Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Qualified leads?

Et “qualified lead” er en emne- eller kunde relateret til en virksomhed, der viser interesse i at købe et produkt eller en service. For at kunne klassificeres som et “qualified lead”, skal der normalt være nogle grundlæggende oplysninger om personen eller virksomheden, herunder navn, kontaktoplysninger og detaljer om hvilket produkt eller service, der er interesse for.

Læsetid: 1 minut

Qualified leads definition

Et qualified lead er et lead, der opfylder bestemte kriterier, der er sat af virksomheden for at afgøre, om et lead er værd at forfølge. Qualified leads har normalt høje pointscores, hvilket betyder, at de opfylder mange af de kriterier, der er sat af virksomheden. Qualified leads er også ofte kundeemner, der allerede har udvist interesse i virksomhedens produkter eller services.

Hvordan bruges Qualified leads?

Et “qualified lead” er en type af potentielle kunder, der viser tegn på at være interesseret i et produkt eller en service – og har det potentiale, der skal til for at blive en succesrig kunde. For at et lead kan kvalificeres, skal der typisk være nogle grundlæggende oplysninger, der indsamles om personen eller virksomheden. Disse kan omfatte navn, alder, køn, placering, jobtype og -titel, virksomhedens størrelse osv. Nogle gange kan der også være andre faktorer, der spiller ind, som f.eks. hvorvidt personen eller virksomheden har handlet på lignende produkter eller services tidligere.

Hvorfor er Qualified leads vigtige?

Qualified leads er vigtige fordi, det er den første forudsætning for at kunne lave en effektiv salgsproces. Qualified leads sikrer, at der er en reel interesse for det produkt eller den service, der tilbydes, og at der er et reelt behov for det. Qualified leads sikrer også, at der er en reel mulighed for at lave en handel, og at der er et reelt budget til rådighed. Qualified lead giver også mulighed for at få et klart billede af kundens behov, og dermed tilpasse den videre salgsproces hertil.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.