Gør som 1.000+ andre virksomheder med ambitioner

Du er ét skridt, fra en ny vækstrejse, der indfrier jeres vækstambitioner

0%
af vores kunder bliver hos os i årevis.
0 mia. kr.
er den totale omsætning, vi har skabt for vores kunder.
0+ lande
skaber vi mærkbare resultater i for vores kunder.

Få et strategimøde med os

Når du har udfyldt formularen, ringer vi dig op. Er vi et match, inviterer vi til et møde, hvor I ser, hvordan vi kan indfri jeres vækstambitioner.

Navn(Påkrævet)
En track record, der taler for sig selv

Det sikre valg for jer med ambitioner

Et prisvindende Marketing Powerhouse

Vi er stolte over vores fremragende resultater inden for marketing og vores dedikation til at levere topkvalitet. Vi har ikke kun vundet marketingbranchens tillid, men også skabt en inspirerende arbejdsplads.

Mød vores kunder

B2B
B2C

LAZZAWEBs ekspertise indenfor Google Ads har ikke kun øget vores synlighed, men har også betydet, at vi har opnået en betydelig forbedring i at skaffe leads, som konverterer til kunder.

Deres evne til at tilpasse sig vores behov og mål har sat os i stand til at opnå en betydelig værdi for vores investering.

Marc
Performance ManagerSpar Nord
E-commerce

Proaktiviteten er et andet sted, end jeg nogensinde har oplevet tidligere. Det er LAZZAWEB, der kommer til os med de ting, som vi skal lave, og de har forventninger til det, vi skal nå.

På et helt nyt marked har LAZZAWEB indenfor blot 6 måneder vækstet vores nye marked til en månedlig millionomsætning.

Watery x LAZZAWEB
Daniel
IndehaverWatery
B2B

Allerede efter nogle måneders samarbejde med LAZZAWEBs team begynder resultaterne at vise sig i form af øget trafik og bedre Google-ranking på strategisk vigtige forretningsområder.

Beierholm x LAZZAWEB
Helle
SeniorkonsulentBeierholm
E-commerce

Vi har et forrygende samarbejde med LAZZAWEB - deres strategi for vores Google-annoncering har været en succes, som har ført til en markant øgning i vores nettofortjeneste.

Vores samarbejde har stået på i mange år og har ført til både gode resultater, stærke relationer og senest en pris ved Global Search Awards.

Mads
E-commerce ManagerCykelexperten.dk
E-commerce

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med LAZZAWEB i over tre år nu, og vores oplevelse har været enestående. Med LAZZAWEB har vi flyttet fokus til en profitorienteret strategi.

Vi har allerede i indeværende år skabt en vækst i omsætning på 74% i det indeværende år med en tocifret millionomsætning genereret gennem Google.

Astrid - Partner BY IC
Astrid
PartnerBY IC
E-commerce

Vi er utroligt tilfredse med vores partnerskab med LAZZAWEB.

Deres ekspertise inden for marketing har skabt fantastiske resultater for os, og den konstante kommunikation gør dem til den ideelle samarbejdspartner for vores digitale vækst.

LAZZAWEB x Winther Studio
Stine
StifterWinther Studio
E-commerce

Det er meget svært at sætte ord på, når et firma er topklasse. Det er et firma, som skal opleves, for at man kan forstå, hvor godt det er.

Jeg har outsourcet rigtig mange opgaver, så jeg arbejder med en del konsulenter/virksomheder, og ingen af dem er bare tæt på det niveau, som LAZZAWEB opererer på.

LAZZAWEB x OS Frisørartikler
Omar
Ejer og medstifterOS Frisørartikler
E-commerce

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre grundet det meget proaktive arbejde og selvfølgelig de gode resultater.

Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

LAZZAWEB x Shaping New Tomorrow
Christian
FounderShaping New Tomorrow
E-commerce

LAZZAWEB fungerer som en vigtig sparringspartner, der ikke blot udfører opgaverne, men også tænker fremad og foreslår forbedringer, som vi ikke selv havde overvejet.

Vi får langt mere end blot et bureau – vi får også nogle helt i orden mennesker, som man hurtigt føler sig tilpas med, hvilket er utroligt vigtigt i et tæt samarbejde.

LAZZAWEB x Reservedele.nu
Christian
E-commerce ManagerReservedele.nu
B2C

I Agria er vi utrolig glade for samarbejdet med LAZZAWEB. Der eksekveres altid hurtigt, og der er styr på de planer, vi sammen søsætter. Det er et samarbejde, der er præget af ærlighed. Vi bliver ikke bare strøget med hårene, men der bliver talt rent ud af posen, og vi tager gerne en diskussion om, hvad den bedste vej er. Dog altid med respekt for hinanden og med et smil på læben.

Camilla
Online marketingansvarligAgria Dyreforsikring
B2C

Vores samarbejde med LAZZAWEB på SEO og Google Ads har på relativ kort tid givet rigtig gode resultater.

Deres ekspertise og proaktivitet har været afgørende for, at vi har oplevet en solid fremgang på både SEO- og Google Ads-fronten.

LAZZAWEB x Lejeboligmægleren
Kasper
Betalt annonceringLejeboligmægleren
E-commerce

LAZZAWEB ved, hvad de har med at gøre, og det har jo så også vist sig, at de har fuldstændig styr på de ting, der foregår.

Én af de ting, jeg værdsætter, ved samarbejdet er den gode kommunikation, vi har. Der er vel nærmest sket en eksplosion af salget, som er fordoblet siden samarbejdets begyndelse.

LAZZAWEB x Kikkert-Teleskophuset
Thomas
DriftslederKikkert-Teleskophuset
B2C

Vi har i en periode på lidt over et år samarbejdet med LAZZAWEB og fik hurtigt resultater ud af samarbejdet - og gør det stadig.

Udover gode resultater på kort tid, har vi været super glade for deres måde at give indblik i, hvad der hitter nu og her, så resten af vores arbejde har kunne rette sig mod netop dette.

Matilde
Marketing ManagerBodenhoff
E-commerce

Da vi skulle lave en strategi for vores organiske tilstedeværelse på Google, så var det vigtigt at have kompetente folk med os - derfor valgte vi LAZZAWEB.

Derudover har vores kommunikation med vores konsulent været fremragende. Vi har kunnet lave en skræddersyet plan, der passede perfekt ind hos vores virksomhed.

LAZZAWEB x Astrid Frank
Astrid
CEOAstrid Frank
E-commerce

Jeg er rigtig glad for samarbejdet med LAZZAWEB. Jeres måde at håndtere jeres kunder på kan jeg godt li', da man ikke bare føler sig som et tal i rækken, og I er gode til at være pro-aktive og gøre en indsats for jeres kunder. Det er nogle af de ting, jeg værdsætter mest.

LAZZAWEB x The Meat Club
Emil
Webshop ManagerThe Meat Club
E-commerce

Vi har samarbejdet med LAZZAWEB ift. online markedsføring siden oktober 2022 - LAZZAWEB er en seriøs partner indenfor deres felt, og deres præstation har været imponerende.

De har leveret, hvad de har lovet, hver måned - og ofte mere end det.

LAZZAWEB x QNTS
Trine
EjerQNTS
E-commerce

Med LAZZAWEBs ekspertise i arbejdet med profitoptimering, har vi opnået en klar vækst i dækningsbidrag, som vi blandt andet har geninvesteret i nye produkter, brands og kollektioner.

LAZZAWEB x Lykke by Lykke
Lasse
E-commerce ManagerLykke by Lykke
E-commerce

ALDRIG har vi oplevet så meget gåpåmod samt vilje til at vækste vores forretning. Dette har vi oplevet med LAZZAWEB.

Tallene snakker for sig selv. +300 % vækst! Vi er ikke en lille forretning. Så disse tal er helt vilde! Det siger i hvert fald, at vi er yderst tilfredse. Vil til enhver tid anbefale LAZZAWEB til online annoncering!

LAZZAWEB x Geekd
Ronnie
CEOGeekd
E-commerce

Vi er meget tilfredse med samarbejdet med LAZZAWEB, der bidrager positiv til vores virksomhed.

Vi vægter det lange samarbejde for at sikre kontinuiteten i vores marketingindsats.

LAZZAWEB x Zinkbakken
Morten
EjerZinkbakken
B2B
B2C

I løbet af den periode, hvor vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med LAZZAWEB, har de demonstreret en imponerende evne til ikke alene at udføre en innovativ og fremtidsorienteret strategi, men de har også konsekvent vist sig som en uvurderlig ressource gennem deres tilgængelighed og proaktivitet i relation til optimeringsforslag.

LAZZAWEB x Luggagehero
Jannik og Matias
CEO og COOLuggageHero
E-commerce

I løbet af vores samarbejde med LAZZAWEB har vi oplevet en markant vækst i profit.

Samarbejdet med LAZZAWEB har været meget givende, og de resultater, vi har opnået sammen, er fundamentale for vores fortsatte vækst og succes.

LAZZAWEB x VIAMAJA
Maja
MedstifterVIAMAJA
E-commerce

Selv om vi har et dygtigt team, har vi ofte oplevet udfordringer med at holde os opdateret på den nyeste viden og høje ekspertise inden for Google-marketing.

Vi har opnået intern opkvalificering af vores team og et utroligt højt sparringsniveau, der har gjort, at Google-marketing er blevet et centralt element for fremtidig vækst.

Tromborg LAZZAWEB
Holger
MarketingchefTromborg
E-commerce

Takket være LAZZAWEBs ekspertise har de ikke kun forbedret vores resultater, men får også nye og proaktive forslag, der løfter indsatsen gang på gang og hjælper os med at nå vores mål.

Vi har fået en sundere og mere profitabel virksomhed i samarbejde med LAZZAWEB.

LAZZAWEB x Morfars.dk
Jesper
FørstekørerMorfars.dk
E-commerce

Vi har haft utrolig svært ved at udnytte vores potentiale på Google. Efter vi har flyttet vores Google-marketing over til LAZZAWEB, har samarbejdet de seneste 12 måneder resulteret i en stigning i Google omsætning på 130 % samtidig med en forøgelse af ROAS på 20 %.

Totteland x LAZZAWEB
Frederik
DirektørTotteland
B2C

LAZZAWEB har været afgørende for vores digitale markedsføring og synlighed. De har sikret, at vores klinik og ydelser når de rette kunder, hvilket har styrket vores vækst.
Med deres brede ekspertise inden for annoncering og promovering af vores behandlinger, kan jeg varmt anbefale LAZZAWEB som en professionel samarbejdspartner.

LAZZAWEB x VIDA
Lene
EjerVIDA
B2C
E-commerce

Det, der skiller LAZZAWEB ud, udover deres enestående faglige dygtighed, er deres proaktivitet. De går langt ud over det forventede for at sikre, at vores Google-presence er i topform, og de er altid parate til at foreslå og implementere forbedringer. LAZZAWEB været en nøglefaktor i vores digitale marketingstrategi.

LAZZAWEB x Plusbog - Linthujan Perambalam
Linthujan
Chief Business DeveloperPlusbog
B2B

I samarbejde med Lazzaweb har vi hos Epoka A/S aldrig været i tvivl om, at vi valgte det rigtige bureau. Udover et fantastisk samarbejde på Google Ads, så er Lazzaweb en værdifuld sparringspartner for vores fortsatte e-com udvikling.

Morten
E-commerce ManagerEpoka
E-commerce

I den tid vi har samarbejdet med LAZZAWEB, har de ikke kun eksekveret på en ny strategi, men har også været fuldt ud tilgængelige og proaktive ifbm. forbedringsforslag.

Vi er meget glade for vores samarbejde med LAZZAWEB, hvor de tydelige resultater vi skaber, vil have betydning for hele vores marketingstrategi.

LAZZAWEB x Jacobsen Plus
Simone
E-commerce ManagerJacobsen Plus
E-commerce

Samarbejdet med LAZZAWEB har sikret os i en periode, hvor vores ansvarlige for SEO og tekstforfatning har været på barsel.

LAZZAWEB er meget professionelle i alle aspekter af samarbejdet og det faste månedlige statusmøde sikrer, at vi altid arbejder hen imod de samme mål.

LAZZAWEB x Cloud Celebration
Celia
Ejer og medstifterCloud Celebration
E-commerce

LAZZAWEB er ekstremt proaktive. Ikke kun hos de konsulenter, men også fra ledelsens side. Så man føler, det er hele teamet inde ved LAZZAWEB, der er med inde over ens forretning og er interesseret i at få den til at vækste.

LAZZAWEB x Sanzi Beauty
Robert
Stifter og CEOSanzi Beauty
E-commerce

LAZZAWEB har været gode til at udfordre vores planer. De er dygtige, og har samme værdier som os.

Med LAZZAWEB har vi en tæt kontakt, og vi er kommet to skridt nærmere en samarbejdspartner.

LAZZAWEB x Luksusbaby
Morten
IndehaverLuksusbaby
B2C

LAZZAWEB har formået at skabe virkelig flotte resultater for os. Har vi de mindste udfordringer, er de også altid hurtige til at besvare vores spørgsmål og hjælpe os med at løse problemerne.

Vi er glade for samarbejdet med et bureau, der lever op til det, de lover.

LAZZAWEB x Mæglerhuset
Maria
MarketingansvarligMæglerhuset
E-commerce

Vi har samarbejdet med LAZZAWEB omkring SEO i en del år nu. Vi er glade for at blive “holdt i hånden” på en meget systematisk måde, og LAZZAWEB kommer hele vejen rundt.

Og så skal vi da ikke undlade at nævne alle de gode råd og forslag, vi har fået hen ad vejen. Det er et skønt engagement, vi møder hos LAZZAWEB.

LAZZAWEB x Jan Jørgensen Smykker
Jan
Chef DesignerJan Jørgensen Smykker
E-commerce

Vi lod os desværre ”lokke”(overbevise) til at skulle prøve et nyt setup af vores marketing, her i blandt at samle håndteringen af diverse betalte kanaler, hos ét bureau. Det betød også, at vi opsagde vores aftale med LAZZAWEB - Kæmpe fejl! Efter 2 måneder, måtte vi blankt erkende vores fejl – og vende tilbage til LAZZAWEB.

pixiform x LAZZAWEB
Ole
DirektørPixiform
B2C

Lazzaweb har mere end levet op til de i forvejen skyhøje forventninger, som vi havde på vej ind til samarbejdet, og vi er ovenud tilfredse med det sublime arbejde, som Lazzaweb har leveret.

Tue Trnka
DirektørKomplet Køberrådgivning
E-commerce

Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

Jacob Bech
Head of MarketingFrederik Bagger
B2C

Har kun rosende ord til Lazzaweb. De følger fornemt op på tingene og vi har en fin kommunikation med dem hele vejen.
Klar anbefaling herfra.

Søren
MedejerEasyVVS
B2C

Top professionelt team. Planlægning, sparring, rådgivning, eksekvering og afrapportering er på et meget højt niveau.

Jeg kan varmt anbefale at indgå samarbejde med Lazzaweb, de ved hvad de laver og har et stort netværk af specialister indenfor e-commerce.

Janus
Co-founder & CMOZapp Mobility
B2C
E-commerce

Vi er gået fra ganske få eksponeringer til i dag at have over 10.000 eksponeringer om dagen.

Vi er meget glade for vores resultater og for den proaktive rådgivning, vi løbende har oplevet. Tak for et samarbejde, der giver “pote”.

LAZZAWEB x Vuffeli
Mads
Co-founderVuffeli
E-commerce

Har brugt mange forskellige firmaer gennem tiden, men ingen som Lazzaweb.

Alt hvad de gør er perfekt eksekveret og de er virkelig alle pengene værd.

Jonas
DirektørPiercingfabrikken
E-commerce

Jeg brugte tidligere LAZZAWEB til min Google-annoncering og har været meget tilfreds med samarbejdet!

For det ikke skal være løgn, har LAZZAWEB faktisk hjulpet med at lave intet mindre end mange skejs.

LAZZAWEB x Comforth Scandinavia
Christian
EjerComforth Scandinavia
B2C

Hos LAZZAWEB fik vi en god, langsigtet strategi og en samarbejdspartner, som rent faktisk kigger ind i det marked, vi befinder os på.

LAZZAWEB x Waiteer
Søren
DirektørWaiteer
Vores produkter

Sådan vækster vi jer sammen

Klippekort

PowerSession

Søger I sparring til jeres inhouse-team, løsning af ad hoc-opgaver mv., så dækker vi præcis jeres behov.

  • Løsning af væsentlige ad hoc-opgaver
  • Opkvalificering af inhouse-marketingteams
  • I har fuld kontrol over antallet af timer
Kanalspecifik eksekvering

PowerChannels

Vi tager fuld ejerskab over én eller flere af jeres marketingkanaler, for at sikre jeres fremadrettet vækst.

  • Performance gennemgang fra flere specialister
  • Direkte kontakt til specialist
  • Eksekverende og proaktiv samarbejdspartner
Grand Marketing PowerPack
Brancheførende performance

Grand Marketing PowerPack™

Brancheførende marketingsynergier. Vi skalerer jeres virksomhed på tværs af Google-marketing, Paid Social og CRO.

  • Et perfekt synergimix mellem jeres marketingkanaler
  • Opnå maksimal performance
  • Et produkt, der med garanti skaber succes