FAQ – Praktik

Har du et ønske om at komme i praktik hos LAZZAWEB i forbindelse med din uddannelse?

I denne FAQ vil vi klæde dig godt på og forsøge at besvare de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med din praktiksøgning.

Hvordan ansøger jeg?

De forskellige praktikstillinger bliver slået op på vores praktikside et par måneder før. Hold øje med ledige stillinger her.

Er praktik hos LAZZAWEB lønnet?

Et praktikforløb hos LAZZAWEB er ulønnet, da du modtager SU i perioden.

Er der frokostordning?

Lad bare madpakken blive hjemme. Som praktikant hos LAZZAWEB får du nemlig hver dag betalt en lækker frokost samt friskpresset juice med udsigt ud over Limfjorden.

Hvor længe varer praktikken?

En praktikperiodes længde kan variere alt efter, hvilken uddannelsesinstitution du kommer fra. Som hovedregel varer de dog minimum tre måneder. LAZZAWEB tager praktikanter ind to gange årligt med vinter- og sommerstart.

Hvilken uddannelse kræver det?

Det kræver ikke som sådan nogen specifik uddannelse for at komme i praktik hos LAZZAWEB. Det vigtigste er gå-på-mod, og at du er motiveret til at lære. Vi tager praktikanter ind i flere afdelinger, såsom Marketing, Copy, Google Ads og SEO.

Vi har bl.a. tidligere haft praktikanter fra:

Aalborg Universitet

 • International Marketing
 • Sprog og International Virksomhedskommunikation (SIV)

UCN

 • Markedsføringsøkonom
 • Datamatiker
 • Innovation & Entrepreneurship
 • Digital Konceptudvikling
 • Webudvikling

Fra hvilken skole tager LAZZAWEB praktikanter?

LAZZAWEB tager praktikanter fra alle videregående uddannelser med en relevant baggrund. Vi har tidligere haft stor succes med praktikanter fra både UCN og Aalborg Universitet.

Kræver det praktisk erfaring?

Som udgangspunkt kræver det ingen praktisk erfaring for at blive taget i betragtning. Du kommer for at lære! Det er selvfølgelig en fordel, hvis du har et relevant studiejob eller har interesse for online marketing – men det er ikke et must.

Hvornår skal jeg ansøge?

De forskellige praktikstillinger bliver slået op på vores praktikside et par måneder før. Vi søger både praktikanter til sommer- og vinterstart med opstart i hhv. januar/februar og august. Hold øje med ledige stillinger her.

Hvilken afdeling kan jeg komme i praktik hos?

Vi søger praktikanter i fire af vores afdelinger. Disse er:

 • Google Ads

I vores Google Ads-afdeling håndterer vi vores kunders Ads-konti. Her får du bl.a. stor indsigt i annoncering via Google. Læs mere om Google Ads her.

 • SEO

Vores SEO-afdeling arbejder konstant på at forbedre vores kunders organiske resultater gennem søgemaskineoptimering, hvilket du opnår indsigt i og viden om. Læs mere om SEO her.

 • Marketing

Vores marketingafdeling står for LAZZAWEBs interne marketing og branding. Vær med til at forme billedet af LAZZAWEB ud af til og tiltræk nye kundeemner.

 • Copy

Copy-afdelingen hos LAZZAWEB sørger for at skrive spændende og informative tekster til kunderne, som i samarbejde med vores SEO-afdeling sørger for, at kundernes websites præsterer så godt som muligt på Google.

Er der nogle krav for at blive taget i betragtning?

Der er ingen specifikke krav for at blive taget i betragtning. Hvis du bliver tilbudt en praktikstilling, modtager du et link og en opfordring til at gennemføre de grundlæggende certificeringer i Google Ads via Google Succes Online.

Får man en anbefaling og udtalelse efter endt praktik?

Ja, efter endt praktikforløb hos LAZZAWEB vil din afdelingsleder udarbejde en udtalelse, som du kan bruge i din jobsøgning.

Må man bruge LAZZAWEB på sit CV?

Ja, du må gerne angive på dit CV, at du har været i studiepraktik hos LAZZAWEB.

Er der mulighed for job efterfølgende?

Vi har tidligere haft stor succes med at ansætte praktikanter efter afsluttet praktikperiode, da et stigende antal praktikanter har fået tilbudt job efterfølgende. Derfor kan et praktikforløb hos LAZZAWEB åbne muligheder for dig i fremtiden.

Hvor kan jeg stille spørgsmål?

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at sende en mail til kontakt@lazzaweb.dk.