Få profitabel vækst
← Tilbage til cases

426 % flere konverteringer i 16 lande for LuggageHero

Introduktion

LuggageHero er en international platform, der gør det muligt for lokale virksomheder såvel som hoteller at tilbyde midlertidig opbevaring af baggage ved at udnytte ledig plads i deres lokaler. I dag har de samarbejder i over 200 af verdens største byer i 46 forskellige lande.

Tidligere havde LuggageHero haft fokus på vækst, men de kontaktede LAZZAWEB med et ønske om en bedre effektivitet med fokus på bundlinjen og en marketingpartner, der kunne tage styringen på deres Google-annoncer på tværs af landegrænser.

Strømlinet strategi for maksimal effekt

Da vi indledte samarbejdet med LuggageHero, stod vi sammen over for en omfattende opgave: Tre konti med over 1800 aktive kampagner spredt over 16 lande.

I starten gennemførte vi derfor en omfattende analyse, som ledte til beslutningen om at konsolidere de tre konti i én. Dette gjorde det muligt for os at strømline og fokusere på de vigtigste konverteringsmål og KPI’er. Ved at reducere antallet af kampagner til omkring 500, optimere annonceindholdet og fjerne over 80.000 ineffektive søgeord, opnåede vi en betydelig øget gennemsigtighed og forbedrede Quality Score, som førte til lavere priser per klik på Google.

Efter en dybdegående konkurrentanalyse fandt vi også potentiale for at øge den gennemsnitlige ordreværdi gennem diverse eksperimentelle tiltag, som viste sig at at være meget vellykkede.

0
%
stigning i antal af konverteringer
0
%
reduktion i Cost Per Acquisition
0
%
stigning i gns. ordreværdi
0
%
øgning af ROAS
I løbet af den periode, hvor vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med LAZZAWEB, har de demonstreret en imponerende evne til ikke alene at udføre en innovativ og fremtidsorienteret strategi, men de har også konsekvent vist sig som en uvurderlig ressource gennem deres tilgængelighed og proaktivitet i relation til optimeringsforslag. Vores erfaring med LAZZAWEB har været yderst positiv, og de resultater, som vi har opnået sammen, spiller en central rolle i udviklingen af vores marketingstrategi.
Jannik Lawaetz & Matias Hejl
CEO & COO hos LuggageHero
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.