Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er et Key Phrase?

Et key phrase er en frase eller sætning, der bruges til at identificere og opsummere indholdet af en tekst. Key phrases/nøglefraser kan bruges til at hjælpe læsere med at forstå og navigere i teksten, og de kan også bruges til at hjælpe søgemaskiner med at finde og indeksere teksten.

Læsetid: 1 minut

Hvad betyder Key Phrase?

Key Phrase er en sætning eller et ord, som ofte bruges i søgemaskiner, og som derfor ofte bruges til at finde et bestemt emne.

Hvordan bruges Key Phrases?

Et key phrase er en sætning eller et ord, der bruges til at identificere og finde et bestemt emne på internettet. Key phrases bruges typisk af søgemaskiner til at finde og vise de mest relevante søgeresultater for en bruger. For eksempel, hvis en bruger søger efter “hvordan man laver mad,” vil søgemaskinen bruge key phrases til at afgøre, hvilke sider der er mest relevante for brugerens søgning.

Hvorfor er et Key Phrase vigtigt?

Det er vigtigt at bruge key phrases/nøgleord, fordi de giver søgemaskinerne et fingerpeg om, hvad din side handler om. Nøgleordene bruges også af søgemaskinerne til at afgøre, hvor relevant din side er for en given søgning. Søgemaskinerne vil derfor vise din side højere på søgeresultaterne, hvis du bruger relevante nøgleord. Nøgleordene skal derfor vælges med omhu, så de afspejler det indhold, som er på din side.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.