Få profitabel vækst
← Tilbage til cases

266 % stigning i Plusbogs Google-omsætning

Introduktion

PowerPack

Plusbog er en online bogforhandler med over 1.000.000 produkter, som kan fås til en ekstra god pris for deres Plusbog-abonnementer.

Freeway, som er koncernen bag Plusbog, søgte en tæt samarbejdspartner, der kunne hjælpe dem med deres ambitiøse målsætninger. Da de havde hørt godt om LAZZAWEB, valgte de os som ansvarlige for deres Google-marketingstrategi.

Et boost gennem en integreret Google-strategi

Vores samarbejde med Plusbog startede i Google Ads. Fra begyndelsen stod vi overfor udfordringen med både stagnerende salg og langtidsabonnenter.

Gennem en grundig analyse af markedet og Plusbogs livstidsværdi på kunderne, udarbejdede vi en strategi med fokus på maksimal performance. Derfor oprettede vi et nyt konverteringsmål, der sporede nye abonnenter samt deres livstidsværdi, så vi kunne bruge CPA som budgivningsstrategi og vide, hvor meget vi var villige til at give for en ny abonnent. Dette gjorde, at vi havde en konstant guideline for at sikre vækst, da vi hele tiden vidste, hvor meget der blev tjent på annonceringen, samtidig med at vi fik udarbejdet en stærk YouTube-strategi til at supplere annonceringen.

Med overgangen til en fuld PowerPack-service udvidede vi vores indsats til også at omfatte SEO. Vores prioritet var tekniske problematikker med hjemmesiden samt indekseringen af over 500.000 ikke-indekserede produkter. Ved derudover at benytte vores indsigter fra Google Ads-data og LAZZATOOLS til at prioritere Plusbogs bedst sælgende produkter først, forbedrede vi markant deres organiske synlighed på Google.

 

0
%
vækst i Google-omsætning
0
%
af den samlede omsætning kommer fra Google-marketing
0
%
stigning i ROAS fra Google Ads
0
%
øgning i organisk trafik
Det, der skiller LAZZAWEB ud, udover deres enestående faglige dygtighed, er deres proaktivitet. De går langt ud over det forventede for at sikre, at vores Google-presence er i topform, og de er altid parate til at foreslå og implementere forbedringer. LAZZAWEB har været en nøglefaktor i vores digitale marketingstrategi. Vi kan varmt anbefale dem til enhver virksomhed, der søger ekspertise inden for Google Ads og en proaktiv samarbejdspartner.
Linthujan Perambalam
Business Developer hos Plusbog
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.