← Tilbage til nyheder

Rasmus Visti forfremmes til en lederstilling som Head of Copy

08. jan 2021

LAZZAWEB SEO cover billede

Rasmus har på imponerende kort tid bygget LAZZAWEBs afdeling af in-house copywritere op. En afdeling, som leverer tekster af høj kvalitet til vores kunder.

Forfremmelsen resulterer i et større ansvar, der involverer mere ledelse og kvalitetssikring, som vil sikre en endnu højere kvalitet fremover.

Rasmus Visti udtaler:

“Min akademiske baggrund som cand.mag. i dansk samt min stærke personlige passion for sprog og digital kommunikation spiller enormt godt sammen med den retning, Google udvikler sig i. Derfor elsker jeg at se frugten af min litterære indsats i LAZZAWEB på daglig basis.”

Om forfremmelsen fortæller Patrik Lazzarotto: “ Rasmus har fra første dag i LAZZAWEB gjort sig bemærket med en faglighed, som man sjældent møder på det niveau. Rasmus er menneskeorienteret og mestrer kommunikation til perfektion. Hans mangeårige arbejdserfaring, faglighed og forståelse for mennesker gør Rasmus til den oplagte afdelingsleder, som skal bringe vores copywriting til et endnu højere niveau. I dag er copywriting vigtigere end nogensinde før, når man taler om SEO og organisk tilstedeværelse i søgemaskiner som Google.”

Om Rasmus Visti

Rasmus er tidligere lektor i dansk, og har seks års erfaring som tekstforfatter samt flere års erfaring som kommunikationsansvarlig for en række internationale handelsvirksomheder og prominente kulturinstitutioner.

Vil du gerne vide, hvorfor Rasmus mener, at godt content er afgørende for topplaceringer i Google? Hør ham tale om sit arbejde sammen med Patrik Lazzarotto i vores podcast her: Lyt på Spotify.

Patrik Lazzarotto - CEO & Founder LAZZAWEB

Skrevet af Patrik Lazzarotto

CEO & Founder

Vil du høre, hvad vi
kan gøre for jer?