Få profitabel vækst
← Tilbage til cases

48 % vækst i Google Ads-omsætning for Morfars.dk

Introduktion

Morfars.dk er en virksomhed, der sælger de ypperste produkter inden for fjernstyrede biler, både og droner. De har en fysisk butik med lager og værksted i Herlev, men driver også en online shop.

De tog kontakt til LAZZAWEB med ønsket om at skabe profitabel vækst på Google.

Effektiv Google Ads-strategi for makismal profit

Efter en dybdegående analyse af tidligere performance og markedstrends, tog vi et proaktivt skridt i Morfars.dks Google Ads-strategi, så vi kunne nå de økonomiske mål for Q4 i 2023, samtidig med at vi skabte gode forudsætninger for Q1 i 2024.

I stedet for at fokusere på selve omsætningen, skiftede vi derfor til en mere profitorienteret tilgang, hvor vi reviderede budgivningsstrategien efter at maksimere profit. Derudover ydede vi også en mere målrettet indsats på produktvalget, hvor vi prioriterede bestsellere. Vi supplerede den nye strategi med løbende optimeringer af annonceindhold og søgeord, hvor vi fjernede dårligt performende søgeord for at sikre trafik til de bedst sælgende produkter.

0
%
øgning i Google Ads-omsætning
0
%
stigning i ROAS
0
%
højere konverteringsrate
0
%
øget profit i virksomheden
Takket være LAZZAWEBs ekspertise har de ikke kun forbedret vores resultater i Google Ads, men får også nye og proaktive forslag, der løfter Google Ads-indsatsen gang på gang og hjælper os med at nå vores mål. Vi har fået en sundere og mere profitabel virksomhed i samarbejde med LAZZAWEB.
Jesper Jacobsen
Førstekører hos Morfars.dk
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.