Få dominans på Google
Google Ads

Google Ads-bureau, der
vinder markedsandele

Som Google Ads-bureau skaber vi nøje udtænkte setups, der sikrer kraftfuld performance på Google for jer – hver gang. 

LAZZAWEB er Google Premier Partner. Det placerer os i top 3 % af de bedste Google Ads-bureauer i Danmark. Vi har specialiseret os i at skabe dominans på Google for vækstparate virksomheder.

Skab jeres vækst i samarbejde med os og oplev forskellen.

De 5 discipliner, vi mestrer

Google Ads Bureau
Google Tech Stack
YouTube Ads
Display logo
Google Display
Google Shopping
Tryk på en disciplin, for at læse mere
 • Google Search

  Med vores Google Search-indsats får I en banebrydende søgeordsanalyse, hvor vi kigger ind i alle tænkelige former for søgeordshensigter. Det gør vi for at vælge de rette budstrategier til de rette søgeord. Målet for os er én ting: At I skal dominere på de søgeord, der skaber omsætning og profit for jer.

  Derfor er det også jeres mål, der er den styrende faktor i vores arbejde med Google Search. Her har I et helt team af proaktive Google-specialister bag jer, der alle agerer jeres sparringspartner, og hvis største fokus er at sikre, at jeres vækstmål opfyldes.
 • Google Shopping

  For at opnå optimal succes med Google Shopping stiller vi store krav til opbygningen af jeres produktfeed. Vi skaber derfor avancerede strategier, som ud fra et forretningsstrategisk perspektiv kan maksimere jeres profit.

  Vi optimerer kontinuerligt for hele tiden at forbedre kvaliteten af jeres Shopping-feed og sikre, at I ikke bare opfylder kravene fra Google – men skiller jer ud med engagerende annoncer. I arbejdet med Google Shopping implementerer vi også valuebased bidding for jer, så vi bruger jeres budget på at skaffe de rigtige kunder med størst sandsynlighed for at skabe profit.
  Google shopping
 • Display ikon

  Google Display

  Vi er specialister i alle Googles platforme. Google Display er ingen undtagelse. Tillader jeres budget det, benytter vi en top og bottom funnel-strategi for at skalere jeres konto. Her får I både skabt brand awareness og opsat remarketing-annoncer, der kan skabe konverteringer på Display-netværket.

  I samarbejdet med os får I også dynamiske ads. Det betyder, at vi ud fra segmentering kan indsnævre målgruppen og henvende jeres annoncebudskab til målgrupper, hvor I får størst muligt udbytte af vores indsats.
 • YouTube Ads

  Med vores banebrydende framework kan I nu være med til at hente profit via YouTube Ads. YouTube er i dag verdens 2. største søgemaskine og dermed en af verdens absolut vigtigste annonceringskanaler. Hos LAZZAWEB er vi på forkant med udviklingen: Vi kigger nemlig ind i både en top og bottom funnel-strategi.

  Ud fra en overordnet forretningsstrategi udvælger vores Google Ads-specialister den korrekte kampagnestruktur, de mest optimale annonceformater og den helt rigtige targeting, så I rammer den målgruppe, der konverterer.
 • Google Ads Tech Stack

  I vores arbejde med Google Ads består vores tech stack af både egenudviklet software, LAZZATOOLS, og PPC-værktøjer som Optymyzr, DataFeedWatch, Trailhub Call Tracking og Cookie Saver. Det betyder, at I får meget grundigere og bedre søgeords-og konkurrentanalyser, budjusteringer og annonceoptimeringer.

  Hos LAZZAWEB er alle disse tools en del af dét, I får med i et samarbejde med os. Det betyder, at I ikke behøver investere i en masse avancerede tools, for at vi kan gøre vores arbejde. Det sikrer nemlig både jeres og vores implementering af den nyeste best-practice.
  Google Ads tech stack

Vi ser holistisk på Google som én marketingkanal

Få fuld power med vores brancheførende Google-marketing framework, der er skabt til vækstparate virksomheder.
0%
af vores kunders omsætning kommer direkte fra Google-marketing.
0%
stigning i Google-omsætning. Så meget vækster nye kunder i gns. indenfor 12 mdr.
0 mia. kr.
er den totale omsætning, vi har skabt for vores kunder gennem Google-marketing.

Strategisk indsigt

I får altid et grundigt forarbejde, så vi sammen bygger det strategiske fundament for vores fremtidige samarbejde. Det betyder at indhente dybdegående viden om jeres virksomhed og kortlægge, hvilke optimeringsmuligheder der vil skabe profit for lige netop jeres virksomhed på Google. Her ser vi på en lang række parametre omkring jeres virksomhed, website, konkurrenter og nuværende Google Ads-setup. 

 • Analyse af menustruktur, produktsider og brugeroplevelse
 • Konkurrentanalyse og indsigt i eksisterende Google Ads-konto
 • Strategisk plan for optimeringsmuligheder

Google-synergi

Vi stræber efter banebrydende synergier mellem Google Ads og SEO, og i dette trin af vores proces kigger vi ind i jeres arbejde med begge discipliner. Vi går nemlig den ekstra mil og styrker hele kunderejsen med vores banebrydende værktøj, der kombinerer jeres Google Ads-data med værdifuld SEO-data og giver jer et komplet overblik over jeres tilstedeværelse i søgeresultaterne. Så ved vi præcis, hvilke optimeringsmuligheder der skaber dominans for jer på Google.

 • Et helt team af Google Ads- og SEO-specialister sparrer om jeres potentiale
 • Udarbejdelse af Keyword Performance Map
 • CTR-analyse og konverteringsoptimering

Opsætning af framework

Når vi på baggrund af vores enorme datagrundlag har udviklet strategien for jeres vækstrejse på Google, kan vi begynde at sætte det nye framework op. Det sker gennem vores gennemtestede proces, der har en proven track record med millioner af datapunkter. Vores Google-specialister tilrettelægger jeres Google Ads-setup med professionel håndtering af vores best-in-class analyseværktøj, der indhenter viden om alle relevante søgeord, målgrupper og bygger jeres kampagner, så de konverterer. Jeres setup kvalitetssikres altid af et helt team af Google-specialister.

 • Opsætning og optimering på baggrund af avancerede analyseværktøjer
 • Proven track record og gennemtestet framework
 • Kvalitetssikring af et helt team af Google-specialister

Optimering

Vores tilgang til at skalere jeres Google Ads-setup bunder i en vilje til og stræben efter at vækste virksomheder, som har den samme viljestyrke for dominans på Google som os selv. Det betyder, at vores strategi for jer aldrig står stille. Vi optimerer og tester konstant, så vi altid er på forkant med nye strategier og muligheder for bedre performance, og vi har også blikket rettet mod chancerne for jeres indtagelse af nye markeder. Hver uge kommer jeres case foran et helt team af Google-specialister, så der altid er mange øjne på én case og bedre grundlag for vækst.

 • Konstant fokus på optimering og skalering
 • Et helt team af Google-specialister bag jer
 • Vi tester kontinuerligt, så vi sikrer bedste performance

Evaluering

Et Google Ads-samarbejde hos os er performancedrevet. Derfor er vores optimering og tests af jeres setup altid baseret på analyser af performance, KPI'er og nøgletal. Vi rapporterer naturligvis løbende til jer, så I altid ved, hvor vi er i vækstrejsen, og hvad vores Google-specialister arbejder på. Jeres Google-specialister sidder klar til månedlige statusmøder med overskuelige rapporter, hvor vi gennemgår alt, der vedrører jeres Google Ads-performance.

 • Google Ads-samarbejde, der er performancedrevet
 • Analyse af performance, KPI'er og nøgletal
 • Udarbejdelse af letlæselige og overskuelige rapporter

Vores process

Vi besidder ikke overfladisk viden om alle digitale marketingdiscipliner. Til gengæld er vi de bedste til dét, vi kan: Google Marketing. Hos os får du en Google Ads-proces, der er performancedrevet og udarbejdet af Google-specialister. Processen tager jer gennem fem trin, der analyserer, producerer og optimerer jeres Google Ads-konto. Det sker kontinuerligt, så vi altid har en målrettet strategi, som I selv har været med til at sætte retningen for. Vores proces er grundig, og hvert trin bygger på en enorm indsigt i analyser og data, som vi kontinuerligt deler med jer og optimerer ud fra.

 • Google-specialister gennemgår jeres Google Ads-konto fra A-Z
 • En proces med et fundament af avancerede analyseværktøjer
 • Kontinuerlig optimering og evaluering
1
Strategisk indsigt
2
Google-synergi
3
Opsætning af framework
5
Evaluering
6
Tryk på et trin, for at læse mere

Du er i gode hænder

250+ glade samarbejdspartnere

Vores stordriftsfordele - jeres gevinst

Betaler I selv for jeres eksterne software?

Såsom produktfeed, rank tracking eller call tracking tools? Det må stoppe.

Vi aktiverer alt dette premium software på jer gratis, når I bliver kunde, så vores specialister har det bedste udgangspunkt for at vækste jer maksimalt. 

Spar på software når du vælger LAZZAWEB

Er vi et match?

Et match

I søger en stærk samarbejdspartner
I er klar til kraftig vækst
I tænker langsigtet

Ikke et match

I ønsker at betale på timebasis
I ønsker kun at få løst en engangsopgave
I tænker kortsigtet

Google Premier Partner

Vi er et af de få bureauer, der er Google Premier Partner. Det sætter os blandt top 3 % af de bedste Google-bureauer i Danmark.
Direkte kontakt til Googles supportteam i Dublin
Adgang til den nyeste teknologi og betas
Insights og sparring fra Google
uddannelser og kurser hos Google
Eksklusiv adgang til uddannelse og kurser
Premier Partner 2023 workshop

Mød dine Google Ads-specialister

Lasse Knudsen

Head of PPC

Jeg arbejder proaktivt sammen med vores kunder for at skabe de bedst mulige resultater for deres online annoncering i Google Ads.

Bilal Yasin

Senior Paid Search Specialist

Jeg er meget resultatorienteret og ambitiøs, og det er jeg også på mine kunders vegne. Det er vigtigt for mig at være på vinderholdet.

Joachim Stenskrog

Paid Search Specialist

Kombinationen af resultater, løbende optimering og forbedring samt ærligheden i den data, man arbejder med i online markedsføring, tiltaler mig helt vildt og stemmer perfekt overens med mine værdier som menneske.

Jakob Foldager

Paid Search Specialist

Jeg er datadrevet, og træffer derfor langt de fleste af mine beslutninger baseret på data. Det der ikke virker, kan slukkes for eller justeres på og testes igen. På den måde, er jeg sikker på ikke at bruge annoncekroner på det, der ikke skaber resultater.

Lasse Skovmand Jensen

Paid Search Specialist

Jeg er en resultatorienteret og målrettet person, som er meget passioneret omkring digital marketing, hvor det at skabe gode resultater og succes for kunderne er en af drivkræfterne i min dagligdag.

Lars Thoning Dybro

Paid Search Specialist

Som ekstremt problemløsende, så er der ikke noget federe end at have hånden på kogepladen. At se hvordan ens tiltag i Google Ads og proaktive råd kan påvirke en virksomheds top- og bundlinje motiverer mig meget.

Casper Jørgensen

Paid Search Specialist

Jeg er en ambitiøs og engageret Google Ads-specialist. Jeg brænder for digital markedsføring og er drevet af at skabe resultater for vores kunder. Derudover søger jeg altid ny viden og afprøver gerne nye tiltag i bestræbelserne for at være best-in-class.

Morten Paamejer Kristoffersen

Paid Search Specialist

Jeg er en målrettet og resultatorienteret person, som finder egen succes i takt med en succesrig vækst hos mine kunder. Mit analyserende mindset gør, at jeg finder glæde i velovervejet forarbejde, der baner vej til større resultater.

Amalie Blenner

Associated Paid Search Specialist

Som Google Ads-specialist er min daglige motivation at forbedre mine kunders performance. Jeg går til de daglige opgaver med et resultatorienteret fokus og samtidig med tårn høje forventninger til mig selv og samarbejdet med mine kunder.
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på Google-dominans?

Vi skaber brancheførende resultater. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO. Når du booker et møde med os, vil du opleve forskellen.