Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Header Tags?

Header Tags er tekstmarkører, der bruges til at markere overskrifter og underoverskrifter i et HTML-dokument. De fleste browsere vil vise teksten inden for header tags med en større og/eller fed skrifttype. Header tags bruges også af søgemaskiner til at afgøre, hvad side omhandler, derfor er det vigtigt med relevante header tags.

Læsetid: 1 minut

Hvad betyder Header Tags?

Header tags er overskrifter, der anvendes til at strukturere indhold på en webside. De fleste websider har seks header tags, der er rangeret fra h1 til h6. H1-tagget er den mest vigtige overskrift og bruges normalt til at vise websidens titel. H2-tagget bruges til at vise mindre vigtige overskrifter på en webside. H3-tagget og de mindre header tags bruges normalt til at vise mindre stykker tekst, såsom underoverskrifter.

Hvordan bruges Header Tags?

Header tags bruges til at strukturere indholdet på en hjemmeside. De fleste hjemmesider har en header tag, der indeholder hjemmesidens titel og beskrivelse. Header tags kan også bruges til at vise overskrifter for afsnit af indholdet på en hjemmeside.

Hvorfor er Header Tags vigtigt?

Header tags er vigtige fordi de viser søgemaskinerne, hvad din webside handler om. Hvis du har en webside om Google marketing, vil du have et header tag, der siger “Google-marketing”. Dette vil fortælle søgemaskinerne, at din webside handler om Google marketing, og de vil vise den højere op i søgeresultaterne, når folk søger efter “Google marketing”.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.