Få profitabel vækst
Tilbage til podcasts

Podcast #3

Husker du at kigge ind i dine daglige arbejdsopgaver? Faktisk glemmer mange virksomheder at bruge tid på optimering af arbejdsprocesser, og det er en skam.
Lyt med her og hør Adrian Nielsen, der er CEO hos NordicWorkFlow, fortælle om hvordan du øger din virksomheds værdi ved optimering af arbejdsprocesser.

Optimer dine arbejdsprocesser og effektivisér din organisation

Uanset hvad skal processer altid fungere på deres højeste effektivitet. Effektivitet har en direkte indvirkning på produktiviteten hos medarbejdere, der bruger disse arbejdsprocesser. Mange virksomheder er 10-15 år bagud – i hvert fald i forhold til, hvad teknologien i dag rækker til.

Virksomheder, der har eksisteret i et stykke tid arbejder måske ud fra de samme arbejdsprocesser, som de altid har gjort, og så kan det være svært at gennemskue, om der findes arbejdsprocesser, der kan digitaliseres eller andet. Den nemmeste og bedste løsning er at optimere dine arbejdsprocesser løbende og konstant.

I episoden taler vi om:

  • Arbejdsprocesser, der kan digitaliseres
  • Optimering af workflow
  • Hvordan data kan effektivisere din organisation.

Så står du overfor en optimering af dit workflow, eller er der arbejdsprocesser, der kan digitaliseres, men du ved ikke helt hvordan? Så skal du lytte med her.

Lyt med på Apple Podcasts, Spotify eller lige dér, hvor du lytter til dine favoritter. Bare søg på “LAZZATALKS”. 🎙️

Eller hør den her på siden.

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.