Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Google Certificeringer?

Google Certificeringer er en gratis online test, der består af en række spørgsmål om Googles produkter og tjenester. Testen er designet til at vurdere, om brugeren har et grundlæggende kendskab til Googles produkter, og om brugeren er i stand til at bruge disse produkter på en effektiv og sikker måde.

En Google Certificering er en forudsætning for at kunne deltage i visse Google-programmer, herunder Google Ads og Analytics. For at få en Google Certificering, skal brugeren gennemføre den relevante test med en score på mindst 80%. Når brugeren har bestået testen, vil brugeren modtage et certifikat, der bekræfter, at brugeren opfylder kravene til programmet.

Læsetid: 2 minutter

Google Certificeringer definition

Google Certificeringer er en online certificering, der giver brugerne mulighed for at vise deres Google-relaterede færdigheder. Certificeringen kan opnås ved at tage og bestå en række Google-produktrelaterede tests. Google Certificeringer er designet til at være en pålidelig måde for brugerne at vise deres færdigheder på, og de fleste af certificeringerne er gratis at opnå.

Hvordan bruges Google Certificeringer?

Google Certificeringer kan bruges til at vise, at man behersker et bestemt Google-produkt på et professionelt niveau. Der findes certificeringer for mange af Google’s populære produkter, herunder AdWords, Analytics, YouTube og Tag Manager.

For at tage en certificering skal man gennemføre en test, der består af multiple choice-spørgsmål og opgaver, der skal løses på det pågældende Google-produkt. Når man har bestået testen, får man et certifikat, der viser, at man behersker det pågældende produkt på et professionelt niveau.

Google Certificeringer kan være en stor fordel, hvis man arbejder med online marketing eller andre områder, hvor det er nødvendigt at kunne bruge Google-produkter på et højt niveau. Certificeringerne kan også være med til at give ens CV et ekstra løft og vise arbejdsgivere, at man er kompetent og seriøs omkring det, man laver.

Hvorfor er Google Certificeringer vigtige?

Google Certificeringer er vigtige, fordi de:

  • bekræfter din identitet
  • bekræfter din ekspertise
  • giver adgang til eksklusive Google-services
  • giver adgang til Google-produkter på en sikker måde
  • giver adgang til Google Play-apps på en sikker måde
  • giver adgang til Google-konti på en sikker måde

Google Certificeringer er særligt vigtige for brugere af Google-produkter og -services, da de sikrer, at brugerne er hvem de påstår at være, og at de har den ekspertise, der kræves for at bruge Google-produkterne på en sikker og effektiv måde.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.