Få profitabel vækst
Tilbage til podcasts

Podcast #1

Hvordan opretholder man et godt arbejdsmiljø i en virksomhed i rivende vækst? Og hvordan holder man fast i den gode organisationskultur? Lyt med, når Patrik Lazzarotto (CEO & Founder) og Mathias Teis (Partner & Head of Clients) fortæller hvordan LAZZAWEB bevarer en god virksomhedskultur i en vækst.

Godt arbejdsmiljø

Nøglen til en succesrig organisationskultur er at have en kultur baseret på stærke værdier, der understøttes af strategi og struktur. Arbejdsgivere har en afgørende rolle i at fastholde et godt arbejdsmiljø og en stærk kultur, startende med at rekruttere og udvælge ansøgere, der vil dele organisationens værdier og være med på en rejse, der forstærker netop de værdier i det daglige arbejde, samt sikrer at det gode arbejdsmiljø fastholdes og konstant udvikles.

Når det kommer til et godt arbejdsmiljø, er der mange måder at løse den opgave på. I episoden her kan du få et kig ind bag kulissen hos LAZZAWEB, og høre hvordan vi arbejder for et stærkt fællesskab.

I episoden taler vi om:

  • Hvordan et godt arbejdsmiljø hænger sammen med en øget motivation
  • Hvordan du sikrer dig, at nye medarbejdere værner om den eksisterende virksomhedskultur
  • Hvad det vil sige at være en god leder
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.