Få profitabel vækst
← Tilbage til nyheder

Peter Schack forfremmes til Head of SEO

10 maj. 2021

I november 2020 blev Peter ansat som Senior Organic Search Specialist og fik et halvt år til at bevise, at han kunne løfte det ledelsesmæssige ansvar i en SEO-afdeling i rivende udvikling.

Det har han i dén grad gjort.

På kort tid har Peter skabt en afdeling med en sund arbejdskultur og et nyt solidt framework, der er gearet til at skabe bæredygtig vækst for vores kunder. Afdelingen tæller i dag fem specialister, der hver især bidrager med deres unikke talenter. Talenter, der gør, at vi altid kan lægge vores indsats der, hvor det giver mest værdi for den enkelte virksomhed.

Peter har arbejdet med SEO i mere end otte år og har således bevist, at han har den nødvendige erfaring og ikke mindst det nødvendige mindset til at sørge for, at vi kan blive ved med at være forrest i feltet i en branche, der kræver et ufravigeligt fokus og et kontinuerligt flow af nye tiltag og metoder, der er på forkant med udviklingen. 

Peter udtaler:
Jeg glæder mig til at fortsætte med at sikre den meget positive udvikling, som vi er i lige nu, hvor vi for nylig har udvidet teamet med nogle dedikerede specialister med meget specifikke kompetencesæt. For når vi vil være de bedste i branchen, kræver det, at vi aldrig stiller os tilfreds med status quo.”

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.