Få dominans på Google
Tilbage til medarbejdere

Ulrik Rasmussen

Advisory board member

Mennesker, der arbejder sammen som et rigtigt team og trives med det de laver, lykkes bedre og opnår mere.Det bestræber jeg mig på at få til at ske, uanset hvilken sammenhæng jeg befinder mig i.Det at arbejde i bestyrelser giver mig inspiration både til at varetage jobbet som direktør og samarbejdet med bestyrelsen i den rolle, og inspiration og netværk til de virksomheder, som jeg investerer i. Jeg har meget stor indsigt i alle dele af det finansielle og økonomiske i at drive virksomhed, og jeg har stor erfaring med strategi og eksekvering. Disse kompetencer vil jeg gerne sætte i spil til at hjælpe andre virksomheder.Lazzaweb er en spændende virksomhed med en fortsat stor vækst, som er præget af entreprenørskab og en inspirerende go-do-attitude. Jeg er med i advisory boardet fordi Lazzaweb har et klart og værdibaseret grundlag, som bringer ordentlighed og kvalitet i markedet, samtidig med at der er fart på – den rejse vil jeg gerne være en del af og være med til at hjælpe på vej.

Ulrik har international erfaring med over 10 år i Tyskland, England, Sverige, Norge, Holland, Italien og Polen. Han har tidligere arbejdet med topledelse i roller som adm. direktør, salgsdirektør, økonomidirektør og driftsdirektør.

Han har b.la. taget Hi-Fi klubben fra et skandinavisk koncept til et europæisk brand med strategi og eksekvering ved succesfuld indtog i Holland og Tyskland i kamp mod mastodonter som Mediamarkt.

Karrieren har været præget af vækst i en international sammenhæng: opstart af nye fabrikker, høj vækst ved opstart i nye markeder, sideordnet vækst med etablering af nye produkter, turn-around ledelse etc. Ulrik har bl.a. været med til at skabe verdens største etiketfabrikerende koncern med opkøb og organisk vækst i Europa. 

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 300 kunder siden 2015

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO. Når du booker et møde med os, vil du opleve forskellen.