Vores specialer. Jeres succes.

Google Ads, der er på forkant med fremtiden

Search, YouTube, Google Shopping og Display. Vores ekspertise dækker hele spektret af muligheder i Google Ads, og vi er blandt de skarpeste i branchen grundet en fokuseret viden og en tech-baseret tilgang til at øge jeres ROI.

Hvorfor vælge LAZZAWEB?

  • 94 % af vores kunder fortæller os, at vi er proaktive.
  • Vi har direkte kontakt og sparring med Googles hovedkontor i Dublin.
  • Personlig kommunikation med egen Google Ads-specialist.
  • Høj intern kvalitetssikring, der giver en optimal performance.

Google Ads til det næste niveau

Fælles for alle vores samarbejder er, at fokus altid er rettet mod skalering. Det vil sige, at vi optimerer jeres Google Ads-konto kontinuerligt, så annonceringens afkast øges.

I os får I en partner, der tilrettelægger jeres setup, så jeres ROI øges ved hjælp af vores specialviden om Search Engine Marketing, IT-løsninger og machine learning-teknologi.

Meget mere end et mekanisk Google Ads-bureau

Vores specialister benytter sig af det mest avancerede IT-stack og højteknologiske systemer til analyse af data til at vækste jeres virksomhed gennem Google Ads.

Et helt team af proaktive specialister

Hos LAZZAWEB har I ikke kun én konsulent, men et helt team bag jer, der alle agerer jeres personlige sparringspartnere og kvalitetssikrer jeres Google Ads-konto løbende.

Unik dynamisk og skalerbar prismodel

Vi bestræber os på at vækste sammen med vores kunder. Vores aftale bygger derfor på en elastisk struktur, der følger jeres vækst og sikrer jer det bedste udgangspunkt for succes.

Få 15 tips til billigere klik

I dette whitepaper deler vi åbenhjertet ud af vores mangeårige erfaring inden for Google Ads-branchen og afslører præcis, hvordan vi optimerer Quality Score (QS) hos LAZZAWEB.

QS har stor betydning for klikpriserne i Google Ads. Har I fx en høj QS, bliver I belønnet med lavere klikpriser og bedre placeringer og kan i sidste ende skabe langt lavere konverteringspriser.

Få vores hands on-tips og tricks til, hvordan I kan øge jeres QS og dermed sænke jeres konverteringspriser.

Du tilmelder dig samtidig LAZZAWEBs nyhedsbrev.

Shaping New Tomorrow vækster på udenlandske markeder

Se casevideo

Hos LAZZAWEB har du tre specialister

Det siger vores kunder

LAZZAWEB har været gode til at udfordre vores planer. De er dygtige, og har samme værdier som os. Med LAZZAWEB har vi en tæt kontakt, og vi er kommet to skridt nærmere en samarbejdspartner.

Morten Kjær

Indehaver

Luksusbaby A/S

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

98% af kunderne vil anbefale LAZZAWEB til deres bekendte og forretningsforbindelser

94% af kunderne vurderer os proaktive i et samarbejde

Mød dine Google Ads-specialister

Lasse Knudsen

Head of PPC

Vi arbejder proaktivt sammen med vores kunder for at skabe de bedst mulige resultater for deres online annoncering i Google Ads.

Alex Klysner

Head of Product

Det er vigtigt for mig, at vi er blandt de bedste. I dag bruger jeg min 8-årige erfaring inden for Google Ads til at arbejde dedikeret på at udvikle vores produkt til vores kunder.

Kristoffer Kjær

Paid Search Specialist

Jeg er glad for at arbejde med Google Ads grundet hele sammenspillet med websites, som harmonerer perfekt med min baggrund inden for programmering.

Sofie Østervemb Yang

Paid Search Specialist

Min kærlighed for analyse, matematik og detaljer harmonerer perfekt med Google Ads. Jeg elsker at se når vores kunder lykkedes og vægter et godt samarbejde højt. Hos LAZZAWEB har vi frihed under ansvar, hvilket gør, at vi kan udvikle vores kompetencer både fagligt og personligt.

Bilal Yasin

Paid Search Specialist

Jeg er meget resultatorienteret og ambitiøs, og det er jeg også på mine kunders vegne. Det er vigtigt for mig at være på vinderholdet.

Kenneth Espensen

Junior Paid Search Specialist

Hos LAZZAWEB finder man både professionalisme og fællesskab blandt kollegaer. Noget jeg sætter stor pris på og noget som jeg tror styrker vores kunders resultater.

Vores tilgang som
Google Ads-bureau

Vi hjælper jer personligt med at nå nye højder med Google Ads – fra data til værdi.

Det gør vi gennem proaktiv optimering og rapportering, der sikrer jer det bedste udgangspunkt for succes måned for måned.

Vores team af erfarne specialister drifter ikke blot vores kunders Google Ads-setup.

De går målrettet efter at vækste det. Hos LAZZAWEB skaber vi derfor gode relationer med kunder, der motiveres af vækst.

Vi har nemlig kun succes, når I har succes.