Få dominans på Google

Karriere hos LAZZAWEB

Hos LAZZAWEB har vi en dybt ambitiøs tilgang til vores arbejde, der er med til at sikre, at vi er blandt de førende til Google-marketing.

  • Vi har løbende vidensdeling med mange interne kurser.
  • Fokus på faglig- og personlig udvikling.
  • Du får dygtige kollegaer at sparre med.

Ledige stillinger i Aalborg

Vi har på nuværende tidspunkt ingen ledige stillinger. Alle stillinger hos LAZZAWEB er besat. 

Mød Bilal og Johan

Afspil videoerne inden du scroller. Varighed pr. video: kun 1 minut.

Mød Bilal

Se videoen

Mød Johan

Se videoen

Hos LAZZAWEB får du

Glad arbejdsplads (Høj GAIS-måling)

Vi måler løbende vores arbejdsglæde for at skabe den bedst mulige arbejdsplads for medarbejderne.

Betalt frokostpause & fri kl. 13 fredag

Hos LAZZAWEB er frokostpauserne betalte. Derfor er der mulighed for at gå tidligere om fredagen.

Fantastisk frokostordning med udsigt

Vi får hver dag lækker frokost og friskpresset juice med udsigt ud over Limfjorden.

Årlig udlandstur m. fly/hotel betalt

Hvert år inviteres teamet med på en tur, hvor vi udforsker en europæisk storby og afholder interne kurser.

Sociale arrangementer

Vi arrangerer ofte sportsaktiviteter og andre sociale arrangementer, der styrker fællesskabet.

Interne kurser og vidensdeling

Vi har stort fokus på personlig udvikling samt at sørge for, vi altid er opdateret inden for Google Ads og SEO.

Oplev LAZZAWEB-kulturen

Se videoen

LAZZAWEB familien

Patrik Lazzarotto

CEO & Founder

Som leder har jeg stort fokus på, at vi skal skabe et godt arbejdsmiljø hvor vi allesammen har det sjovt, og at vi når vores mål.

Mathias Teis

CSO & Partner

Min store passion er at få andre til at lykkedes med stor succes. Jeg har det overordnet strategiske ansvar, og sparrer med vores kunder.

Lasse Knudsen

Head of PPC

Jeg arbejder proaktivt sammen med vores kunder for at skabe de bedst mulige resultater for deres online annoncering i Google Ads.

Victor Lind

Client Manager

Jeg rådgiver vores kunder inden for vores unikke løsninger. At få andre til at lykkes giver mig et kick i hverdagen.

Bilal Yasin

Senior Paid Search Specialist

Jeg er meget resultatorienteret og ambitiøs, og det er jeg også på mine kunders vegne. Det er vigtigt for mig at være på vinderholdet.

Jacob Christensen

Paid Search Specialist

Jeg har en stor passion inden for datadrevet markedsføring. Ærligheden og den simple logik bag data tiltaler mig meget, og jeg elsker at tage de velbegrundede beslutninger, som skaber vækst for vores kunder.

Casper Jørgensen

Paid Search Specialist

Jeg er en ambitiøs og engageret Google Ads-specialist. Jeg brænder for digital markedsføring og er drevet af at skabe resultater for vores kunder. Derudover søger jeg altid ny viden og afprøver gerne nye tiltag i bestræbelserne for at være best-in-class.

Peter Schack

Head of SEO

I dag bruger jeg mine mere end 8 års erfaring med SEO og online marketing generelt til det, der er særligt vigtigt for mig, nemlig udvikling. Det være sig udvikling af en kundes forretning eller udvikling af medarbejderne i afdelingen.

Johan Krogh-Hansen

Organic Search Specialist

Jeg tilrettelægger altid enhver SEO-strategi ud fra brugerens perspektiv. For for mig handler god SEO om at sætte brugeren i højsædet. Det kræver en helhjertet indsats, som virkelig tager brugerens behov alvorligt. Og når jeg gør det, bliver vi belønnet med placeringer, konverteringer og glade kunder.

Oliver Frøkjær

Organic Search Specialist

Jeg elsker at skabe udvikling og er en resultatorienteret person. At hjælpe andre med at forbedre sig er det, som gør SEO særligt spændende for mig.

Daniel Krogh Andersen

Developer & Tracking Specialist

Jeg laver dybdegående SEO-analyser, tager velfunderede beslutninger og eksekverer strategier effektivt.

Heidi Lund

Senior Copywriter

I arbejdet med tekster er mit mål at forene kreativitet med en analytisk tilgang. Det resulterer i sprogligt og indholdsmæssigt interessante tekster, som også rangerer højt i Googles søgeresultater. Kort fortalt elsker jeg at skrive tekster, som både er værdifulde for læseren og skaber konkrete og målbare resultater til gavn for vores kunder.

Nikolaj Bæk

CMO

Min fornemste opgave er at få plantet LAZZAWEB solidt på det danske landkort som det bedste Google-bureau i branchen. Datadrevet marketing er min passion. Derfor er det fantastisk at se, når det hårde arbejde performer godt.

Joachim Stenskrog

Paid Search Specialist

Kombinationen af resultater, løbende optimering og forbedring samt ærligheden i den data, man arbejder med i online markedsføring, tiltaler mig helt vildt og stemmer perfekt overens med mine værdier som menneske.

Andreas Larsen

Junior Developer

Hos LAZZAWEB hjælper jeg med til at optimere interne processer. Jeg er med til at udvikle værktøjer, som automatiserer arbejdsopgaver, fremhæver mønstre og hjælper kommunikationen specialist og kunde imellem. Jeg læser en kandidat i Matematik-Teknologi på Aalborg Universitet, hvor jeg bl.a. arbejder med matematisk modellering, statistik og signalbehandling.

Morten Boye Krogsgaard

Copywriter

Som passioneret sprognørd elsker jeg at se resultatet af mine kreative og modtagerorienterede tekster. Hos LAZZAWEB ser jeg udbyttet af mine sproglige færdigheder, idet min opgave er at skabe målbare resultater for vores kunder gennem Googles søgemaskine. Sansen for det værdifulde indhold udvikler jeg tilmed på mit studie, hvor jeg læser en kandidatgrad i International Virksomhedskommunikation i Engelsk med speciale i Markedskommunikation.

Michael Knudsen

Paid Search Assistant

Hos LAZZAWEB hjælper jeg Google Ads-holdet med at færdiggøre interne processer. Det gælder bl.a. opsætning eller justering af nye kampagner. Til dagligt læser jeg en kandidatgrad i Marketing på AAU.

Kasper Hedegaard

Organic Search Specialist

Jeg elsker data og at dykke ned i det, ligesom jeg elsker at skabe gode resultater for vores kunder ved hjælp af langsigtede strategier. Jeg tror på, at de langsigtede strategier er vejen frem i modsætning til de hurtige løsninger, der ikke er bæredygtige over tid. Ved at arbejde langsigtet kan man opnå vedvarende fremgang i placeringer og konverteringer.

Jimmi Pedersen

Team Lead

Jeg er passioneret omkring det at arbejde med mennesker, og at kunne være med til at udvikle deres potentialer og kompetencer er en stor ære for mig. At mine kolleger ved, at de kan komme til mig med alt – både stort og småt – og stole på, at jeg vil dem det bedste, er ekstremt vigtigt for mig.

Nadja Schrøder Qvist

Copywriter

At skrive indlevende, korrekt og målrettet er både min passion og ekspertise. I mit arbejde som copywriter er det min fornemmeste opgave at få sproget til at fungere og modtagere til at reagere, hvilket jeg gør ved at kreere tekstligt indhold med små sprogperler og et drys af umami. Det resulterer i værdifulde tekster, som skaber synlighed og får vores kunder til at rangere højt i Googles søgemaskine.

Morten Paamejer Kristoffersen

Associated Paid Search Specialist

Jeg er en målrettet og resultatorienteret person, som finder egen succes i takt med en succesrig vækst hos mine kunder. Mit konkurrerende og analyserende mindset gør, at jeg finder glæde i velovervejet forarbejde, der baner vej til større resultater.

Rasmus Jespersgaard

Organic Search Specialist

For mig handler SEO om at skabe stærke brugeroplevelser via samspillet mellem content og tekniske faktorer – altid med afsæt i data. Herigennem skabes værdi for både brugere og virksomheder, hvilket giver langsigtede resultater, der kan mærkes på bundlinjen.

Få muligheden for at blive en del af en udviklingsrejse

Vi måler løbende vores arbejdsglæde

Læs mere på vores side for medarbejdertilfredshed (åbner i nyt vindue).

dicegraduation-hatlocationdinnersmileclock