Få profitabel vækst
← Tilbage til cases

40 % flere kvalificerede leads for Lejeboligmægleren

Introduktion

PowerPack
Lejeboligmægleren tilbyder et bredt udvalg af lejeboliger og har afdelinger i Aalborg, København, Aarhus og Odense.
Lejeboligmægleren skiftede bureau til LAZZAWEB efter en tæt dialog og en gennemgang af deres Google-marketingindsats, hvor kunne vi se, at der var markant potentiale til at optimere deres budget samt samlede Google-indsats betydeligt.

Vores branchekendskab skaber markante resultater

I samarbejde med Lejeboligmægleren tog vi en strategisk beslutning i starten om at implementere en Dynamic Search Ads-kampagne. Valget af denne var baseret på vores tidligere erfaringer og indgående kendskab til lejeboligbranchen, som tydeligt indikerede, at denne kampagnetype var ideelt til at navigere i Lejeboligmæglerens komplekse og skiftende markedsbehov.

Vores mål var derfor at optimere annoncernes relevans og aktualitet i forhold til de dynamiske søgeord, som varierer markant med Lejeboligmæglerens løbende skiftende portefølje af lejeboliger. Vi indførte også en skarp strategi for håndtering af negative søgeord for at skærpe kampagnens fokus og sikre, at vores annoncer nåede de mest relevante søgere og undgik derfor spildte annoncekroner.

0
%
flere kvalificerede leads gennem Google Ads
0
%
vækst i organiske kliks
0
%
af kvalificerede leads kommer fra Google
Vores samarbejde med LAZZAWEB på SEO og Google Ads har på relativ kort tid givet rigtig gode resultater. Deres ekspertise og proaktivitet har været afgørende for, at vi har oplevet en solid fremgang på både SEO- og Google Ads-fronten.
Kasper Hyldal
Betalt annoncering, dataanalyse og projektansvarlig hos Lejeboligmægleren
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.