Vores specialer. Jeres succes.

Leder du efter et webbureau i Odense?

Sonderer I terrænet for gode webbureauer, som kan tilføre jeres virksomhed merværdi, skabe omsætning og øge jeres online tilstedeværelse? LAZZAWEB er et webbureau, der har kunder i hele Danmark, og som er knivskarpe til digital markedsføring. I kan med ro i sindet vælge os som jeres samarbejdspartner, når I skal udvikle en ny hjemmeside med fokus på SEO, brugervenlighed og de nyeste designtendenser.

En af vores spidskompetencer er at designe og udvikle hjemmesider i WordPress, som er lette og intuitive at navigere rundt på. Og det gælder ikke kun for jeres besøgende. I vores løsninger er der nemlig altid lagt vægt på, at også I som virksomhed skal have let ved at ændre og opdatere hjemmesiden. Vi laver ingen statiske og fastlåste løsninger, men dynamiske hjemmesider, som er lette at tilpasse, hvis behovet skulle opstå på et senere tidspunkt.

Syddanmark - Odense

Jeres webbureau i Odense

Vi er et moderne webbureau, som kan løfte jeres virksomhed til nye højder. Ved at udnytte data og helt unik viden kan vi skabe en digital identitet, som øger jeres online synlighed med henblik på at skabe en større bundlinje. Fordi vi også er et dedikeret Google-bureau, er jeres hjemmeside fra starten gearet til at skabe synlighed i Googles søgeresultater. Der er nemlig nogle tekniske aspekter, der skal være på plads – og dem har vi fuldstændig styr på. På den måde er fundamentet allerede lagt til gode resultater, inden I lancerer jeres nye, flotte hjemmeside.

Vi sætter alt ind på at være en proaktiv sparringspartner i samarbejdet med jer. Vi vægter de gode relationer, og vi er ikke bange for at bidrage med vores tanker og idéer, ligesom vi godt kan udfordre processen for at skabe endnu bedre resultater. På den måde er vi måske ikke et helt traditionelt webbureau, men vores mål er altid at skabe succes i samarbejde med jer. I samarbejdet forsøger vi altid at være så gennemsigtige som muligt, så I altid ved, hvor langt vi er nået med de forskellige opgaver. Det giver tryghed og sikrer, at vi altid er på samme spor.

Lad et hold af dedikerede specialister stå for jeres hjemmeside

Patrik Lazzarotto - CEO & Founder

Vi er et online webbureau, som slår vores folder på den digitale scene, og vi evner gennem kompetence, knowhow, stor erfaring, faglig stolthed og integritet at favne bredt og bruge hele vores palet af værktøjer til at skabe værdi og omsætning. Vi laver moderne hjemmesider og design, som er helt i tråd med jeres virksomheds udtryk og personlighed. Alle vores hjemmesider er naturligvis responsive, så de passer til alle de enheder, jeres kunder kunne finde på at besøge jer på – om det så er mobil, tablet eller computer. Desuden er vi eksperter i online markedsføring på Google og forstår, hvordan de tekniske aspekter af hjemmesiden kan understøtte jeres indhold og SEO-arbejde på den bedste måde.

Derfor står I særdeles stærkt, hvis I vælger os til at udvikle jeres nye hjemmeside. Vores team af dedikerede webudviklere er eksperter i WordPress og holder sig kontinuerligt opdateret på, hvad der sker inden for både webdesign og udvikling – simpelthen, fordi de brænder for deres felt og ikke kan lade være.

Er I på jagt efter et webbureau i Odense og omegn, og har vi fanget jeres interesse? Så skal I ikke tøve med at kontakte os. Vi tager altid gerne en uforpligtende snak om de mange muligheder, vi kan tilbyde inden for webdesign. Vi glæder os til at tale med jer!

Det siger vores kunder

Det er ikke bare en bunke logoer. Vi hæver vores kunders marketing til et nyt (højere) niveau og i fællesskab med os, opnår vores kunder nye store resultater 🏆

Color line

Hos Color Line, Danmark er vi netop på vej med relancering af vores website med online bookingplatform. Tak til LAZZAWEB for en flot indsats. Vi håber I er friske på at hjælpe os en anden gang.

Color Line giver hermed LAZZAWEB de bedste anbefalinger.

Lene Madsen

Medie- og webansvarlig

Color Line Denmark

SNT case - Christian Aachmann

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Billede af Stidsholt bygning

LAZZAWEB har været en meget seriøs samarbejdspartner i opbygningen af en ny hjemmeside. Vores direkte kontakt og deres konstante opfølgning har været med til at fastholde os i en virkelig spændende proces.

Kan kun anbefale LAZZAWEB til alle andreAndreas Larsen

Andreas Larsen

Forstander

Nordjyllands Idrætsefterskole - Stidsholt

Nordcad Systems medarbejdere

Vores tanker om den nye hjemmeside har de omsat til et yderst brugervenligt site, som rummer alle de krav vi har stillet til programmering og funktionalitet. I LAZZAWEB har vi fået en god sparringspartner, som tager sig tiden til at gennemtænke løsninger sammen med os. LAZZAWEB er altid lette at komme i kontakt med, så man aldrig sidder og venter på svar.

Stine Møgelvang Mogensen

Marketing Coordinator

Nordcad System A/S

Skallerup Seaside Resort logo

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

DIGURA case LAZZAWEB - Mike Vestergaard

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Andreas Lindholm

Hvis du gerne vil have succes, så skal du vælge LAZZAWEB. Jeg har samarbejdet med LAZZAWEB igennem flere år nu og jeg kunne ikke være mere tilfreds med deres arbejde. Udover deres meget høje kompetanceniveau, så forstår de sig virkelig på kundeservice. Kan klart anbefales!

Andreas Lindholm

Tidl. Salgschef

Fleasing

Reservedele - Thomas

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

Vuffeli case LAZZAWEB - Mads Smith

Før samarbejdet havde vi vitterligt 0 søgeord på side 1 øverst i toppen. Her et halvt år senere har vi allerede over 150 relevante søgeord i top 3-placeringer. Vi er gået fra ganske få eksponeringer i Google til i dag at have over 10.000 eksponeringer om dagen.

Mads Smith

Co-founder

Vuffeli

Michelle Genobisa - Business Analyst praktikant LAZZAWEB

Det har været en yderst lærerig oplevelse at være praktikant hos LAZZAWEB. For hver dag, der er gået, har jeg fået mere og mere indsigt i spændende emner og opgaver. Det er et dejligt sted at være med skønne kollegaer og god atmosfære.

Michelle Petersen

Business Analyst Intern

UCN

Edin - Web praktikant LAZZAWEB

Lige fra dag ét, når man træder ind ad døren hos LAZZAWEB, er det til at mærke professionalismen. Man bliver taget seriøst, og man kommer hurtigt at føle sig som en del af holdet. LAZZAWEB har en fantastisk kultur, hvor der er højt til loftet, plads til alle og frihed under ansvar.

Edin Mesanovic

Product Development Intern

UCN

Simon Hansen - SEO praktikant LAZZAWEB

Jeg synes, at det har været super godt, og det er sjovt at udføre opgaver, som skal bruges til noget. Derudover er det fedt at arbejde i et professionelt miljø, hvor alle ved meget om deres fag, og er engageret i de områder, de arbejder med, og altid er klar til at svare på mærkelige spørgsmål.

Simon Hansen

SEO Intern

UCN

Natasja Koch - Praktikant LAZZAWEB

Det har været meget spændende og lærerigt. Man får virkelig lov til at arbejde i dybden med forskellige opgaver og får en forståelse for, hvordan LAZZAWEB arbejder. Der bliver taget godt imod en helt fra begyndelsen, og man bliver sat godt ind i alt – både systemer og arbejdsopgaver.

Natasja Koch

SEO Intern

UCN

Rasmus Simonsen - Google Ads praktikant LAZZAWEB

Jeg har været glad for min praktikperiode her hos LAZZAWEB. Vi er blevet taget godt imod og har fået ansvar fra dag ét. Konsulenterne har været dygtige til at lære fra sig og har været tålmodige med os i opstartsfasen. 

Rasmus Simonsen

Google Ads Intern

UCN

Victor Lund - Google Ads praktikant LAZZAWEB

Praktikforløbet har været fantastisk. Medarbejderne har modtaget mig med åbne arme og tillid. Der er en super god stemning på kontoret. LAZZAWEB har nogle fede værdier og goder.

Victor Lund

Google Ads Intern

UCN

Amalie Blenner - Marketingspraktikant LAZZAWEB

Mit praktikforløb hos LAZZAWEB har været intet mindre end fantastisk. Som praktikant hos LAZZAWEB bliver du bombarderet med spændende og ny lærerig viden inden for marketingverdenen hver dag. Desuden får du enormt meget medbestemmelse og ansvar over de opgaver, du får. 

Amalie Blenner

Marketing Intern

UCN

Lazzaweb er omtalt i
Mathias Teis og Frederik Stenbjerg

Vil du høre, hvad vi
kan gøre for jer?