Få profitabel vækst
Tilbage til marketingordbogen

Hvad er Konkurrenter?

Konkurrenter er personer eller virksomheder, der konkurrerer med hinanden om at opnå et mål. De kan konkurrere på mange forskellige måder, f.eks. ved at tilbyde bedre priser, produkter eller service.

Læsetid: 1 minut

Hvad betyder Konkurrenter?

Konkurrenter er personer eller virksomheder, der udbyder lignende produkter eller ydelser som en anden person eller virksomhed. Konkurrenter kan konkurrere om kunder, markedsandele, produktudvikling eller andet. Konkurrenter kan være en trussel for en virksomhed, hvis de er i stand til at tilbyde bedre produkter eller ydelser til lavere priser. Konkurrenter kan også være en kilde til inspiration, idéer og innovation.

Hvordan bruges Konkurrenter?

Konkurrenter bruges oftest til at sammenligne priser på samme produkt eller service. Nogle gange er det dog også interessant at se, hvordan konkurrenter arbejder, for at lære af deres succes eller undgå deres fejl. Konkurrenter kan også bruges til at finde ud af, hvad der er populært i markedet, og hvilke behov kunderne har.

Hvorfor er Konkurrenter vigtigt?

Konkurrenter er vigtige fordi de giver os mulighed for at se hvordan vi kan forbedre os selv. De udfordrer os og gør os bedre til at løse problemer. De hjælper os med at finde ud af hvad vi er gode til og hvad vi skal forbedre.

Spændende viden i præcis det format, du har lyst til

210 Trustpilot ratings
4,9
30 Google ratings
5,0
90 Facebook ratings
5,0
30+ dedikerede Google-specialister
Vækstet mere end 500 kunder siden 2015
Få dominans på Google

Klar på profitabel vækst?

Få profitabel vækst på Google med os som solid skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem Google Ads og SEO.