Få profitabel vækst
← Tilbage til nyheder

Bilal Yasin forfremmes til Senior Paid Search Specialist

24 nov. 2020

 

“Jeg er utrolig stolt og taknemlig for denne forfremmelse. Jeg skylder en stor tak til Lasse, Mathias og Patrik, som har givet mig alle ressourcerne og rammerne, så det kunne lade sig gøre. Til trods for forfremmelsen så er jeg slet ikke færdig med at udvikle mig hos LAZZAWEB, som jeg vil tage til nye højder, og gøre alt for at vores kunder kan fortsætte med at vækste”, udtaler Bilal Yasin.

Om forfremmelsen fortæller afdelingsleder, Lasse Knudsen: “Bilal har fra første dag i LAZZAWEB gjort sig bemærket med en vildskab og et engagement man sjældent oplever på samme niveau. Han er altid opdateret, og der går ikke en dag, hvor der er ikke bliver foretaget værdifulde optimeringer ved Bilals skrivebord. Jeg har personligt kun store roser til Bilal, der virkelig har vist stor passion og evner som Google Ads specialist i sin tid hos LAZZAWEB.”

Hvad indebærer LAZZAWEBs Senior titel?
Hos LAZZAWEB indebærer det at man har opnået nogle særlige krav inden for faglighed og performance.

Det betyder at man i fremtid vil håndtere bureauets større kunder, og vil have ansvar for de største budgetter i bureauet.

Om Bilal Yasin:
Bilal har 5 års erfaring inden for digital marketing og Google Ads.

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.