Karriere hos LAZZAWEB

Hos LAZZAWEB har vi en dybt passioneret tilgang til vores arbejde, der er med til at sikre, at vi er blandt de førende i branchen.

  • Vi har løbende vidensdeling med mange interne kurser.
  • Fokus på faglig og personligt udvikling via strukturerede MUS-samtaler.
  • Du får dygtige, passionerede og inspirerende kollegaer at sparre med.

Hos LAZZAWEB får du

Glad arbejdsplads (Høj GAIS-måling)

Vi måler løbende vores arbejdsglæde for at skabe den bedst mulige arbejdsplads for medarbejderne.

Årlig udlandstur m. fly/hotel betalt

Hvert år inviteres teamet med på en tur, hvor vi udforsker en europæisk storby og afholder interne kurser.

Betalt frokostpause & fri kl. 13 fredag

Hos LAZZAWEB er frokostpauserne betalte. Derfor er der mulighed for at gå tidligere om fredagen.

Sociale arrangementer

Vi arrangerer ofte sportsaktiviteter og andre sociale arrangementer, der styrker fællesskabet.

Fantastisk frokostordning med udsigt

Vi får hver dag lækker frokost og friskpresset juice med udsigt ud over Limfjorden.

Interne kurser og vidensdeling

Vi har stort fokus på personlig udvikling samt at sørge for, vi altid er opdateret inden for vores specialer.

Ledige stillinger i Aalborg

Mød dine kommende kollegaer

Mathias Schjøtt

Head of WEB

Hjemmeside-verdenen er i konstant udvikling, og det er derfor enormt vigtigt at jeg hele tiden følger med i de nyeste tendenser. Hos LAZZAWEB har vi frihed til at afprøve nye tiltag, og derved udvikle vores kompetencer fagligt.

Mathias Teis

CSO & Partner

Min store passion er at få andre til at lykkedes med stor succes. Jeg har det overordnet strategiske ansvar, og sparrer med vores kunder.

Frederik Stenbjerg

Teknisk Client Manager

Jeg håndterer den daglige kundedialog, og hjælper nye kunder med at få en dybdegående og unik rådgivning.

Patrik Lazzarotto

CEO & Founder

Som leder har jeg stort fokus på, at vi skal skabe et godt arbejdsmiljø hvor vi allesamen har det sjovt, og at vi når vores mål.

Lasse Knudsen

Head of PPC

Jeg arbejder proaktivt sammen med vores kunder for at skabe de bedst mulige resultater for deres online annoncering i Google Ads.

Kristoffer Kjær

Senior Paid Search Specialist

Jeg er glad for at arbejde med Google Ads grundet hele sammenspillet med websites, som harmonerer perfekt med min baggrund inden for programmering.

Sofie Østervemb Yang

Paid Search Specialist

Min kærlighed for analyse, matematik og detaljer harmonerer perfekt med Google Ads. Jeg elsker at se når vores kunder lykkedes og vægter et godt samarbejde højt. Hos LAZZAWEB har vi frihed under ansvar, hvilket gør, at vi kan udvikle vores kompetencer både fagligt og personligt.

Bilal Yasin

Senior Paid Search Specialist

Jeg er meget resultatorienteret og ambitiøs, og det er jeg også på mine kunders vegne. Det er vigtigt for mig at være på vinderholdet.

Kathrine Eriksen

Organic Search Specialist

Til daglig arbejder jeg på at forbedre vores kunders placeringer, for at sikre vores kunder vækst. Jeg arbejder med strategilægning og eksekvering af optimeringer.

Rasmus Visti

Head of Copy

Min akademiske baggrund som cand.mag. i dansk samt min stærke personlige passion for sprog og litteratur spiller enormt godt sammen med Googles RankBrain. Derfor elsker jeg at se frugten af min litterære indsats i LAZZAWEB på daglig basis.

Nikolaj Bæk

Marketing Coordinator

Min fornemste opgave er at få plantet LAZZAWEB solidt på det danske landkort som det bedste Google-bureau i branchen. Datadrevet marketing er min passion. Derfor er det fantastisk at se, når det hårde arbejde performer godt.

Peter Schack

Senior Organic Search Specialist

I dag bruger jeg mine mere end 8 års erfaring med SEO og online marketing generelt til det, der er særligt vigtigt for mig, nemlig udvikling. Det være sig udvikling af en kundes forretning eller udvikling af medarbejderne i afdelingen.

Johan Krogh-Hansen

Organic Search Specialist

Jeg tilrettelægger altid enhver SEO-strategi ud fra brugerens perspektiv. For for mig handler god SEO om at sætte brugeren i højsædet. Det kræver en helhjertet indsats, som virkelig tager brugerens behov alvorligt. Og når jeg gør det, bliver vi belønnet med placeringer, konverteringer og glade kunder.

Izabella Madsen

Projektkoordinator

Da jeg godt kan lide at se de visuelle resultater af mit arbejde, ligger min passion inden for frontend udvikling. Jeg brænder for at skabe og realisere brugervenlige webløsninger for kunderne såvel som brugerne af hjemmesiden. Jeg er detaljeorienteret og kvalitetsbevidst, hvilket er jeres garanti for høj kvalitet.

Rebecca Mortensen

Copywriter

Når jeg skriver tekster, sørger jeg for at sætte mig godt ind i kundens værdier. På den måde sikrer jeg mig, at indholdet altid går hånd i hånd med virksomhedens egen tone of voice. Min motivation for at yde mit bedste er resultaterne, vi skaber for vores kunder.

Jacob Christensen

Paid Search Specialist

Jeg har en stor passion inden for datadrevet markedsføring. Ærligheden og den simple logik bag data tiltaler mig meget, og jeg elsker at tage de velbegrundede beslutninger, som skaber vækst for vores kunder.

Casper Jørgensen

Paid Search Specialist

Jeg er en ambitiøs og engageret Google Ads-specialist med en cand. merc. i marketing i rygsækken. Jeg brænder for digital markedsføring og er drevet af at skabe resultater for vores kunder. Derudover søger jeg altid ny viden og afprøver gerne nye tiltag i bestræbelserne for at være best-in-class.

Maria Trend

Office Manager og PA

Jeg er nysgerrig og struktureret af natur og stiller store krav til kvaliteten af mit eget arbejde. Det er med stor glæde, at jeg dagligt får æren af at sørge for, at vores omgivelser skaber det bedst mulige arbejdsmiljø.

Amalie Blenner

Marketing Intern

Amalie er startet i vores marketingafdeling, hvor hun bl.a. står for at producere og optimere content til vores marketingskanaler. Til daglig studerer Amalie til markedsføringsøkonom på UCN.

Simon Hansen

SEO Intern

Simon er startet i SEO-afdelingen, hvor han hjælper med at optimere vores kunders organiske søgeordsresultater igennem søgeords- og CTR-analyser. Simon studerer til markedsføringsøkonom på UCN.

Natasja Koch

SEO Intern

Natasja er startet i SEO-afdelingen, hvor hun hjælper med at optimere vores kunders organiske søgeordsresultater igennem søgeords- og CTR-analyser. Natasja studerer til markedsføringsøkonom på UCN.

Emilie Dahl

Marketing Assistent

I mit arbejde er jeg med til at sørge for, at vores website altid er opdateret. Derfor sidder jeg klar ved tastaturet, når der kommer nyheder fra Google, succeshistorier fra vores kunder eller noget helt tredje. Derudover er mit mål at skrive spændende pressemeddelelser, så vi kan få vores budskaber ud.

Oplev LAZZAWEB-kulturen

Se videoen

Hør hvordan vi fastholder den gode kultur i vores vækst

Vi måler løbende vores arbejdsglæde

Kvartal 2 2020: 91/100
Kvartal 3 2020: 83/100
Kvartal 4 2020: 89/100
Kvartal 1 2021: 95/100

Kommentarer fra LAZZAWEBs medarbejdere i 2021 fra seneste GAIS-måling:

“Det faglige niveau er højt, det sociale fællesskab er godt, lederskabet er godt. Generelt en god arbejdsplads med plads til alle og hvor man anderkender folk for det arbejde, de udfører.”

“Frihed under ansvar.”

“Høj faglighed og ærlighed fremfor hurtige resultater.”

“Jeg synes vi har en rigtig god kultur i LAZZAWEB. Der er plads til alle og alle får lov til at udfolde sig både socialt og fagligt.”

“Det er et rigtig godt sted at være både på det personlige og faglige område.”

“Fokus på faglighed og det at have det sjovt på arbejdet.”

“Det er stadig en hammer god arbejdsplads.”

“Det er en arbejdsplads, hvor der er rart og trygt at være. Der er en sund og god arbejdskultur, der afspejler, at det arbejde man laver er værdsat og meningsfyldt.”

“Virksomheden har et højt fagligt niveau og har fokus på at udvikle hver enkel medarbejder, så man hver dag oplever, at man bliver bedre og bedre til sit arbejde. Plus, der er et rigtig godt socialt samvær blandt kollegaer.”

“Godt arbejdsmiljø.”