Få vækstanalyse
← Tilbage til nyheder

Vinder af velgørenhedsprojektet 2020

26 jan. 2021

Afspil video

 

Hos LAZZAWEB ønsker vi at skabe god karma og tage socialt ansvar. Derfor har vi siden 2018 valgt at tage et årligt velgørenhedsprojekt under vores vinger.

Her ønsker vi at gøre det til et fælles internt projekt at give en udvalgt virksomhed eller organisation værdi igennem de kvalifikationer og ressourcer, vi kan tilbyde. På den måde kan vores færdigheder skabe en langt højere værdi end en økonomisk håndsrækning ville kunne give.

I 2020 har LAZZAWEB, i samarbejde med Rahbek Media, valgt at fokusere på CRPS Foreningen Danmark. CRPS Foreningen arbejder med CRPS-ramte og -pårørende i Danmark og ønsker at gøre opmærksom på nervesygdommen, så alle har samme mulighed for at få den optimale behandling og hjælp.

For at bidrage til CPRS Foreningen Danmarks formål har Rahbek Media valgt at producere en video til foreningen, hvortil LAZZAWEB assisterer med en en ny hjemmesideløsning.

 

 

I ovenstående video ses CRPS Foreningen Danmarks nye hjemmeside.

 

 

CRPS Foreningen Danmark

På billedet ovenfor ses Patrik fra LAZZAWEB og Jeppe fra Rahbek Media med en rigtig glad formand for CRPS Foreningen Danmark, Trine Mosskov Poulsen, efter deres første sparringsession.

 

Skrevet af 
Patrik Lazzarotto
CEO & Founder

Vil du høre, hvad vi kan gøre for jer?

Tal med en specialist