Få vækstanalyse
Vores specialer. Jeres succes.

Google Ads, der er på forkant med fremtiden

Search, YouTube, Google Shopping og Display. Vores ekspertise dækker hele spektret af muligheder i Google Ads, og vi er blandt de skarpeste i branchen grundet en fokuseret viden og en tech-baseret tilgang til at øge jeres ROI.
Tal med en specialist

Afspil video

Hvorfor vælge LAZZAWEB?

  • 94 % af vores kunder fortæller os, at vi er proaktive
  • Vi har direkte kontakt og sparring med Googles hovedkontor i Dublin
  • I får personlig og kontinuerlig kommunikation med egen Google Ads-specialist
  • Vi udfører høj intern kvalitetssikring, der giver optimal performance

Knowhow og teknologi

Fælles for alle vores samarbejder er, at fokus altid er rettet mod skalering. Det vil sige, at vi optimerer jeres Google Ads-konto kontinuerligt, så annonceringens afkast øges.

For at kunne gøre dette investerer vi løbende i nye i IT-løsninger og machine learning-teknologi, som naturligvis er inkluderet i jeres samarbejde med os.
Meget mere end et mekanisk Google Ads-bureau
Vores specialister benytter sig af det mest avancerede IT-stack og højteknologiske systemer til analyse af data. Kombineret med deres erfaring og viden ruster det dem til at vækste jeres virksomhed gennem Google Ads.
Et helt team af proaktive specialister
Hos LAZZAWEB har I ikke kun én konsulent, men et helt team bag jer, der alle agerer jeres personlige sparringspartnere og løbende kvalitetssikrer jeres Google Ads-konto.

Download whitepaper

I dette whitepaper deler vi åbenhjertet ud af vores mangeårige erfaring inden for Google Ads-branchen og afslører præcis, hvordan vi optimerer Quality Score (QS) hos LAZZAWEB.

QS har stor betydning for klikpriserne i Google Ads. Har I fx en høj QS, bliver I belønnet med lavere klikpriser og bedre placeringer, og det kan i sidste ende skabe langt lavere konverteringspriser.

Få vores hands on-tips og tricks til, hvordan I kan øge jeres QS og dermed sænke jeres konverteringspriser.

Du tilmelder dig samtidig LAZZAWEBs nyhedsbrev.

Shaping New Tomorrow vækster på udenlandske markeder

Se case-video

Hvem?

Vi er et team bestående af Google Ads eksperter, der altid er på forkant med de annonceringsmuligheder, Google tilbyder.

Hvad?

Vi analyserer, producerer og optimerer jeres Google Ads-konto kontinuerligt gennem en målrettet strategi, som I selv er med til at sætte retningen for.

Hvordan?

Kombinationen af vores viden, data og intelligente software sikrer sammen med vores proaktive tilgang de bedste resultater.

Det siger vores kunder

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) - Her har LAZZAWEB scoret max.
Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

DIGURA

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Skallerup Seaside Resort

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

LAZZAWEB har været gode til at udfordre vores planer. De er dygtige, og har samme værdier som os. Med LAZZAWEB har vi en tæt kontakt, og vi er kommet to skridt nærmere en samarbejdspartner.

Morten Kjær

Luksusbaby A/S

98 % af kunderne vil anbefale LAZZAWEB til deres bekendte og forretningsforbindelser
94 % af kunderne vurderer os proaktive i et samarbejde

Mød dine Google Ads-specialister

Tal med en specialist

Lasse Knudsen

Head of PPC

Jeg arbejder proaktivt sammen med vores kunder for at skabe de bedst mulige resultater for deres online annoncering i Google Ads.

Bilal Yasin

Senior Paid Search Specialist

Jeg er meget resultatorienteret og ambitiøs, og det er jeg også på mine kunders vegne. Det er vigtigt for mig at være på vinderholdet.

Kristoffer Kjær

Senior Paid Search Specialist

Jeg er glad for at arbejde med Google Ads grundet hele sammenspillet med websites, som harmonerer perfekt med min baggrund inden for programmering.

Sofie Østervemb Yang

Paid Search Specialist

Min kærlighed for analyse, matematik og detaljer harmonerer perfekt med Google Ads. Jeg elsker at se når vores kunder lykkedes og vægter et godt samarbejde højt. Hos LAZZAWEB har vi frihed under ansvar, hvilket gør, at vi kan udvikle vores kompetencer både fagligt og personligt.

Jacob Christensen

Paid Search Specialist

Jeg har en stor passion inden for datadrevet markedsføring. Ærligheden og den simple logik bag data tiltaler mig meget, og jeg elsker at tage de velbegrundede beslutninger, som skaber vækst for vores kunder.

Casper Jørgensen

Paid Search Specialist

Jeg er en ambitiøs og engageret Google Ads-specialist med en cand. merc. i marketing i rygsækken. Jeg brænder for digital markedsføring og er drevet af at skabe resultater for vores kunder. Derudover søger jeg altid ny viden og afprøver gerne nye tiltag i bestræbelserne for at være best-in-class.

Joachim Stenskrog

Junior Paid Search Specialist

Kombinationen af resultater, løbende optimering og forbedring samt ærligheden i den data, man arbejder med i online markedsføring, tiltaler mig helt vildt og stemmer perfekt overens med mine værdier som menneske.

Mathias Reberholt

Paid Search Assistant

I mit arbejde hos LAZZAWEB samarbejder jeg med Bilal Yasin om at vækste vores kunder mest muligt gennem en resultatorienteret og datadrevet tilgang.

Vores tilgang som Google Ads-bureau

Vores tilgang til at udarbejde kampagner via Google Ads-platformen er baseret på et ufravigeligt fokus på skalering og løbende optimering af kampagnerne. Hos LAZZAWEB får I et team bestående af erfarne specialister i ryggen, som tilrettelægger jeres Google Ads setup med professionel håndtering af den nyeste machine learning-teknologi på området samt et bredt fundament af avancerede analyseværktøjer. Det sikrer, at vi hele tiden træffer de rigtige beslutninger på et datadrevet grundlag for alle vores Google Ads-kunder.

Vi sørger ikke blot for at drifte jeres Google Ads-konto. Vi bestræber os hele tiden på at øjne nye chancer for at optimere de markedsføringstiltag, der opstår i spændingsfeltet mellem de aktuelle kampagner i Google Ads og det digitale domæne, vi leder jeres kunder ind på. I den proces koncentrerer vi os om at trække den mest relevante trafik til jeres virksomhed, hvor de bliver præsenteret for jeres produkter og services. Gennem intern sparring, der løbende kvalitetssikrer den iterative optimering af jeres kampagner, arbejder vi i fællesskab på at opnå den ROAS, vi har sat os som det ultimative mål i direkte dialog med jer.

Det er netop derfor, at vi motiveres særligt meget af et samarbejde med kunder, som går målrettet efter skalering og vækst gennem en unik PPC-strategi.

 

Indgående kendskab til alle facetter af Google Ads

Som dedikeret Google-bureau dækker vores ekspertise i Google Ads naturligvis hele spektret af annonceringsmuligheder. Hos os kan du derfor forvente det højeste og mest aktuelle niveau af viden inden for Search-kampagner, annoncering på YouTube, Google Shopping og Display-annoncer. Gennem tæt dialog med Googles europæiske hovedkontor i Dublin holdes vores Google Ads-specialister hele tiden ajour om nye tendenser og annonceringsprodukter på området, som kommer jeres virksomhed til gode i form af relevant viden og knowhow om de tekniske muligheder, vi kan tilbyde vores kunder.

Vores omfattende indsigt er også basis for vores månedlige rapportering. Her giver vi alle vores kunder et dybtgående indblik i kampagnens performance og fortæller samtidig om de tiltag, vi har lavet for at skabe den optimale ROI. Vi forestår også den nødvendige opsætning af sporingen af jeres kundesegment. Det er herigennem, at I som kunde får en værdifuld indføring i, præcis hvad jeres annonceringsspend er gået til, og hvor meget det har resulteret i på bundlinjen. Her betragter vi os selv som en ligeværdig samarbejdspartner, da de markante resultater, vi går efter i ethvert Google Ads-samarbejde, fordrer en ubetinget åbenhed og gennemsigtighed i processen. 

Vi har kun succes, når I har succes. Derfor leverer vores Google Ads-team en helhjertet indsats, som er nøglen til jeres virksomheds vækstrejse på Google.  

Gå ind og se vores cases, der viser et udvalg af nogle de store resultater, vi har skabt for vores kunder gennem Google Ads.

 

Hvornår er vi ikke et match?

Med os som samarbejdspartner får I ikke blot en pakkeløsning, der kører mekanisk og standardiseret gennem jeres markedsføring på Google. I får tværtimod en ambitiøs og proaktiv medspiller, og det stiller nogle krav til samarbejdet mellem os og jer. Vi er derfor ikke et match, hvis:

I ønsker at få udført enkeltstående opgaver
Vi fokuserer alle vores kompetencer og ressourcer på at levere den bedste kvalitet og service til vores eksisterende kunder – måned for måned. Derfor indgår vi kun længerevarende samarbejder, som giver os mulighed for i fællesskab med jer at sætte en retning, forfølge den og i sidste ende skabe mærkbare resultater.

I ønsker de laveste priser på markedet
I skal vælge LAZZAWEB, hvis I ønsker et dedikeret Google Ads-bureau, der har fokus på at være den bedste samarbejdspartner for jeres virksomhed. Vi koncentrerer os om at skabe den højeste værdi og det højeste afkast – og ikke om at være den billigste mulighed på markedet. Vores konsulenter er nogle af landets bedste med højspecialiseret viden og adgang til den nyeste teknologi. Derfor finder man hos os ikke lave priser, men fokus på at skabe de bedste resultater.

I ønsker ikke at prioritere tid i et samarbejde
Hvis I indgår et samarbejde med LAZZAWEB, kan I forvente stor proaktivitet fra vores side. Det betyder løbende feedback og sparring, og det sætter krav til jer som kunde om, at I kan dedikere tid til os. Vi ønsker at være en samarbejdspartner og ikke blot en leverandør.

cross