Få profitabel vækst
← Tilbage til cases

61 % vækst for QNTS i omsætning fra Google-annoncering

Introduktion

QNTS er en multibrandshop med fokus på dansk kvindemode. De har en fysisk butik og driver resten af deres virksomhed på deres webshop.

De rakte ud til LAZZAWEB, da de ønskede at finde en langvarig marketingpartner, som kunne være med til at skalere deres online forretning til nye højder, dog med den fodnote, at der skulle være et stort fokus på balancen mellem omsætning og indtjening. Da LAZZAWEB tidligere havde stor erfaring indenfor modebranchen, dømte QNTS os som den helt rette samarbejdspartner for deres behov.

Kraftig vækst i Google Ads-omsætning og ROAS

Vores fælles mål var en kraftig omsætningsvækst. Vi indså, at det krævede en strategisk omstrukturering af QNTS’ Google Ads-konto, hvor der i højere grad skulle arbejdes ind i smart bidding i stedet for manual bidding, samt et øget fokus på deres mest sælgende produkter for at maksimere omsætning og profit.

Samarbejdet byggede på en dybdegående analyse af QNTS’ data, som førte til en målrettet indsats på deres bestsellere, men også på en tæt kunderelation til QNTS, hvor vi gennem proaktiv dialog kunne lægge strategier for fremtidige sæsonvarer og bestsellers.

0
%
stigning i Google Ads-omsætning
0
%
øgning af ROAS
0
%
af den samlede online-omsætning kommer fra Google Ads
0
%
flere konverteringer
"Vi har samarbejdet med LAZZAWEB ift. online markedsføring siden oktober 2022 - LAZZAWEB er en seriøs partner indenfor deres felt, og deres præstation har været imponerende. De har leveret, hvad de har lovet, hver måned - og ofte mere end det. Vi er meget tilfredse med deres indsats."
Trine Knudsen
Ejer af QNTS
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.