Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er en Exit Page?

Exit Page er den side, som brugeren forlader din hjemmeside fra. Dette kan enten være en side, der linker til en anden hjemmeside, eller det kan være en side, der lukkes ned. Exit Page er en vigtig måling for websteder, fordi det kan give indsigt i, hvor brugerne forlader hjemmesiden, og hvorfor de forlader den. Dette kan hjælpe med at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden.

Læsetid: 1 minut

Hvad betyder Exit Page?

Exit Page er den side, som brugeren forlader din hjemmeside på. Dette kan være et tegn på, at brugeren ikke fandt det, de ledte efter, og at de derfor forlod din side. Exit Pages kan være et nyttigt værktøj til at forbedre din hjemmeside, da de kan vise, hvor brugerne forlader din side, og hvorfor.

Hvordan bruges en Exit Page?

En exit page er en side, hvorfra en besøgende forlader et webbsted. Det er altså den sidste side i en besøgendes session. Hvis en forbruger for eksempel forlader en webshop fra ordregennemførelses-siden, vil denne side betragtes som en exit page.

Du kan bruge exit pages til at overvåge, hvornår og hvor brugere forladere din side. Det kan være, det giver dig indsigt i, om nogle sider skal optimeres. Exit pages kan du finde i for eksempel Google Analytics.

Hvorfor er Exit Pages vigtige?

Exit pages viser hvilke sider dine besøgende forlader din hjemmeside fra. Dette er en vigtig måling, fordi det kan give dig et fingerpeg om, hvorfor folk forlader din hjemmeside. Måske er der et problem med dit indhold, eller også forlader folk bare din hjemmeside fordi de ikke finder det, de søger. Uanset hvad årsagen er, kan korrigering af exit pages hjælpe med at fastholde besøgende på din hjemmeside og forhindre dem i at forlade din hjemmeside uden at have set det, du gerne vil have dem til at se.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.