Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er et Eksternt link?

Et eksternt link er et link, der linker ind til en anden hjemmeside, end den side, hvor linket findes på. Eksterne links er en vigtig del af SEO, da søgemaskinerne ser et eksternt link som en tillidsærklering eller et bevis på, at hjemmesiden der linkes til er af god kvalitet.

Læsetid: 1 minut

Hvordan bruges et Eksternt link?

En eksternt link er et hyperlink, der sender brugeren til en anden hjemmeside. Eksterne links er ofte fundet i tekster og artikler på internettet og kan bruges til at finde flere oplysninger om et emne. For at bruge en ekstern link, skal du først klikke på linket. Derefter vil du blive sendt til den anden hjemmeside, som linket leder til. Eksterne links har en større indflydelse på placeringer i søgemaskiner end interne links, fordi de af søgemaskiner vurderes som eksterne tillidsærkleringer.

Hvorfor er et Eksternt link vigtigt?

Det er afgørende for enhver virksomhed at have styr på deres eksterne link, da dette kan have en stor indflydelse på deres online tilstedeværelse. Eksterne links er links fra andre hjemmesider, der linker tilbage til ens egen hjemmeside. Disse links er meget vigtige, da de kan hjælpe med at forbedre ens placeringer i søgemaskiner såsom Google. Derudover kan eksterne links også hjælpe med at drive trafik til ens hjemmeside, hvilket er afgørende for enhver virksomhed.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.