Få profitabel vækst
← Tilbage til cases

Cloud Celebration opnår stor vækst i organisk trafik på +153 %

Introduktion

SEO

Cloud Celebration sælger invitationer, bordkort m.m. til alle livets begivenheder – små som store.

Cloud Celebration havde selv stået for deres SEO-indsats i et stykke tid, men opsøgte LAZZAWEB, da de så et behov for ekspertise og en sparringspartner, der kunne hjælpe dem til næste skridt.

Kraftig vækst i trafik

Med en fokuseret SEO-strategi sætter Cloud Celebration sig på topplaceringerne i Google. De har top 3-placeringer på 10 essentielle søgeord såsom “bryllupsinvitationer”, “barnedåbsinvitationer” og “invitationer”.

Samtidig ser vi en stigning på +153 % i organisk trafik med en konverteringsrate på 3,5 %. Det betyder også, at SEO står for 37 % af Cloud Celebrations samlede omsætning.

 

+
0
%
stigning i organisk trafik
0
%
af den samlede omsætning kommer fra organisk trafik
Top
0
placeringer opnået på 10 vigtige søgeord
0
%
konverteringsrate fra organisk trafik
Samarbejdet med LAZZAWEB har sikret os i en periode, hvor vores ansvarlige for SEO og tekstforfatning har været på barsel. LAZZAWEB har især arbejdet med vores struktur og de mere tekniske dele af SEO, hvilket har givet gode resultater i den korte periode, samarbejdet har stået på. LAZZAWEB er meget professionelle i alle aspekter af samarbejdet og det faste månedlige statusmøde sikrer, at vi altid arbejder hen imod de samme mål.Vi glæder os meget til at se, hvad det fremtidige samarbejde vil føre med af resultater for os.
Celia K. Horsleben
Ejer & Co-founder, Cloud Celebration

Uddybelse

For at kunne vækste Cloud Celebration og tage deres SEO-indsats til det næste niveau, lagde vi en udførlig SEO-strategi forud for vores samarbejde. For at skabe resultater, var det nødvendigt, at vi kom hele vejen rundt, og strategien indebar derfor alt lige fra teknisk opsætning til content produktion.

Fokus på teknisk checkup af website

Før vi påbegynder arbejdet med en content-strategi, starter vi alle SEO-samarbejder med udarbejdelsen af en teknisk analyse for at sikre, at websitet har den korrekte tekniske opsætning og struktur. Vi udarbejdede derfor en teknisk analyse og fandt flere relevante optimeringsmuligheder. Det var væsentligt, at disse blev rettet, for at vi kunne se resultater på den lange bane.

Den tekniske analyse viste blandt andet:

  • Manglende og duplikerede H1’ere
  • Manglende struktureret data på produkter
  • Forkert opsætning af canonicals
  • Behov for simplificering af websitestruktur/-hierarki.

Dybdegående content-strategi

I Cloud Celebrations branche er der et stort marked for DIY og andre guides til at blive klar til livets store begivenheder. Derfor igangsatte vi en content-strategi, der skulle sikre, at content på tværs af Cloud Celebrations website var relevant og talte ind i brugernes søgeintentioner.

Derudover bestod vores strategi af content til eksisterende sider og forslag til mulige blogindlæg, som Cloud Celebration kunne tilføje til deres univers.

Og på baggrund af både de tekniske optimeringer og vores content-strategi har Cloud Celebration opnået kraftige resultater. Vi ser bl.a., at flere vigtige sider har opnået topplaceringer i Google – du kan se et udsnit i tabellen nedenunder:

Ydermere ser vi en stor vækst i organisk trafik. Du kan se udviklingen i grafen herunder:

+
0
%
stigning i organisk trafik
0
%
af den samlede omsætning kommer fra organisk trafik
Top
0
placeringer opnået på 10 vigtige søgeord
0
%
konverteringsrate fra organisk trafik
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.