Karriere hos LAZZAWEB

Hos LAZZAWEB har vi en dybt passioneret tilgang til vores arbejde, der er med til at sikre, at vi er blandt de førende i branchen til Google-marketing.

  • Vi har løbende vidensdeling med mange interne kurser
  • Fokus på faglig og personlig udvikling
  • Du får dygtige kollegaer at sparre med

Mød Bilal og Johan

Afspil videoerne, inden du scroller. Varighed pr. video: kun 1 minut.

Lyt til Bilal fra Ads

Se videoen

Lyt til Johan fra SEO

Se videoen

Ledige stillinger i Aalborg

Hos LAZZAWEB får du

Glad arbejdsplads (høj GAIS-score)

Vi måler løbende vores arbejdsglæde for at skabe den bedst mulige arbejdsplads for medarbejderne.

Årlig firmatur til udlandet

Hvert år inviteres alle med på en tur, hvor vi udforsker en europæisk storby og afholder interne kurser.

Betalt frokostpause og fri kl. 13 fredag

Hos LAZZAWEB er frokostpauserne betalte. Derfor er der mulighed for at gå tidligere om fredagen.

Sociale arrangementer på ugentlig basis

Vi arrangerer ofte sportsaktiviteter og andre sociale arrangementer, der styrker fællesskabet.

Fantastisk frokostordning med udsigt

Vi får hver dag lækker frokost med udsigt ud over Limfjorden.

Interne kurser og vidensdeling

Vi har stort fokus på personlig udvikling samt at sørge for, vi altid er opdateret inden for vores specialer.

Oplev LAZZAWEB-kulturen

Se videoen

LAZZAWEB-familien

Mathias Schjøtt

Head of WEB

Hjemmeside-verdenen er i konstant udvikling, og det er derfor enormt vigtigt at jeg hele tiden følger med i de nyeste tendenser. Hos LAZZAWEB har vi frihed til at afprøve nye tiltag, og derved udvikle vores kompetencer fagligt.

Mathias Teis

CSO & Partner

Min store passion er at få andre til at lykkedes med stor succes. Jeg har det overordnet strategiske ansvar, og sparrer med vores kunder.

Frederik Stenbjerg

Senior Client Manager

Jeg håndterer den daglige kundedialog, og hjælper nye kunder med at få en dybdegående og unik rådgivning.

Patrik Lazzarotto

CEO & Founder

Som leder har jeg stort fokus på, at vi skal skabe et godt arbejdsmiljø hvor vi allesammen har det sjovt, og at vi når vores mål.

Lasse Knudsen

Head of PPC

Jeg arbejder proaktivt sammen med vores kunder for at skabe de bedst mulige resultater for deres online annoncering i Google Ads.

Kristoffer Kjær

Senior Paid Search Specialist

Jeg er glad for at arbejde med Google Ads grundet hele sammenspillet med websites, som harmonerer perfekt med min baggrund inden for programmering.

Sofie Østervemb Yang

Paid Search Specialist

Min kærlighed for analyse, matematik og detaljer harmonerer perfekt med Google Ads. Jeg elsker at se når vores kunder lykkedes og vægter et godt samarbejde højt. Hos LAZZAWEB har vi frihed under ansvar, hvilket gør, at vi kan udvikle vores kompetencer både fagligt og personligt.

Bilal Yasin

Senior Paid Search Specialist

Jeg er meget resultatorienteret og ambitiøs, og det er jeg også på mine kunders vegne. Det er vigtigt for mig at være på vinderholdet.

Kathrine Eriksen

Organic Search Specialist

Til daglig arbejder jeg på at forbedre vores kunders placeringer, for at sikre vores kunder vækst. Jeg arbejder med strategilægning og eksekvering af optimeringer.

Rasmus Visti

Head of Copy

Min akademiske baggrund som cand.mag. i dansk samt min stærke personlige passion for sprog og litteratur spiller enormt godt sammen med Googles RankBrain. Derfor elsker jeg at se frugten af min litterære indsats i LAZZAWEB på daglig basis.

Nikolaj Bæk

Marketing Coordinator

Min fornemste opgave er at få plantet LAZZAWEB solidt på det danske landkort som det bedste Google-bureau i branchen. Datadrevet marketing er min passion. Derfor er det fantastisk at se, når det hårde arbejde performer godt.

Peter Schack

Head of SEO

I dag bruger jeg mine mere end 8 års erfaring med SEO og online marketing generelt til det, der er særligt vigtigt for mig, nemlig udvikling. Det være sig udvikling af en kundes forretning eller udvikling af medarbejderne i afdelingen.

Johan Krogh-Hansen

Organic Search Specialist

Jeg tilrettelægger altid enhver SEO-strategi ud fra brugerens perspektiv. For for mig handler god SEO om at sætte brugeren i højsædet. Det kræver en helhjertet indsats, som virkelig tager brugerens behov alvorligt. Og når jeg gør det, bliver vi belønnet med placeringer, konverteringer og glade kunder.

Izabella Madsen

Projektkoordinator

Da jeg godt kan lide at se de visuelle resultater af mit arbejde, ligger min passion inden for frontend udvikling. Jeg brænder for at skabe og realisere brugervenlige webløsninger for kunderne såvel som brugerne af hjemmesiden. Jeg er detaljeorienteret og kvalitetsbevidst, hvilket er jeres garanti for høj kvalitet.

Rebecca Mortensen

Marketing Assistent

Som Marketing Assistent sørger jeg for at videreformidle LAZZAWEBS værdier og kvaliteter på bedste vis, så vores content på tværs af platforme altid spiller. Det sker gennem velformulerede tekster, illustrationer, podcasts m.m. Min motivation for at yde mit bedste er de synlige resultater og det respons vi får fra udefrakommende.

Jacob Christensen

Paid Search Specialist

Jeg har en stor passion inden for datadrevet markedsføring. Ærligheden og den simple logik bag data tiltaler mig meget, og jeg elsker at tage de velbegrundede beslutninger, som skaber vækst for vores kunder.

Casper Jørgensen

Paid Search Specialist

Jeg er en ambitiøs og engageret Google Ads-specialist med en cand. merc. i marketing i rygsækken. Jeg brænder for digital markedsføring og er drevet af at skabe resultater for vores kunder. Derudover søger jeg altid ny viden og afprøver gerne nye tiltag i bestræbelserne for at være best-in-class.

Maria Trend

Office Manager og PA

Jeg er nysgerrig og struktureret af natur og stiller store krav til kvaliteten af mit eget arbejde. Det er med stor glæde, at jeg dagligt får æren af at sørge for, at vores omgivelser skaber det bedst mulige arbejdsmiljø.

Heidi Lund

Senior Copywriter

I arbejdet med tekster er mit mål at forene kreativitet med en analytisk tilgang. Det resulterer i sprogligt og indholdsmæssigt interessante tekster, som også rangerer højt i Googles søgeresultater. Kort fortalt elsker jeg at skrive tekster, som både er værdifulde for læseren og skaber konkrete og målbare resultater til gavn for vores kunder.

Daniel Krogh Andersen

Junior Organic Search Specialist

Jeg laver dybdegående SEO-analyser, tager velfunderede beslutninger og eksekverer strategier effektivt.

Oliver Frøkjær

Junior Organic Search Specialist

Jeg elsker at skabe udvikling og er en resultatorienteret person. At hjælpe andre med at forbedre sig er det, som gør SEO særligt spændende for mig.

Victor Lind

Client Manager

Jeg rådgiver vores kunder inden for vores unikke løsninger. At få andre til at lykkes giver mig et kick i hverdagen.

Mathias Reberholt

Paid Search Assistant

I mit arbejde hos LAZZAWEB samarbejder jeg med Bilal Yasin om at vækste vores kunder mest muligt gennem en resultatorienteret og datadrevet tilgang.

Joachim Stenskrog

Junior Paid Search Specialist

Kombinationen af resultater, løbende optimering og forbedring samt ærligheden i den data, man arbejder med i online markedsføring, tiltaler mig helt vildt og stemmer perfekt overens med mine værdier som menneske.

Andreas Larsen

Organic Search Assistent

Hos LAZZAWEB hjælper jeg med til at optimere interne processer. Jeg er med til at udvikle værktøjer, som automatiserer arbejdsopgaver, fremhæver mønstre og hjælper kommunikationen specialist og kunde imellem. Som aktiv studerende deler jeg mine timer mellem arbejde og studie. Jeg læser en kandidat i Matematik-Teknologi på Aalborg Universitet, hvor jeg bl.a. arbejder med matematisk modellering, statistik og signalbehandling.

Lisa Brødbæk

Business Analyst Intern

Jeg er 22 år og er i gang med at tage min kandidatgrad i Kultur, Kommunikation og Globalisering med speciale inden for marketing og forbrug. Jeg er i praktik i salgsafdelingen hos LAZZAWEB de næste seks måneder, hvor jeg bl.a. skal være med til at udarbejde analyser for nye kunder, optimere pitchmateriale, udarbejde og forfatte content til salgsteamets LinkedIN samt bistå med sparring på ugentlige møder mellem salg og marketing.

Jeanne Albæk Nielsen

Marketing Intern

Jeg har en baggrund som markedsføringsøkonom og er nu i gang med en top-up i digital konceptudvikling på UCN. Hos LAZZAWEB er jeg praktikant i marketingafdelingen og arbejder bl.a. med at skrive tekster, lave grafiske opgaver og producere indhold til sociale medier.

Mød en LAZZAWEB’er

Vi måler løbende vores arbejdsglæde

Læs mere på vores side for medarbejdertilfredshed (åbner i nyt vindue).

GAIS logo