Vores specialer. Jeres succes.

Webbureau Odense

Sonderer I terrænet for gode webbureauer, som kan tilføre jeres virksomhed merværdi, skabe omsætning og øge jeres online tilstedeværelse? LAZZAWEB er et webbureau i Odense, som er knivskarpe til digital markedsføring.

Jeres webbureau i Odense

Vi er et moderne webbureau, som kan løfte jeres virksomhed til nye og hidtil usete højder. Ved at udnytte data og helt unik viden kan vi skabe en digital identitet, som øger jeres online synlighed med henblik på at skabe en større bundlinje.

Moderne hjemmesider som er søgemaskineoptimeret

Vi er et online webbureau, som slår vores folder på den digitale scene, og vi evner gennem kompetence, knowhow, stor erfaring, faglig stolthed og integritet at favne bredt og bruge hele vores palette af værktøjer til at skabe jer værdi og omsætning. Vi laver moderne hjemmesider og webshop-designs, som er mobilvenlige og helt i tråd med jeres virksomheds udtryk og personlighed. Desuden er vi eksperter i online markedsføring på Google.

Det siger vores kunder

Det er ikke bare en bunke logoer. Vi hæver vores kunders marketing til et nyt (højere) niveau og i fællesskab med os, opnår vores kunder nye store resultater 🏆

LAZZAWEB har været gode til at udfordre vores planer. De er dygtige, og har samme værdier som os. Med LAZZAWEB har vi en tæt kontakt, og vi er kommet to skridt nærmere en samarbejdspartner.

Morten Kjær

Indehaver

Luksusbaby A/S

Hos Color Line, Danmark er vi netop på vej med relancering af vores website med online bookingplatform. Tak til LAZZAWEB for en flot indsats. Vi håber I er friske på at hjælpe os en anden gang.

Color Line giver hermed LAZZAWEB de bedste anbefalinger.

Lene Madsen

Medie- og webansvarlig

Color Line Denmark

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

LAZZAWEB har været en meget seriøs samarbejdspartner i opbygningen af en ny hjemmeside. Vores direkte kontakt og deres konstante opfølgning har været med til at fastholde os i en virkelig spændende proces.

Kan kun anbefale LAZZAWEB til alle andreAndreas Larsen

Andreas Larsen

Forstander

Nordjyllands Idrætsefterskole - Stidsholt

Vores tanker om den nye hjemmeside har de omsat til et yderst brugervenligt site, som rummer alle de krav vi har stillet til programmering og funktionalitet. I LAZZAWEB har vi fået en god sparringspartner, som tager sig tiden til at gennemtænke løsninger sammen med os. LAZZAWEB er altid lette at komme i kontakt med, så man aldrig sidder og venter på svar.

Stine Møgelvang Mogensen

Marketing Coordinator

Nordcad System A/S

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

LAZZAWEB har vist sig at være en rigtig god udviklingspartner, som har udviklet vores design. Websitet følger både Googles retningslinjer, og konverterer bedre. Hele projektledelsen af udviklingen har fungeret rigtig godt, og jeg har følt mig rigtig tryg igennem hele processen. Jeg kan klart anbefale LAZZAWEB til WordPress.

Kristian Larsen

CMO

PL & Partners A/S

Hvis du gerne vil have succes, så skal du vælge LAZZAWEB. Jeg har samarbejdet med LAZZAWEB igennem flere år nu og jeg kunne ikke være mere tilfreds med deres arbejde. Udover deres meget høje kompetanceniveau, så forstår de sig virkelig på kundeservice. Kan klart anbefales!

Andreas Lindholm

Tidl. Salgschef

Fleasing

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

Før samarbejdet havde vi vitterligt 0 søgeord på side 1 øverst i toppen. Her et halvt år senere har vi allerede over 150 relevante søgeord i top 3-placeringer. Vi er gået fra ganske få eksponeringer i Google til i dag at have over 10.000 eksponeringer om dagen.

Mads Smith

Co-founder

Vuffeli

Hvis man gerne vil have ansvar og gode kollegaer, så bør man ansøge.

Sofie Yang

Tidligere praktikant

Aalborg Universitet

Vil du have fokus på at udvikle dig selv og udvikle dit CV, så kan LAZZAWEB give dig rammerne til at opnå hvad du vil. Så jeg vil anbefale alle der har seriøse mål med deres karriere om at ansøge med det samme.

Alexander Ramsgaard

Tidligere praktikant

UCN

Lazzaweb er omtalt i

Vil du høre, hvad vi
kan gøre for jer?