Daniel Hedegaard

Daniel Hedegaard

Daniel Hedegaard

Bio

Daniel Hedegaard er vores Head of SEO.

Han er ansvarlig for vores SEO afdeling. I sit arbejde sammensætter han vores kunders strategier i Google, og sikrer at vi fastholder vores høje kvalitet.

Daniel er foran med de nyeste trends fra USA, og udover de tekniske færdigheder besidder Daniel en stor forretningsforståelse.

Daniels tilgang til SEO er at arbejde med fokus på omsætning, det lyder simpelt, men noget rigtig mange SEO eksperter ikke formår, det er at tænkte ROI ind i en SEO indsats fremfor placeringer isoleret.

Daniels kompetencer indenfor SEO er på et højt niveau, og strækker sig langt udover normal on-page SEO og linkbuilding. B.la. bruger Daniel meget tid på konverteringsoptimering, hastighedsoptimering og arbejder på at optimere hele brugeroplevelsen på et website, som forbedrer bounce rate og andre KPI’er der løfter vores kunders rangeringer i Google.

Til trods for nu at bruge størstedelen af hans tid på et kontor, kommer Daniel faktisk fra en håndværker baggrund. Han har en EUX, som er en blanding af en erhvervsuddannelse og HTX. Han har været udstationeret et halvt år i Kina, og har arbejdet på en produktionslinie på Grundfos som tekniker og planlægger.

Her lærte han at være fejlfindende, og arbejde under stress, da få minutters nedbrud på ville betyde mange tusinde kroner i tab.

Hans passion fandt han dog hos digital markedsføring, hvilket han har arbejdet med i over 6 år.

Hans største motivationen er at skabe success online for vores kunder, og at blive bedre hver dag, til det han laver.

Bemærkelser:
Underviser for Google Succes Online
Underviser for IVÆKST

5 stjerner på Trustpilot
  • Omtalt i

  • Danmarks Radio (DR)
  • EY
  • Ivækst
  • Børsen
  • Nordjyske