Vores specialer. Jeres succes.

Studiepraktik hos LAZZAWEB

I en praktik kommer du til at arbejde tæt sammen med erfarne specialister med mange års erfaring. Specialister, som i samarbejde med dig vil være ansvarlige for din udvikling og oplæring.

Der vil være et kontinuerligt fokus på læring og udvikling, ligesom der vil være daglig sparring på et højt niveau.

Scroll ned og læs mere om muligheden.

Praktikstillinger i Aalborg

Praktik i SEO

I denne praktik vil du arbejde med søgeord, data, analyse og værktøjer som Google Sheet.

Praktik i Marketing

I denne praktik vil du arbejde med grafik, video, landingpages og sociale medier.

Praktik i Google Ads

I denne praktik vil du arbejde med opsætning af søgeord, annoncer og kampagner i Google Ads.

Praktik som tekstforfatter

I denne praktik vil du arbejde med at forfatte unikke tekster til et hav af brancher og produkter.
Google Ads afdelingen LAZZAWEB

Hvorfor skal du vælge en praktik hos LAZZAWEB?

  • Du bliver uddannet i den nyeste viden og teknologi.
  • Du arbejder sammen med de førende i branchen.
  • Du får LAZZAWEB på CV’et med afsluttende anbefaling.
  • Du indgår på lige fod med alle andre – socialt og fagligt.

Gratis frokostordning

Du får lækker frokostordning betalt med udsigt ud over Limfjorden.

Gratis uddannelse af prof. specialister

Du får mulighed for stor personlig- og faglig udvikling.

Vi har fokus på din udvikling

Sofie Marie Østervemb Yang og Bilal Yasin

Under praktikken vil vi have fokus på at opnå dine læringsmål.

Hos LAZZAWEB har du mulighed for at kickstarte din karriere, og prøve kræfter med online marketing på et specialiseret niveau.

Du får mulighed for at afprøve teori i praksis, og får i praktikken mixet din teoretiske viden med praktisk erfaring i arbejdet med rigtige kunder.

Oplev LAZZAWEB-kulturen

Se videoen

Det siger vores tidligere praktikanter

Michelle Genobisa - Business Analyst praktikant LAZZAWEB

Det har været en yderst lærerig oplevelse at være praktikant hos LAZZAWEB. For hver dag, der er gået, har jeg fået mere og mere indsigt i spændende emner og opgaver. Det er et dejligt sted at være med skønne kollegaer og god atmosfære.

Michelle Petersen

Business Analyst Intern

UCN

Edin - Web praktikant LAZZAWEB

Lige fra dag ét, når man træder ind ad døren hos LAZZAWEB, er det til at mærke professionalismen. Man bliver taget seriøst, og man kommer hurtigt at føle sig som en del af holdet. LAZZAWEB har en fantastisk kultur, hvor der er højt til loftet, plads til alle og frihed under ansvar.

Edin Mesanovic

Product Development Intern

UCN

Simon Hansen - SEO praktikant LAZZAWEB

Jeg synes, at det har været super godt, og det er sjovt at udføre opgaver, som skal bruges til noget. Derudover er det fedt at arbejde i et professionelt miljø, hvor alle ved meget om deres fag, og er engageret i de områder, de arbejder med, og altid er klar til at svare på mærkelige spørgsmål.

Simon Hansen

SEO Intern

UCN

Natasja Koch - Praktikant LAZZAWEB

Det har været meget spændende og lærerigt. Man får virkelig lov til at arbejde i dybden med forskellige opgaver og får en forståelse for, hvordan LAZZAWEB arbejder. Der bliver taget godt imod en helt fra begyndelsen, og man bliver sat godt ind i alt – både systemer og arbejdsopgaver.

Natasja Koch

SEO Intern

UCN

Rasmus Simonsen - Google Ads praktikant LAZZAWEB

Jeg har været glad for min praktikperiode her hos LAZZAWEB. Vi er blevet taget godt imod og har fået ansvar fra dag ét. Konsulenterne har været dygtige til at lære fra sig og har været tålmodige med os i opstartsfasen. 

Rasmus Simonsen

Google Ads Intern

UCN

Victor Lund - Google Ads praktikant LAZZAWEB

Praktikforløbet har været fantastisk. Medarbejderne har modtaget mig med åbne arme og tillid. Der er en super god stemning på kontoret. LAZZAWEB har nogle fede værdier og goder.

Victor Lund

Google Ads Intern

UCN

Amalie Blenner - Marketingspraktikant LAZZAWEB

Mit praktikforløb hos LAZZAWEB har været intet mindre end fantastisk. Som praktikant hos LAZZAWEB bliver du bombarderet med spændende og ny lærerig viden inden for marketingverdenen hver dag. Desuden får du enormt meget medbestemmelse og ansvar over de opgaver, du får. 

Amalie Blenner

Marketing Intern

UCN

FAQ

Få svar på de mest stillede spørgsmålet om praktikforløbet i vores FAQ.

Læs mere

Mød dine kollegaer

Mathias Schjøtt

Head of WEB

Hjemmeside-verdenen er i konstant udvikling, og det er derfor enormt vigtigt at jeg hele tiden følger med i de nyeste tendenser. Hos LAZZAWEB har vi frihed til at afprøve nye tiltag, og derved udvikle vores kompetencer fagligt.

Mathias Teis

CSO & Partner

Min store passion er at få andre til at lykkedes med stor succes. Jeg har det overordnet strategiske ansvar, og sparrer med vores kunder.

Frederik Stenbjerg

Senior Client Manager

Jeg håndterer den daglige kundedialog, og hjælper nye kunder med at få en dybdegående og unik rådgivning.

Patrik Lazzarotto

CEO & Founder

Som leder har jeg stort fokus på, at vi skal skabe et godt arbejdsmiljø hvor vi allesammen har det sjovt, og at vi når vores mål.

Lasse Knudsen

Head of PPC

Jeg arbejder proaktivt sammen med vores kunder for at skabe de bedst mulige resultater for deres online annoncering i Google Ads.

Kristoffer Kjær

Senior Paid Search Specialist

Jeg er glad for at arbejde med Google Ads grundet hele sammenspillet med websites, som harmonerer perfekt med min baggrund inden for programmering.

Sofie Østervemb Yang

Paid Search Specialist

Min kærlighed for analyse, matematik og detaljer harmonerer perfekt med Google Ads. Jeg elsker at se når vores kunder lykkedes og vægter et godt samarbejde højt. Hos LAZZAWEB har vi frihed under ansvar, hvilket gør, at vi kan udvikle vores kompetencer både fagligt og personligt.

Bilal Yasin

Senior Paid Search Specialist

Jeg er meget resultatorienteret og ambitiøs, og det er jeg også på mine kunders vegne. Det er vigtigt for mig at være på vinderholdet.

Kathrine Eriksen

Organic Search Specialist

Til daglig arbejder jeg på at forbedre vores kunders placeringer, for at sikre vores kunder vækst. Jeg arbejder med strategilægning og eksekvering af optimeringer.

Rasmus Visti

Head of Copy

Min akademiske baggrund som cand.mag. i dansk samt min stærke personlige passion for sprog og litteratur spiller enormt godt sammen med Googles RankBrain. Derfor elsker jeg at se frugten af min litterære indsats i LAZZAWEB på daglig basis.

Nikolaj Bæk

Marketing Coordinator

Min fornemste opgave er at få plantet LAZZAWEB solidt på det danske landkort som det bedste Google-bureau i branchen. Datadrevet marketing er min passion. Derfor er det fantastisk at se, når det hårde arbejde performer godt.

Peter Schack

Head of SEO

I dag bruger jeg mine mere end 8 års erfaring med SEO og online marketing generelt til det, der er særligt vigtigt for mig, nemlig udvikling. Det være sig udvikling af en kundes forretning eller udvikling af medarbejderne i afdelingen.

Johan Krogh-Hansen

Organic Search Specialist

Jeg tilrettelægger altid enhver SEO-strategi ud fra brugerens perspektiv. For for mig handler god SEO om at sætte brugeren i højsædet. Det kræver en helhjertet indsats, som virkelig tager brugerens behov alvorligt. Og når jeg gør det, bliver vi belønnet med placeringer, konverteringer og glade kunder.

Izabella Madsen

Projektkoordinator

Da jeg godt kan lide at se de visuelle resultater af mit arbejde, ligger min passion inden for frontend udvikling. Jeg brænder for at skabe og realisere brugervenlige webløsninger for kunderne såvel som brugerne af hjemmesiden. Jeg er detaljeorienteret og kvalitetsbevidst, hvilket er jeres garanti for høj kvalitet.

Rebecca Mortensen

Marketing Assistent

Som Marketing Assistent sørger jeg for at videreformidle LAZZAWEBS værdier og kvaliteter på bedste vis, så vores content på tværs af platforme altid spiller. Det sker gennem velformulerede tekster, illustrationer, podcasts m.m. Min motivation for at yde mit bedste er de synlige resultater og det respons vi får fra udefrakommende.

Jacob Christensen

Paid Search Specialist

Jeg har en stor passion inden for datadrevet markedsføring. Ærligheden og den simple logik bag data tiltaler mig meget, og jeg elsker at tage de velbegrundede beslutninger, som skaber vækst for vores kunder.

Casper Jørgensen

Paid Search Specialist

Jeg er en ambitiøs og engageret Google Ads-specialist med en cand. merc. i marketing i rygsækken. Jeg brænder for digital markedsføring og er drevet af at skabe resultater for vores kunder. Derudover søger jeg altid ny viden og afprøver gerne nye tiltag i bestræbelserne for at være best-in-class.

Maria Trend

Office Manager og PA

Jeg er nysgerrig og struktureret af natur og stiller store krav til kvaliteten af mit eget arbejde. Det er med stor glæde, at jeg dagligt får æren af at sørge for, at vores omgivelser skaber det bedst mulige arbejdsmiljø.

Heidi Lund

Senior Copywriter

I arbejdet med tekster er mit mål at forene kreativitet med en analytisk tilgang. Det resulterer i sprogligt og indholdsmæssigt interessante tekster, som også rangerer højt i Googles søgeresultater. Kort fortalt elsker jeg at skrive tekster, som både er værdifulde for læseren og skaber konkrete og målbare resultater til gavn for vores kunder.

Daniel Krogh Andersen

Junior Organic Search Specialist

Jeg laver dybdegående SEO-analyser, tager velfunderede beslutninger og eksekverer strategier effektivt.

Oliver Frøkjær

Junior Organic Search Specialist

Jeg elsker at skabe udvikling og er en resultatorienteret person. At hjælpe andre med at forbedre sig er det, som gør SEO særligt spændende for mig.

Victor Lind

Client Manager

Jeg rådgiver vores kunder inden for vores unikke løsninger. At få andre til at lykkes giver mig et kick i hverdagen.

Mathias Reberholt

Paid Search Assistant

I mit arbejde hos LAZZAWEB samarbejder jeg med Bilal Yasin om at vækste vores kunder mest muligt gennem en resultatorienteret og datadrevet tilgang.

Joachim Stenskrog

Junior Paid Search Specialist

Kombinationen af resultater, løbende optimering og forbedring samt ærligheden i den data, man arbejder med i online markedsføring, tiltaler mig helt vildt og stemmer perfekt overens med mine værdier som menneske.

Andreas Larsen

Organic Search Assistent

Hos LAZZAWEB hjælper jeg med til at optimere interne processer. Jeg er med til at udvikle værktøjer, som automatiserer arbejdsopgaver, fremhæver mønstre og hjælper kommunikationen specialist og kunde imellem. Som aktiv studerende deler jeg mine timer mellem arbejde og studie. Jeg læser en kandidat i Matematik-Teknologi på Aalborg Universitet, hvor jeg bl.a. arbejder med matematisk modellering, statistik og signalbehandling.

Lisa Brødbæk

Business Analyst Intern

Jeg er 22 år og er i gang med at tage min kandidatgrad i Kultur, Kommunikation og Globalisering med speciale inden for marketing og forbrug. Jeg er i praktik i salgsafdelingen hos LAZZAWEB de næste seks måneder, hvor jeg bl.a. skal være med til at udarbejde analyser for nye kunder, optimere pitchmateriale, udarbejde og forfatte content til salgsteamets LinkedIN samt bistå med sparring på ugentlige møder mellem salg og marketing.

Jeanne Albæk Nielsen

Marketing Intern

Jeg har en baggrund som markedsføringsøkonom og er nu i gang med en top-up i digital konceptudvikling på UCN. Hos LAZZAWEB er jeg praktikant i marketingafdelingen og arbejder bl.a. med at skrive tekster, lave grafiske opgaver og producere indhold til sociale medier.