb har lavet vores website og været med til at hjælpe med vores visuelle identitet. Vi er ovenud tilfredse med hele forløbet, og slutresultatet. Vi vil helt sikkert også i fremtiden bruge Lazzaweb, og gerne anbefale andre at prøve give dem et kald. Der er fuld valuta for pengene - både arbejdsmæssigt og resultatmæssigt. En stor tak herfra."

Lasse Jakobsen
Direktør
Action World

"Vi er glade i CrossFit North 579 - Vi har været/er meget glade for vores samarbejde med Lazzaweb.
Vi har fået en dejlig brugervenlig hjemmeside og servicen er i top - intet at sætte en finger på der. De er dygtige til det de laver og hjælper også ved kort varsel, hvilket nogle gange er meget behjælpeligt.

Kun de bedste anbefalinger herfra. :-)"

Helene
Medejer
CrossFit North 579

Mathias Teis

Ja tak, jeg vil
gerne kontaktes

5 stjerner på Trustpilot
  • Omtalt i

  • EY
  • Ivækst
  • Børsen
  • Nordjyske