← Tilbage til medarbejdere

Mathias Schjøtt

Head of WEB

Hjemmeside-verdenen er i konstant udvikling, og det er derfor enormt vigtigt at jeg hele tiden følger med i de nyeste tendenser. Hos LAZZAWEB har vi frihed til at afprøve nye tiltag, og derved udvikle vores kompetencer fagligt.

Mød Mathias Schjøtt

Mathias Schjøtt er vores Head of Web.

Han er ansvarlig for vores webafdelings drift, og sikrer at vi fastholder vores høje kvalitet.

Mathias er kendt som en php ninja. Han er altid smilende og glad, og passer altid sit arbejde med stor passion og seriøsitet. Mathias følger altid et projekt til døren, om det så kræver ekstraordinære ydelser fra ham.

Mathias er et sandt talent af hans alder, og med hans ydmyghed, passion og interesse i faget kombineret med hans utrolig høje serviceniveau samt hans vilje til at hjælpe alle omkring ham, gør at alt går op i en højere enhed. Har du Mathias i ryggen på dit projekt, kan du sove trygt om natten, for en ting er sikkert, mens du sover trygt, knokler Mathias hårdt for at dit projekt bliver færdigt til tiden og opfylder dine ønsker, visioner og krav.

Mathias har et hav af erfaring inden for programmering og webudvikling, og sammen med vores designer står han bag utallige flotte løsninger.

Vil du høre, hvad vi
kan gøre for jer?