Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Trueview in-stream ads?

Trueview in-stream ads definition er en online videoannonce, der vises inden for en brugerdefineret video på YouTube eller på et andet websted. Trueview in-stream ads definition giver annoncører mulighed for at nå deres målgruppe på en målrettet og effektiv måde, da brugerne har mulighed for at afspille, springe eller lukke annoncen.

Læsetid: 2 minutter

Trueview in-stream ads definition

Trueview in-stream ads er videoannoncer, der vises inde i en video, før, under eller efter videoen. Videoen kan være af enhver varighed, og der er ikke noget krav om, at brugeren skal se videoen til ende for at se annoncen. Trueview in-stream ads giver annoncørerne mulighed for at nå deres målgruppe på en mere effektiv og målrettet måde, da de kan vælge, hvilke videoer deres annoncer skal vises i.

Hvordan bruges Trueview in-stream ads?

Trueview in-stream ads er videoannoncer, der vises inde i en YouTube-video. De kan opdeles i to kategorier: skippable og non-skippable. De skippable videoannoncer vises inden for de første 5 sekunder af videoen, og brugeren kan vælge at springe annoncen over efter 5 sekunder. De non-skippable videoannoncer vises efter mindst 30 sekunder af videoen, og brugeren kan ikke springe annoncen over. Trueview in-stream ads giver annoncører mulighed for at nå deres målgruppe på en målrettet og effektiv måde.

Hvorfor er Trueview in-stream ads vigtigt?

TrueView in-stream ads er en type af reklame, der vises inden for et videoklip på YouTube. Når en bruger klikker på et af disse videoer, vil reklamen blive vist før videoen afspilles. TrueView in-stream ads er en af de mest effektive måder at annoncere på YouTube, da de giver brugerne mulighed for at vælge, hvilke videoer de vil se, og dermed også hvilke reklamer de vil se.

Dette giver reklameannoncører en unik mulighed for at nå ud til deres målgruppe på en mere målrettet og effektiv måde. Samtidig giver det også brugerne en bedre oplevelse, da de kun vil se de reklamer, der er relevante for dem.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.