Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er 404 fejl?

En 404 fejl opstår, når der prøves at få adgang til en webside, der ikke eksisterer. Dette kan ske, når der indtastes en forkert URL, eller når der klikkes på et link, der fører til en ikke-eksisterende webside. Når en 404 fejl opstår, vil brugeren typisk se en besked, der fortæller, at siden ikke blev fundet.

Læsetid: 1 minut

Hvad betyder 404 fejl?

En 404 fejl er en HTTP status kode der angiver at en ressource der blev efterspurgt, ikke kunne findes på serveren. Der er mange årsager til en 404 fejl, men den mest almindelige er at brugeren har skrevet en forkert URL eller at den side de ledte efter, er blevet flyttet eller slettet.

Hvordan bruges 404 fejl?

En 404 fejl vises, når der ikke kan findes en side på internettet. Dette betyder, at der enten er noget galt med webadressen eller at siden ikke længere findes. 404 fejl er ofte forårsaget af, at en side er blevet flyttet eller slettet, eller at der er stavet fejl i webadressen.

Hvorfor er 404 fejl vigtigt?

404 fejl er vigtige fordi de fortæller brugerne at websiden ikke kan findes. Dette kan være et problem for brugerne, fordi de ikke kan finde det de søger. 404 fejl kan også føre til dårligere brugeroplevelse og mindre trafik til websiden.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.