Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Impressions?

I marketing og reklame defineres en “impression” ofte som “et synligt billede af en annonce”. En “impression” er derfor et indtryk, der er lavet af en annonce – det vil sige, hvor mange gange annoncen vises for en bruger. Jo flere impressions, desto større er sandsynligheden for, at brugeren rent faktisk vil se og/eller klikke på annoncen. Det er altså ikke nok, at annoncen bare vises på en hjemmeside – hvis brugeren ikke lægger mærke til den, har annoncøren spildt sine penge. Derfor er det vigtigt, at annoncerne er så indbydende og interessante, at brugerne ikke kan lade være med at lægge mærke til dem.

Læsetid: 1 minut

Hvordan bruges Impressions?

Impressions bruges normalt til at måle annonceeffektivitet. Dette kan gøres ved at sammenligne antallet af gange, en annonce vises, og antallet af klik, den får. Impressions kan også bruges til at måle effektiviteten af ​​en hjemmeside eller en bestemt side på en hjemmeside.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.