Få profitabel vækst

Karriere hos LAZZAWEB

Hos LAZZAWEB har vi en dybt ambitiøs tilgang til vores arbejde, der er med til at sikre, at vi er blandt de førende til Google-marketing.

  • Vi har løbende vidensdeling med mange interne kurser.
  • Fokus på faglig- og personlig udvikling.
  • Du får dygtige kollegaer at sparre med.

Mød Bilal og Johan

Afspil videoerne inden du scroller. Varighed pr. video: kun 1 minut.

Mød Bilal

Se videoen

Mød Johan

Se videoen

Hos LAZZAWEB får du

Glad arbejdsplads (Høj GAIS-måling)

Vi måler løbende vores arbejdsglæde for at skabe den bedst mulige arbejdsplads for medarbejderne.

Betalt frokostpause & fri kl. 13 fredag

Hos LAZZAWEB er frokostpauserne betalte. Derfor er der mulighed for at gå tidligere om fredagen.

Fantastisk frokostordning med udsigt

Vi får hver dag lækker frokostbuffet med udsigt ud over Limfjorden.

Årlig udlandstur m. fly/hotel betalt

Hvert år inviteres teamet med på en tur, hvor vi udforsker en europæisk storby og afholder interne kurser.

Sociale arrangementer

Vi arrangerer ofte sportsaktiviteter og andre sociale arrangementer, der styrker fællesskabet.

Interne kurser og vidensdeling

Vi har stort fokus på personlig udvikling samt at sørge for, vi altid er opdateret inden for Google Ads og SEO.

LAZZAWEB familien

Mathias Teis

CEO & Partner

Min store passion er at få andre til at lykkedes med stor succes. Jeg har det overordnet strategiske ansvar, og sparrer med vores kunder.

Lasse Knudsen

Head of PPC & Partner

Jeg arbejder proaktivt sammen med vores kunder for at skabe de bedst mulige resultater for deres online annoncering i Google Ads.

Victor Lind

CSO & Partner

Jeg rådgiver vores kunder inden for vores unikke løsninger. At få andre til at lykkes giver mig et kick i hverdagen.

Bilal Yasin

Senior Paid Search Specialist
& Associated Partner

Jeg er meget resultatorienteret og ambitiøs, og det er jeg også på mine kunders vegne. Det er vigtigt for mig at være på vinderholdet.

Casper Jørgensen

Paid Search Specialist

Jeg er en ambitiøs og engageret Google Ads-specialist. Jeg brænder for digital markedsføring og er drevet af at skabe resultater for vores kunder. Derudover søger jeg altid ny viden og afprøver gerne nye tiltag i bestræbelserne for at være best-in-class.

Peter Schack

Head of SEO & Partner

I dag bruger jeg mine mere end 8 års erfaring med SEO og online marketing generelt til det, der er særligt vigtigt for mig, nemlig udvikling. Det være sig udvikling af en kundes forretning eller udvikling af medarbejderne i afdelingen.

Johan Krogh-Hansen

Senior Organic Search Specialist

Jeg tilrettelægger altid enhver SEO-strategi ud fra brugerens perspektiv. For for mig handler god SEO om at sætte brugeren i højsædet. Det kræver en helhjertet indsats, som virkelig tager brugerens behov alvorligt. Og når jeg gør det, bliver vi belønnet med placeringer, konverteringer og glade kunder.

Oliver Frøkjær

Organic Search Specialist

Jeg elsker at skabe udvikling og er en resultatorienteret person. Som SEO-konsulent sikrer jeg forbindelsen mellem mine kunders værditilbud og den efterspørgsel, som er i Google.

Nikolaj Bæk

CMO & Partner

Mit primære fokus er at etablere LAZZAWEB som en brancheførende aktør i det danske marked for Google-bureauer. Jeg har en dyb passion for datadrevet marketing, innovative marketingstrategier og skabelsen af nye brandpositioner.

Joachim Stenskrog

Team Lead & Senior Paid Search Specialist

Kombinationen af resultater, løbende optimering og forbedring samt ærligheden i den data, man arbejder med i online markedsføring, tiltaler mig helt vildt og stemmer perfekt overens med mine værdier som menneske.

Jimmi Pedersen

COO & Partner

Jeg er passioneret omkring det at arbejde med mennesker, og at kunne være med til at udvikle deres potentialer og kompetencer er en stor ære for mig. At mine kolleger ved, at de kan komme til mig med alt – både stort og småt – og stole på, at jeg vil dem det bedste, er ekstremt vigtigt for mig.

Nadja Schrøder Qvist

Copywriter

At skrive indlevende, korrekt og målrettet er både min passion og ekspertise. I mit arbejde som copywriter er det min fornemmeste opgave at få sproget til at fungere og modtagere til at reagere, hvilket jeg gør ved at kreere tekstligt indhold med små sprogperler og et drys af umami. Det resulterer i værdifulde tekster, som skaber synlighed og får vores kunder til at rangere højt i Googles søgemaskine.

Rasmus Jespersgaard

Organic Search Specialist

For mig handler SEO om at skabe stærke brugeroplevelser via samspillet mellem content og tekniske faktorer – altid med afsæt i data. Herigennem skabes værdi for både brugere og virksomheder, hvilket giver langsigtede resultater, der kan mærkes på bundlinjen.

Lasse Skovmand Jensen

Paid Search Specialist

Jeg er en resultatorienteret og målrettet person, som er meget passioneret omkring digital marketing, hvor det at skabe gode resultater og succes for kunderne er en af drivkræfterne i min dagligdag.

Amalie Blenner

Paid Search Specialist

Som Google Ads-specialist er min daglige motivation at forbedre mine kunders performance. Jeg går til de daglige opgaver med et resultatorienteret fokus og samtidig med tårn høje forventninger til mig selv og samarbejdet med mine kunder.

Tobias Kristensen

Organic Search Specialist

Jeg har altid godt kunne lide at arbejde med SEO, både fordi det hjælper til at styrke en virksomheds position på Google. Men lige såvel fordi det hjælper med at finde andre muligheder i den nuværende strategi, som man kan arbejde videre med og på den måde skabe yderligere vækst

Lars Thoning Dybro

Paid Search Specialist

Som ekstremt problemløsende, så er der ikke noget federe end at have hånden på kogepladen. At se hvordan ens tiltag i Google Ads og proaktive råd kan påvirke en virksomheds top- og bundlinje motiverer mig meget.

Jakob Foldager

Paid Search Specialist

Jeg er datadrevet, og træffer derfor langt de fleste af mine beslutninger baseret på data. Det der ikke virker, kan slukkes for eller justeres på og testes igen. På den måde, er jeg sikker på ikke at bruge annoncekroner på det, der ikke skaber resultater.

Rami Najmi

Organic Search Specialist

Jeg brænder for at skabe resultater via organisk trafik baseret på data og i tæt samarbejde med kunden. Et af mine fokusområder er brugernes indgangsvinkel til kundens website og at konvertere trafik til profit.

Martin Jensen

Senior Paid Search Specialist

Emil  Nissen

Senior Client Manager & Partner

For mig er det vigtigste at forstå vores kunder og finde den rigtige løsning til dem, der passer til deres forretning. At kunderne føler sig hørt og får den rette rådgivning er alfa og omega.

Mikkel Frederiksen

Paid Search Specialist

Jeg elsker at kunne skabe performance og vækst i fælleskab med mine kunder! For mig er det vigtigt med tæt dialog med kunden, da et stærkt og tæt samarbejde oftest bidrager til at løfte resultaterne til nye højder.
dicegraduation-hatlocationdinnersmileclock