Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Google Search Console?

Google Search Console er en gratis service, der giver webmastere mulighed for at få dybere indsigt i hjemmesidens data . Det gælder bland andet performance på specifikke søgeord og sider, struktureret data, fejl, og hvilke sider der er og ikke er indekseret.

Læsetid: 2 minutter

Google Search Console betydning

Google Search Console er et værktøj, der giver webmastere mulighed for at følge med i, hvordan deres hjemmesider klarer sig på Google. Værktøjet giver webmastere også mulighed for at indsende deres hjemmesiders sitemap til Google, så Google kan finde og indeksere deres hjemmeside bedre. Google Search Console er et gratis værktøj, der er let at bruge, og det kan være meget nyttigt for webmastere.

Hvordan bruges Google Search Console?

Google Search Console er et værktøj, der gør det muligt for webmastere at få indsigt i, hvordan deres hjemmeside bliver set og brugt af Google. Værktøjet indeholder en række forskellige rapporter og værktøjer, der kan hjælpe webmastere med at forbedre deres hjemmesides søgemaskineoptimering (SEO) og performance.

Rapporterne i Google Search Console viser bl.a. hvilke søgeord, der bruges til at finde hjemmesiden, hvor ofte hjemmesiden vises i Google-søgninger, og hvilke fejl der eventuelt er blevet fundet på hjemmesiden. Værktøjet giver også webmastere mulighed for at indsende deres hjemmesider til Google og for at få vist deres hjemmesider i Google-søgninger.

Webmastere kan bruge Google Search Console til at forbedre deres hjemmesides SEO ved f.eks. at finde ud af, hvilke søgeord der bruges til at finde hjemmesiden, og hvordan hjemmesiden kan optimeres, så den vises oftere i Google-søgninger. Værktøjet kan også bruges til at finde og løse tekniske problemer på hjemmesiden, f.eks. hvis der er problemer med indeksering eller crawling af hjemmesiden.

Hvorfor er Google Search Console vigtigt?

Google Search Console er et gratis værktøj, som alle website-ejere kan bruge til at forbedre deres website. Det hjælper dig med at se, hvordan Google ser på dit website, og hvordan dine brugere finder og bruger dit website. Det giver også værdifuld information om, hvilke søgeord folk bruger til at finde dit website, og hvor meget trafik du får fra Google.

Det er vigtigt at bruge Google Search Console, fordi det kan hjælpe dig med at forbedre din website-trafik. Det kan også hjælpe dig med at finde ud af, hvilke søgeord du skal bruge for at få mere trafik, og hvordan du kan forbedre din hjemmesides søgemaskineoptimering.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.