Om os

Det handler ikke “om os”. Det handler om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed til større succes.

En dag i 2015 blev grundstenene til LAZZAWEB lagt med kyndig hånd og udgør i dag et stabilt fundament under et stærkt bureau med primære spidskompetencer inden for Google og hjemmesider.

Hos LAZZAWEB er vi dybt passionerede omkring vores arbejde. Vi er en pålidelig og grundig samarbejdspartner, som gerne deler ud af gode råd.

Med Google kan vi kontinuerligt måle på vores indsatser og justere på baggrund af data. Vi leverer tillige unikke webdesigns, som afspejler dig og din forretnings kerneværdier.

Vi skaber trafik og flere kunder
til din virksomhed

Som specialist i Google lever vi af glade og tilfredse kunder. Vi måler konstant vores evne til at levere resultater med et godt afkast. Vi er åbne og imødekommende mennesker, som lægger vægt på at have et tæt samarbejde med vores kunder. Med gode kvalitetsløsninger og et tårnhøjt serviceniveau giver vi vores kunder en god oplevelse, da nærvær og kompetent rådgivning skaber tillid og tiltro.

Det giver os et stærkt udgangspunkt for at skabe stærke og succesfulde resultater. Vi anser Google og design af hjemmesider som det perfekte mix, da vi gennem arbejdet med din hjemmeside får forståelse for dine kerneværdier og kompetencer. På baggrund af disse kan vi skabe det skarpeste setup på Google.

Vil du have en helstøbt løsning, hvor selv de mindste detaljer er gennemtænkte, er vi hos LAZZAWEB et seriøst foretagende, der skaber vækst med vores specialer. Vi er i dag en virksomhed på 12 højtuddannede specialister, der alle arbejder med stor passion.

Vores specialer. Din succes.

5 stjerner på Trustpilot
  • Omtalt i

  • Danmarks Radio (DR)
  • EY
  • Ivækst
  • Børsen
  • Nordjyske