Få profitabel vækst
← Tilbage til nyheder

LAZZAWEB høster fornyet anerkendelse fra Google

16 jun. 2021

Gennem det tætte samarbejde mellem LAZZAWEB og Google har vi her til morgen modtaget nyheden om, at vi opfylder Googles krav til at bruge det nye Google Partner-badge. Det er naturligvis en anerkendelse, som vi er meget stolte af, og som har bragt ekstrastore smil på læben hen over morgenkaffen på tværs af LAZZAWEBs tre hovedafdelinger.

“Det er præcis den position og den anerkendelse, vi går benhårdt efter hver dag – og nu ser vi desuden frem mod februar 2022, hvor det nye Premier Partner-badge lanceres, med høje forventninger”, udtaler CEO Patrik Lazzarotto.

Badget er ikke blot en kosmetisk grafik. For bag det eftertragtede mærkat ligger muligheden for en særligt tæt kontakt med Google, der giver adgang til uddannelse og indsigt i tendenser og nye muligheder inden for digital markedsføring. Det giver os nogle helt særlige fordele, som også vil komme alle vores kunder til gode. 

30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.